Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Editleme boşver. Ben yandım, başkası da yansın tribi)

Fatih, Rec için feysde bir arkadaş exorcist vari sahneler var falan dedi. Film biraz mistik alanlara kaymış galiba..

En son apartmanın çatı katında bittiydi film..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Law Abiding Citizen
      Ailesini kaybeden bir adamın 10 yıl sonra akılalmaz intikamını anlatıyor. Fikir çok güzel. Ama anlatım biraz yüzeysel olmuş.

Başlarda adam anlaşılır (!) cinayetler işliyor ama sonlara doğru iyice sıyırıyor. Yönetmenin başarısızlığı da bu sırada ortaya çıkıyor. Adamın (Gerar Butler) bu anlamsız cinayetleri neden işlediği anlatılmıyor. Hadi adam kafayı yedi diyelim, buna dair de pek bir belirti yok filmde.

Sonunu biraz zorlama buldum. O kadar akıllı bir adamın bu kadar basit bir hata yapması saçmaydı.

Gerard Butler oyunculuk döktürmüş. Filmi malesef dublajlı izledim. Ama bir oyuncu dublaja rağmen rolünü bu kadar gerçekçi oynayabiliyorsa harbi iyi oynamıştır Jamie Foxx hakkında yorum yapamayacağım. Dublaj, beni neden yoruyorsun?

Sonuç olarak güzel filmdi. Güzel bir aksiyon filmi. Hatta bir çok kişi başyapıt kategorisine bile sokabilir, ben sokmuyorum
      Ben pek beğenmemiştim filmi. Beğenmemiş derken, yeterince vurucu bulmamıştım. Güzel, tek seferlik bir gerilimdi bana göre

Bu arada filmi hem Soner abiden, hem Cihan abiden, hem de Ömer'den önce izlemişim
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Editleme boşver. Ben yandım, başkası da yansın tribi)

Fatih, Rec için feysde bir arkadaş exorcist vari sahneler var falan dedi. Film biraz mistik alanlara kaymış galiba..

En son apartmanın çatı katında bittiydi film..
        Evet abi aynen öyle.
        Daha dipten düşündürüyor ama ilki kadar tempolu değil.
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben pek beğenmemiştim filmi. Beğenmemiş derken, yeterince vurucu bulmamıştım. Güzel, tek seferlik bir gerilimdi bana göre

Bu arada filmi hem Soner abiden, hem Cihan abiden, hem de Ömer'den önce izlemişim
          Selim;

Tam senlik işte.Kamu karşıtı,Vandalist bir şekilde tepkisini koyuyor adam ortaya,gerçi biraz kamu çalışanlarına oluyor bu ama olsun

Yani sistem Kapitalizm oldu mu iyi oluyorda Hukuk oldumu olmuyormu.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet Fatih hemşireye karşı bende dahi oluşan ağır bir antipati var kabul ediyorum
            Yahu Hemşirenin Gözlerine bakınca Sanki çok iyi bir insan gibi geldi bana.... Filmin sonuna kadar Hemşirenin içindeki İyiliği ortaya çıkarmasını bekledim,Ama çıkmadı bir türlü...
            Jack Nicholson harika ötesiydi...

Guguk Kuşu'nu çoğunuz izlemiştir,Ama izlemeyenler Kesinlikle izlemeli...

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selim;

Tam senlik işte.Kamu karşıtı,Vandalist bir şekilde tepkisini koyuyor adam ortaya,gerçi biraz kamu çalışanlarına oluyor bu ama olsun

Yani sistem Kapitalizm oldu mu iyi oluyorda Hukuk oldumu olmuyormu.
              Konu olarak harika. Ama yorumumda belirttiğim gibi, yüzeysel bulmuştum. Cinayetler biraz daha ayrıntılı anlatılabilirdi.

Ayrıca Butler'nın hücre arkadaşını öldürmesine anlam veremedim.

Filmin sonu, filmin tüm güzelliğini alıp götürmüştü zaten
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Filmi aşağı yukarı anladık

Yorum

• Law Abiding citizen'in sonu haric her yeri super . Final bolumune geldigini anladigin an kapat ve kendin scenarioyu yaz oyle bitir daha iyi.
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• Şu Law Abiding Citizen' i dün gece izlerken yorgunluktan uyuyakalmışım. Tam tüneli keşfettikleri anda ben de uyku tüneline dalıvermişim. Bugün artık bir aksilik olmazsa devamını izlerim herhalde..

Ben sızana kadar film tempolu gidiyordu. Ben filmde hafiften bir Death Sentences - Kuzuların Sessizliği kırması bir hava sezinledim doğrusu. Ancak Gerard' ın koca Amerika devletine karşı tek başına bu derece pişkin ve pervasız takılabilmesini biraz garipsedim..

Bırakın FBI' ı falan bizim 2 nci şubede o triplerin yarısını yapsa adamı öyle bir konuştururlar ki, bilmediklerini bile anlattırırlar)
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bana bir film önerin. Şöyle Kuzuların Sessizliindeki Antony amcanın rolündeki karakterin ismini unuttum şimdi neyse ambulansla dışarı çıkarken ambulanstaki adamın karşısına çıktığında aha dediğim gibi, olayların sonrasını tahmin edemeyeceğimiz vay anası be diyeceğim, esrarengiz bir film olsun.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• The Prestige ve Memento diyorum ben

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          The Prestige ve Memento diyorum ben
                          Bahse girerim ikisini de izlemiştir.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana bir film önerin. Şöyle Kuzuların Sessizliindeki Antony amcanın rolündeki karakterin ismini unuttum şimdi neyse ambulansla dışarı çıkarken ambulanstaki adamın karşısına çıktığında aha dediğim gibi, olayların sonrasını tahmin edemeyeceğimiz vay anası be diyeceğim, esrarengiz bir film olsun.
                            Makinist'i izlemediysen izleyebilirsin.

Sonunu söyliyim mi

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              The Prestige ve Memento diyorum ben
                              İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bahse girerim ikisini de izlemiştir.
                              Prestiji izledim sadece..
                              İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Makinist'i izlemediysen izleyebilirsin.

Sonunu söyliyim mi
                              Makinisti izledim..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• O zaman Memento'yu izlemeni öneririm ya çok beğenirsin ya da hiç beğenmezsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim