Biraz eski bir film ama ben yeni izleyebildim
Girdap....
Bence bazı kişiler için çok yanlış anlam yüklenebilecek bir film. Aslında konu gerçek ama konusunu başka yerlere çekebilmenin de çok kolay olduğu bir film .
Konusunu bir yerlere çekmeye değer bir film değil. Ucuz, oldukça da bayağı...
Fuat Saka'nın böyle ucuz bir çalışmada yer almasına anlam veremedim.
Sayende filmi izlemeye gerek kalmadı. Buraya filmlerle ilgili yorum yaparken spoiler vermemeye biraz dikkat etmek gerek bence.
Aslında çok ufak bir detay benim bahsettiğim Muhammed. Filmi izlemeye gerek bıraktırmayacak kadar değil yani. Ki geçmiş sayfalara şöyle bir göz atarsan birçok film hakkında ( bu da dahil) uzuun uzuun muhabbetler yapılmış, görüş alışverişinde bulunulmuş. Öylede olmalı, iyi ama neden iyi kötü ama neden kötü. Bu da birkaç ufak detayın anlatılmasıyla olabiliyor ancak.
Ha üstü kapalı anlat diyorsan elimden anca bu kadarı geliyor .
Sen yinede izle, müthiş güzel sözler var satır aralarında.
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Bana göre Deathproof haricinde her biri birer başyapıt
Bu şaheserleri şu ana dek izlememiş olmanın şanssızlığına mı yoksa şu filmleri peşpeşe izleyerek tadacağın zevkin şanslılığına mı yorsam bu durumu, bilemiyorum be Cihan
Soner Bey!
Merhabalar.
Şanslıyım yahu.
Ben öyle kabul ediyorum.
Bu başlığın ben de ne büyük öğretici etkisi var bilemezsin.
Ben de Tam tersine Çok büyük beklenti ile İzlemeye kalktığım için Bu kadar kötü bulmuş olabilirim diye düşünüyorum..
Normalde Savaş filmlerini rahat beğenirim, Bu Film de Dünyanın en iyi Savaş Filmi diye izledim,Sonuna kadar da sabrettim,Başlarda biraz iyiydi Ama Bu kadar Saçma bir senaryo olamaz;
Amerikan Halkı için çok şey ifade etmesi de tuhaf...
Savaş filmi olması için er ryan filmi gibi kırdı döktü olması gerekmez. Amerikan halkı için birşeyler ifade etmesi de gayet normal. Vietnam sendromu diye birşey var adamlarda bir kere.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Son cümleye kadar klasik bir avrupa filminden bahsedildiğini düşünmüştüm ama şimdi cidden meraklandım film ile ilgili.. Mystery türünde ve çok fazla popüler olamamış başka öneriniz varsa, onlarıda dinlemeye/okumaya hazırım. Man Som Hatar Kvinnor u ise bulabilirsem haftasonu izleyeceğim..
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” Kazım Koyuncu
Film yaklaşık 90 dakika ve 5 dakikası hariç her bölümünde gülüyorsunuz.Hemde ne gülmek.
Recep İvedik filmlerinin ilk ikisini izledim.Abartmıyorum birincisinden bile 10 kat daha eğlenceli.
Bir an olsun keyifli zaman geçirmek istiyorsanız gönül rahatlığıyla gidebilirsiz.
Dün gece Propheti izledim, güzeldi. 7 puan verdim..
Bu arada başroldeki elemanı filmin bazı sahnelerinde fena halde Arda' ya benzettim
Ayrıca geçen gün başrolünde Viggo Mortensen' in rol aldığı The Road adlı filmi izledim. Hafiften The Legend ve Children Of Men atmosferine sahip vasat üzeri bir film bana göre. O da 7 puanımı aldı..
Bir de ilginç bir detay. Bu filmde de tıpkı Hurt Locker' da olduğu gibi sadece 5 dakkalık bir rolü var Guy Pearce' ın. Herifin saati pahalıya geliyor herhalde
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
Ben kendi adıma haftada 2 ya da en fazla 3 film izleyebiliyorum. Bazen o da olmuyor. Milletin TV dizilerinin karşısında geçirdiği zamana kıyaslarsak çok kısa bir süre sayılabilir
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
Yorum