Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz eski bir film ama ben yeni izleyebildim
    Girdap....

Bence bazı kişiler için çok yanlış anlam yüklenebilecek bir film. Aslında konu gerçek ama konusunu başka yerlere çekebilmenin de çok kolay olduğu bir film .
    Konusunu bir yerlere çekmeye değer bir film değil. Ucuz, oldukça da bayağı...

Fuat Saka'nın böyle ucuz bir çalışmada yer almasına anlam veremedim.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayende filmi izlemeye gerek kalmadı. Buraya filmlerle ilgili yorum yaparken spoiler vermemeye biraz dikkat etmek gerek bence.
      Aslında çok ufak bir detay benim bahsettiğim Muhammed. Filmi izlemeye gerek bıraktırmayacak kadar değil yani. Ki geçmiş sayfalara şöyle bir göz atarsan birçok film hakkında ( bu da dahil) uzuun uzuun muhabbetler yapılmış, görüş alışverişinde bulunulmuş. Öylede olmalı, iyi ama neden iyi kötü ama neden kötü. Bu da birkaç ufak detayın anlatılmasıyla olabiliyor ancak.
      Ha üstü kapalı anlat diyorsan elimden anca bu kadarı geliyor .

Sen yinede izle, müthiş güzel sözler var satır aralarında.
      TSira- Şükran
      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence konusu ve senaryosu çok güzeldi sadece film olarak bakılırsa, oyunculuk biraz gerçek kesit programını andırıyordu o ayrı.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana göre Deathproof haricinde her biri birer başyapıt

Bu şaheserleri şu ana dek izlememiş olmanın şanssızlığına mı yoksa şu filmleri peşpeşe izleyerek tadacağın zevkin şanslılığına mı yorsam bu durumu, bilemiyorum be Cihan
          Soner Bey!

Merhabalar.

Şanslıyım yahu.

Ben öyle kabul ediyorum.

Bu başlığın ben de ne büyük öğretici etkisi var bilemezsin.

Koleksiyon işleri iyi gidiyor sanırım.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvah Eyvah i izliyen var mi ?
            Ben bugün izledim..Gayet güzeldi..

En azından senaryosuz güldürü 3'ten başka bir anlamı vardı.
            İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Into the Wild" ı izleyince insanın içi bir garip oluyor.. Mükemmel bir film gerçekten..
            Alıp başımı gidesim geliyor desene
            İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence gayet güzel bir yapıttı.Yaşananlar o kadar kolay şeyler değil.

Ki gerçek bir hikaye.
            İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Soner Bey!

Merhabalar.

Şanslıyım yahu.

Ben öyle kabul ediyorum.

Bu başlığın ben de ne büyük öğretici etkisi var bilemezsin.

Koleksiyon işleri iyi gidiyor sanırım.

Cihan abi izle Lebowski'yi de gel tadını çıkaralım.

Abide

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence gayet güzel bir yapıttı.Yaşananlar o kadar kolay şeyler değil.

Ki gerçek bir hikaye.
              Sır Kapısı muadili bir film. Fuat Emice seriye devam ederse Kuzeyin Oğlu'ndan sonra tavan yapar Show'da.

Ki hiçbir hikâye gerçek değildir.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bugün izledim..Gayet güzeldi..

Cihan abi izle Lebowski'yi de gel tadını çıkaralım.

Abide
                Hala o muhteşem tadın keyfini çıkarıyorum.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala o muhteşem tadın keyfini çıkarıyorum.
                  Nasıl ama abi

Bu arada burdan yeni bir tartışma konusu açıyorum.

Filmlerde en fazla etkilendiğiniz karakterler hangileri?

Selim seni biliyoruz, Allah'ın vandalisti

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de Tam tersine Çok büyük beklenti ile İzlemeye kalktığım için Bu kadar kötü bulmuş olabilirim diye düşünüyorum..
                    Normalde Savaş filmlerini rahat beğenirim, Bu Film de Dünyanın en iyi Savaş Filmi diye izledim,Sonuna kadar da sabrettim,Başlarda biraz iyiydi Ama Bu kadar Saçma bir senaryo olamaz;
                    Amerikan Halkı için çok şey ifade etmesi de tuhaf...
                    Savaş filmi olması için er ryan filmi gibi kırdı döktü olması gerekmez. Amerikan halkı için birşeyler ifade etmesi de gayet normal. Vietnam sendromu diye birşey var adamlarda bir kere.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      REC 2 için yardım bekliyorum
                      PM atacağım

İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son cümleye kadar klasik bir avrupa filminden bahsedildiğini düşünmüştüm ama şimdi cidden meraklandım film ile ilgili.. Mystery türünde ve çok fazla popüler olamamış başka öneriniz varsa, onlarıda dinlemeye/okumaya hazırım. Man Som Hatar Kvinnor u ise bulabilirsem haftasonu izleyeceğim..
                      Beğendiklerimi yazacak olursam; 11.14 , Karlighed Pa Film, El Secreto De Sus Ojos, önümüzdeki hafta vizyona girecek olan ve Martin Scorsese çıkışlı Shutter Island, Der amerikanische Freund, Türk sinemasının popülerleri arasında kaybolan ama bence çok da güzel olan Dokuz, siyasete biraz ilginiz varsa Zift..

Şimdilik bu kadar
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sayende filmi izlemeye gerek kalmadı. Buraya filmlerle ilgili yorum yaparken spoiler vermemeye biraz dikkat etmek gerek bence.
                        Sen hala izlemedinmi? , spoiler sayilmaz onlar, film den alacagin zevk zaten sonu ile baglantili degil. Son sadece bir detay.
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Dün gece Eyvah Eyvah filmine gittim.

Film yaklaşık 90 dakika ve 5 dakikası hariç her bölümünde gülüyorsunuz.Hemde ne gülmek.
                          Recep İvedik filmlerinin ilk ikisini izledim.Abartmıyorum birincisinden bile 10 kat daha eğlenceli.
                          Bir an olsun keyifli zaman geçirmek istiyorsanız gönül rahatlığıyla gidebilirsiz.

İyi seyirler.

Yorum

• Dün gece Prophet i izledim, güzeldi. 7 puan verdim..

Bu arada başroldeki elemanı filmin bazı sahnelerinde fena halde Arda' ya benzettim

Ayrıca geçen gün başrolünde Viggo Mortensen' in rol aldığı The Road adlı filmi izledim. Hafiften The Legend ve Children Of Men atmosferine sahip vasat üzeri bir film bana göre. O da 7 puanımı aldı..

Bir de ilginç bir detay. Bu filmde de tıpkı Hurt Locker' da olduğu gibi sadece 5 dakkalık bir rolü var Guy Pearce' ın. Herifin saati pahalıya geliyor herhalde
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Vay arkadaş ne çok film izliyorsunuz.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben kendi adıma haftada 2 ya da en fazla 3 film izleyebiliyorum. Bazen o da olmuyor. Milletin TV dizilerinin karşısında geçirdiği zamana kıyaslarsak çok kısa bir süre sayılabilir
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X