Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla bilimyorum biraz da savaş ayın hikayesini almış deniyor o da etkiliyor beni ama gerçekten berbat bi film hep ne zaman kopcaz diye beklerken ağlamaklı anlar bile oldu neyse ya ben izledim beğenmedim alonson hariç adam çok iyi oynamış
    Savaş Ay bıraksın bu işleri. O yavru tavşana ne oldu acaba? Onu açıklasın.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

hokkobaz yalan oldu gibi
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hokkabaz'ı izlemeye gideceklere bir tavsiye; filmin başrol oyuncusu Cem Yılmaz ama Mazhar Alanson'un oyunculuğuna özellikle dikkat edin.
        Katılıyorum.Hokkabaz filmine G.O.R.A filmindeki gibi bir beklentiyle gitmeme rağmen yine de beğenmedim.Yaşlı teyze sahnesinden gerisi kötü.
        En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 29.10.2006, 02:43.
        keyif adamı ..

Yorum

hokkabaz cem yılmazın ilk filmi herşey çok güzel olacak tadında bir film.yani komediden ziyade duygusal bir film denilebilir.ancak tercih yapacaklara derim ki şu an sinemalardaki iki Türk filminden biri olan sınav bence hokkabazdan daha iyi.hemide van damme yanında bedava...
          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hokkabaz cem yılmazın ilk filmi herşey çok güzel olacak tadında bir film.yani komediden ziyade duygusal bir film denilebilir.ancak tercih yapacaklara derim ki şu an sinemalardaki iki Türk filminden biri olan sınav bence hokkabazdan daha iyi.hemide van damme yanında bedava...
            Sınav'a da gittim.Türk filmleri ortalamasının çok üstünde gayet iyi bir film.Ancak Van Damme hiç olmamış,gereksizdi yani.
            keyif adamı ..

Yorum

haklısın Osman kardeş ama van damme yi görmek bile yeter,çocukluğumuzda az gitmedik filmlerine,anılarımı canlandırdı...

Yorum

bence hokkabaz çok hoş bi filmdi, bende cem yılmazdan bel altına vurmadan böyle eğlenceli bi film beklemiyordum iyiki arkadaşlara uyup gitmişim filme, bana göre gora'dan çok daha hoştu..
                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Hokabazı beğendim,güzel olmuş bence.
                  Underworld Evolution.Tarzı sevenler için vasatın üzerine çıkabilir.Bu vampir,kurt adam hikayesini kim uydurduysa artık,ne hikaye çıktı bundan arkadaş
                  When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

Departed Leonardo DiCaprio severler ve silah sahnelerinden etkilenenler icin iyi bi film her aninda ince kufurlerde var nasil altyaziya cevirmisler turkiyede cok merak ediyorum.Sydneyde yasadigim icin burada izlemek nasip oldu kalite ses sisteminn oldugu bi sinemada izlenirse silah sahnelerinden haz duyulacaktir konu itibariylede iyi bi film tavsiye ederim...
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

click ve hokkabaz epey beğendim..
                      Nedense cem yılmaz filmleri için insanımızda şöyle bi yanlış algılama var.."hiç komik değildi,gitmeyin.." yok böyle birşey,adam bu dünyaya güldürmek için gelmemiş ki film gayet hoşl bence..en azından cem yıolmaz için,küfür etmeden de güldürebeileceğini ispat ettiği film denilebilir amma matematiksel konuştum he
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        butterfly effect 2(kelebek etkisi 2) her ne kadar birincisi daha iyiydiyse de ikincisi de fena sayılmaz
                        En son sahnede bebek gözü kırptı 3 ü de geliyor guzel bi seri...

Bu arada bekledigim film 2007 de çoçukluğumuzun çizgi filminin sineme uyarlaması Transformers. çocukluk işte
                        "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                        Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          butterfly effect 2(kelebek etkisi 2) her ne kadar birincisi daha iyiydiyse de ikincisi de fena sayılmaz
                          nasıl yani 2. simi geldi!
                          vcd demi yoksa sinemada mı?
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak hakikiofkopat tarafından gönderildi
                            En bomba film BRAVEHEART idi
                            Aynen katılıyorum.

Yorum

Benim için EŞKIYA yeri ayrıdır heyyttt be ne flimdi

Yorum

İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nasıl yani 2. simi geldi!
                                vcd demi yoksa sinemada mı?
                                netten indirip izleyebilirsin...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X