67. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu. Yılın en çok konuşulan filmi 'Avatar', En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerini kazanarak geceye damgasını vurdu. e2'de yayınlanan 'Mad Men' bir kez daha En İyi Dizi seçilirken, 'Dexter' ile de Michael C. Hall En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Bu arada hepsini sevenler için ne diyorsunuz.... Ben yukarıda yazılan bütün türde filimleri seviyorumdaİlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu korku filmlerinden devam ediyorken birkaç kelamda ben edeyim...
Korku filmi beğenisi kişilere göre çok değişken olur. Kimisi kan görmekten hoşlanırken kimisi zombileri sever. kimisi psikolojik olarak etkilenmek ister kimisi tadında gerilmek bu böyle uzar gider... Benim korku bazında tavsiyelerim ;
Halloween Serisi Michael Myers (filmin başından sonuna gerilmeyi sevenler için)
Final destination Son durak serisi (herşeyi kararında yaşamak isteyenler için)
Testere Serisi (Bulmacalara meraklı olup bunun yanında kanlı acılı ekstrasıda olsun diyenler için)
Korku Kapanı ve Tepenin Gözleri serisi (İnsandan bozma yaratıklı zombili vs. sevenler için)
Sadisticum ve Dismal (Ekranda kandan başka bişey olmasın işkence vahşet gırla gitsin diyenler için)
şimdilik aklıma gelenler bunlar. zaten son zamanlarda iyi korku filmleri çekilmeyen dünyada benim aklıma gelen iyiler bunlar.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Altın Küre'de sadece bu ödülde sevindim
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christoph Waltz (Soysuzlar Çetesi/ Inglourious Basterds)
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Misafir
Lucy Lui yi unutmaİlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarantino'da bir ayak fetişizmi olsa gerek
Taksici kadın yalın ayaktı. Birçok sahnede Uma Thurman'da yalın ayaktı. Birde bunların üstüne çantayı almaya giderken yapılan uzun ayak masajı muhabbetinide ekleyebiliriz 
Kill Bill 1 de Grand Duel sahnesinde kar üzerinde çıplak ayaklarına giydiği ayakkabılarını çıkarıyordu yavaşça..
Kendisi de itiraf ediyor
En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.01.2010, 11:04.
Yorum
-
Bakış Açısı (Vantage Point) izlemediyseniz tavsiye ederim. Ben beğenmiştim.İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen "The Game" filmini cok begenmistim... Bu tarz baska filmler onerenler var mi?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Güzel film ama "The Game" ile tarzları tamamen farklı. Arkadaş o tarz bir film soruyor sanırım.İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakış Açısı (Vantage Point) izlemediyseniz tavsiye ederim. Ben beğenmiştim.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
KUTADGU
Altın Küre jürisi de benimle aynı fikirdeİlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltın Küre'de sadece bu ödülde sevindim
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christoph Waltz (Soysuzlar Çetesi/ Inglourious Basterds)
Akademi'yi de göreceğiz.
Vermezlerse büyük ayıp ederler
Yorum
-
Laf açılmışken Akademi'den bahsedelim hemde bilgilendirilim.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltın Küre jürisi de benimle aynı fikirde
Akademi'yi de göreceğiz.
Vermezlerse büyük ayıp ederler
Akademi Amerikalı ve İngiliz film şirketlerinin kendi filmlerini ödüllendirmek için kurulan oluşumdur. Yani -Biz ancak kendimize bakarız-mantığı işler. İyi araştırın en iyi yabancı film başlığı altında ödüllendirilen çoğu film xxx-Amerikan ortak yapımı olarak geçer.
Oscardan ödül almak için
1-Amerikan sistemini eleştireceksin(eleştiri ters etki yapar mantığı)
2-Kişisel başarı hikayeleri
3-Yahudi soykırım hikayeleri, geyikleri
4-Kahramanın para peşinde koştuğu hikayeler...
Akademi jurisinin çoğu sanat ekolü olarak biraz fütürist biraz da eksprestyonisttir.
David Lych hiç oscar almamıştır mesela.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Ben bu Papillon'un önce kitabını okumuştum. Ondan sonra filmini izledim. Film kitaba göre baya bir sönük malesef. Ancak kitabını okumamış olanlar hiç harika bir film. Leon tercihin içinde seni kutluyorum Gürcan abi.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bir liste yazayım..
Kill Bill 1-2
Fight Clup
Papillon
Casablanca
The Godfather
The Good The Bad And The Ugly
Breaveheart
Gladiator
Time of the Gypsies
Leon
Seven
Amadeus
Pulp Fiction
Biri beni durdursun
Yorum
-
The Life of David Gale
The Game
The Godfather
Schindler's List
IP Man
Carlito's Way
American History X
Dün imdb puanlarına göre izlemediğim yüksek puanlı bu filmleri indirdim. Ancak bugün sadece 1 film izleyecek zamanım var. Hangisini izlemeliyim sizce?
Yorum
-
The Godfather sakin bir kafayla izle, 3 saat. Schinlerd's List keza öyle. Bunları sonraya sakla bence. Al Pacino hayranı olarak Carlito's Way diyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum