valla bilimyorum biraz da savaş ayın hikayesini almış deniyor o da etkiliyor beni ama gerçekten berbat bi film hep ne zaman kopcaz diye beklerken ağlamaklı anlar bile oldu neyse ya ben izledim beğenmedim alonson hariç adam çok iyi oynamış
Savaş Ay bıraksın bu işleri. O yavru tavşana ne oldu acaba? Onu açıklasın.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
hokkabaz cem yılmazın ilk filmi herşey çok güzel olacak tadında bir film.yani komediden ziyade duygusal bir film denilebilir.ancak tercih yapacaklara derim ki şu an sinemalardaki iki Türk filminden biri olan sınav bence hokkabazdan daha iyi.hemide van damme yanında bedava...
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
hokkabaz cem yılmazın ilk filmi herşey çok güzel olacak tadında bir film.yani komediden ziyade duygusal bir film denilebilir.ancak tercih yapacaklara derim ki şu an sinemalardaki iki Türk filminden biri olan sınav bence hokkabazdan daha iyi.hemide van damme yanında bedava...
Sınav'a da gittim.Türk filmleri ortalamasının çok üstünde gayet iyi bir film.Ancak Van Damme hiç olmamış,gereksizdi yani.
bence hokkabaz çok hoş bi filmdi, bende cem yılmazdan bel altına vurmadan böyle eğlenceli bi film beklemiyordum iyiki arkadaşlara uyup gitmişim filme, bana göre gora'dan çok daha hoştu..
Hokabazı beğendim,güzel olmuş bence.
Underworld Evolution.Tarzı sevenler için vasatın üzerine çıkabilir.Bu vampir,kurt adam hikayesini kim uydurduysa artık,ne hikaye çıktı bundan arkadaş
When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Departed Leonardo DiCaprio severler ve silah sahnelerinden etkilenenler icin iyi bi film her aninda ince kufurlerde var nasil altyaziya cevirmisler turkiyede cok merak ediyorum.Sydneyde yasadigim icin burada izlemek nasip oldu kalite ses sisteminn oldugu bi sinemada izlenirse silah sahnelerinden haz duyulacaktir konu itibariylede iyi bi film tavsiye ederim...
click ve hokkabaz epey beğendim..
Nedense cem yılmaz filmleri için insanımızda şöyle bi yanlış algılama var.."hiç komik değildi,gitmeyin.." yok böyle birşey,adam bu dünyaya güldürmek için gelmemiş ki film gayet hoşl bence..en azından cem yıolmaz için,küfür etmeden de güldürebeileceğini ispat ettiği film denilebilir amma matematiksel konuştum he
butterfly effect 2(kelebek etkisi 2) her ne kadar birincisi daha iyiydiyse de ikincisi de fena sayılmaz
En son sahnede bebek gözü kırptı 3 ü de geliyor guzel bi seri...
Bu arada bekledigim film 2007 de çoçukluğumuzun çizgi filminin sineme uyarlaması Transformers. çocukluk işte
"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum