Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Girdap
    Başlarda Samanyolu hikayelerine benzettim; akla mantığa aykırı tanrısal bir güç, gizemli olaylar vs. Ama sonunda öyle olmadığı ortaya çıktı. Çok önemli bir mesaj veriyor.

5 para etmez oyunculuklara rağmen birkaç kısa duraklama hariç kesintisiz izledim filmi, kendini izlettiriyor. Öykü güzel ama dinle pek fazla alakası olmayan birisinin bu kadar kısa sürede değişmesini pek inandırıcı bulmadım. Oyunculuk dışında pek eleştireceğim nokta yok. Güzel bir film, Türk Sinemasının ihtiyacı var böyle farklı konulara.
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 14:43.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Girdap
      Başlarda Samanyolu hikayelerine benzettim; akla mantığa aykırı tanrısal bir güç, gizemli olaylar vs. Ama sonunda öyle olmadığı ortaya çıktı. Çok önemli bir mesaj veriyor.

5 para etmez oyunculuklara rağmen birkaç kısa duraklama hariç kesintisiz izledim filmi, kendini izlettiriyor. Öykü güzel ama pek fazla alakası olmayan birisinin bu kadar kısa sürede değişmesini pek inandırıcı bulmadım. Oyunculuk dışında pek eleştireceğim nokta yok. Güzel bir film, Türk Sinemasının ihtiyacı var böyle farklı konulara.
      Aynı şeyleri görmüşüz Selim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Aylar önce indirdiğim Prestij ve 28 Hafta Sonra filmlerini izledim.

28 Hafta Sonra filmini beğenmekle birlikte Prestij filmine bayıldım.Christian Bale çok iyi iş çıkarmış yine.
        En son Fatih tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 22:53.
        Bordomavi.net

Yorum

• Az önce Christian Bale'in American Psycho filmini izledim.Film iyi güzelama sonundan hiçbirşey anlamadım gerçekten de.Yine de Christian Bale için seyredilebilir.Bu filmden bişey anlayan varsa bana da anlatabilir mi acaba.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Girdap

5 para etmez oyunculuklara rağmen birkaç kısa duraklama hariç kesintisiz izledim filmi, kendini izlettiriyor. Öykü güzel ama dinle pek fazla alakası olmayan birisinin bu kadar kısa sürede değişmesini pek inandırıcı bulmadım. Oyunculuk dışında pek eleştireceğim nokta yok. Güzel bir film, Türk Sinemasının ihtiyacı var böyle farklı konulara.
            Güzelim konuyu resmen harcamışlar o filmde.
            Diyaloglar Flash tv deki gerçek kesit programındaki diyaloglar gibi.
            Daha profesyonelce çekilmiş olsaydı hatırı sayılır izleyiciye ulaşırdı o film.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzelim konuyu resmen harcamışlar o filmde.
              Diyaloglar Flash tv deki gerçek kesit programındaki diyaloglar gibi.
              Daha profesyonelce çekilmiş olsaydı hatırı sayılır izleyiciye ulaşırdı o film.
              Kesinlikle Adem..

Ama bütçe bu kadarına yetmiş...Hatta Selçuk Yöntem'in hatırla oynadığını duymuştum..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Transformers:Yenilenlerin intikamı ve Terminatör:kurtuluş ses sistemi iyi olan bir salonda kesinlikle izlemelisiniz.Efektler,konu her şey mükemmel!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hint filmi aşığı ve arşivi olan biri olarak sizi hint filmlerine davet ediyorum.

Mesela:

Tekrar uyarıyorum boşverin emperyalistlerin filmlerini bizden, doğudan hikayeler olan filmlerden herzaman daha fazla tad alırsınız.

www.mavigul.info ya davet ediyorum hepinizi ayrıca
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Green Street Hooligans 2
                    Tek kelimeyle iğrenç. Klasikleşmiş amerikan hapishane hikayeleri falan. Sonu getiremedim zaten. 3-4 oturuşta 50 dakikasını izleyebildim. Ne zamandır bu kadar sıkıcı bir film izlememiştim.

Belli ki alanında efsane olan ilkinin üstünden para kazanmaya çalışmışlar. Filmin hiçbir değeri yok gözümde. Zaten neden bu ismin kullanıldığını da anlamadım. İlk 50 dakikasını izledim dediğim gibi ama ilkiyle gerek kadro, gerek konu açısından hiçbir alakası yoktu.

50 dakika izledikten sonra vaktimi daha iyi şeyler için harcayabileceğimi düşünerek kapattım ve bilgisayarımdan sildim.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlkinden nemalanmaya çalıştıkları doğru, ilkiyle alakası olan tek bir karakter var, başka da alakası yok.
                      Ayrıca holiganlıkla fazla alakası olmayan bir film, ilkiyle de bağlamamışlar tamamen ayrı bir film gibi.
                      Ama yinede vasat bir filmdi izlerken sıkılmamıştım.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• "Vacancy" diye bir film izledim en son.Konusu hiç yabancı gelmedi,ıssız bir otelde konaklama mecburiyeti,sonra evsahiplerinin kötü niyetli insanlar olmasının anlaşılması,kaç-kovala filan.Ama şaka maka heyecanla izlettirdi kendini,Kate Beckinsale olduğu için olabilir mi acaba?..Evet,olabilir...

Edit:Türkçe'ye "Boş Oda" olarak çevrilmiş...
                        En son TheCrow tarafından düzenlendi; 01.07.2009, 10:58.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI

Orjinal Adı: Transformers: Revenge of the Fallen

Yönetmen: Michael Bay
                          Oyuncular: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro

Senaryo: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Ehren Kruger
                          Müzik: Steve Jablonsky
                          Görüntü Yönetmeni: Ben Seresin
                          Kurgu: Roger Barton, Tom Muldoon
                          Tür: Bilimkurgu / Aksiyon
                          Süre: 147 dk.
                          Yapım: 2009, ABD
                          Dağıtım: UIP Filmcilik www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 24 Haziran 2009

Resmi Web Sitesi: www.transformersmovie.com

7,0 (9.455 oy)
                          IMDB.com bu filmin sayfası
                          Editörün Notu: Maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılıyor.

Konu: Sam Witwicky, Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

FİLM RESİMLER

BMN Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• X-MEN BAŞLANGIÇ: WOLVERINE

Orjinal Adı: X-Men Origins: Wolverine

Yönetmen: Gavin Hood
                            Oyuncular: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Dominic Monaghan

Senaryo: David Benioff, Len Wein
                            Müzik: Harry Gregson-Williams
                            Görüntü Yönetmeni: Donald McAlpine
                            Kurgu: Nicolas De Toth, Megan Gill
                            Tür: Aksiyon / Fantastik / Macera
                            Süre: 107 dk.
                            Yapım: 2009, Avustralya / ABD / Kanada
                            Dağıtımcı: Tiglon Film www.tiglon.com.tr

Gösterim tarihi: 1 Mayıs 2009

Resmi Web Sitesi: www.x-menorigins.com

6,9 (15.029 oy)
                            IMDB.com bu filmin sayfası
                            Editörün Notu: X-Men Başlangıca geri dönüyoruz. Wolverine oluşma süreci.

Konu: Mutant hayatı yaşayan Wolverine, kız arkadaşının ölümü nedeniyle Victor Greed’ten intikamını almak için gizli program Weapon X’e katılır. Wolverine, Sabretooth’un kız arkadaşı Silver Fox’un öldürmesi üzerine katılmayı kabûl eder.

Kendisini yenilmez hale getirecek Adamantium metalinin vücuduna enjekte edilmesiyle Wolverine’in intikam macerası başlar.
                            FİLM RESİMLER

Yorum

• Paths of Glory (Stanley Kubrick-1957). 1 saat 25 dakikalık bir film. Ordu içindeki kişisel çıkarları anlatıyor. O zamanın imkanlarını bilmediğim için fazla yoorum yapmak istemiyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Paths of Glory (Stanley Kubrick-1957). 1 saat 25 dakikalık bir film. Ordu içindeki kişisel çıkarları anlatıyor. O zamanın imkanlarını bilmediğim için fazla yoorum yapmak istemiyorum
                                PATHS OF GLORY (1957)

Oyuncular:
                                Kirk Douglas, Ralph Meeker

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X