Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kafa gitti yogunlukdan sana cevap vermısım ama konuyu hatırlayamadım neydı sorunumuz
    firefox sayfa yükleme sorunuydu. internet yok gibi sayfa yüklenmiyordu. diğer tarayıcılarda sorunsuz çalışıyordu.

Yorum

• javascrip, flashplayer gibi uygulamaları yukle bu uygulamalar firfoxda farklıdır birde mozıllanın son surumunu kullan elındekı kurulumdan yukleme
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

javascrip, flashplayer gibi uygulamaları yukle bu uygulamalar firfoxda farklıdır birde mozıllanın son surumunu kullan elındekı kurulumdan yukleme
        flashplayer kurulu olduğu zamanda sorun vardı ancak bilgisayara java hiç kurmadım. kurayım o zaman teşekkürler.

Yorum

• https://www.mozilla.org/tr/firefox/new/ mozilla son surum
          https://java.com/tr/download/ java download
          https://get.adobe.com/tr/flashplayer/ flashplayer ubdate
          https://www.microsoft.com/en-us/down...9CA5F2BCBDFC=1 DirectX guncelleme
          ethernet kartının son driver sürümü marka modelını bılmıyorum sen bulacaksın

bunları kurup dene sonra tekrar haberleselim
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Laptop'un HDD bölümünden değişik sesler duymaya başladım.

Disk kullanımı sürekli %100'lerdeydi ve sistem kilitleniyordu..

Format atmayı düşünüyordum attım sonuç değişmedi sesler arttı ve laptop açılmıyor..

EFI Network 0 for IPv4 (xx.xx.xx.xx) boot failed. yazan bi ekran ile karşılaşıyorum.. Servise vereceğim de çok uzun süre bekleyeceğim..

Anladığım kadarıyla HDD bizlere ömür ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Laptop'un HDD bölümünden değişik sesler duymaya başladım.

Disk kullanımı sürekli %100'lerdeydi ve sistem kilitleniyordu..

Format atmayı düşünüyordum attım sonuç değişmedi sesler arttı ve laptop açılmıyor..

EFI Network 0 for IPv4 (xx.xx.xx.xx) boot failed. yazan bi ekran ile karşılaşıyorum.. Servise vereceğim de çok uzun süre bekleyeceğim..

Anladığım kadarıyla HDD bizlere ömür ?
              formatdan sonra hiç açılmadıysa , diske yükleme yapamamış olabilir.. arkadaşdan ondan bundan disk alıp deneyebilsen keşke

söküp takması zaten kolay. daha sorna gönderirdin
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                formatdan sonra hiç açılmadıysa , diske yükleme yapamamış olabilir.. arkadaşdan ondan bundan disk alıp deneyebilsen keşke

söküp takması zaten kolay. daha sorna gönderirdin
                Servise göndermedim henüz faturayı kaybettiğimden yeni talep ettik onu da bekliyoruz..

HDD elimde de var aslında eski laptopun ancak söküp takma işleminden anlamadığım için direkt yollayacağım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Servise göndermedim henüz faturayı kaybettiğimden yeni talep ettik onu da bekliyoruz..

HDD elimde de var aslında eski laptopun ancak söküp takma işleminden anlamadığım için direkt yollayacağım..

vidalarını düzenli şekilde sökersen. HDD usb takmak kadar kolaydır.. eski pcdeki hdd ile deneyebilirsin.. tabi şu var. garantisi varsa ücretsiz yeni disk verebilirler.

Dakika 1.30a bak o kadar kolay yani
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    vidalarını düzenli şekilde sökersen. HDD usb takmak kadar kolaydır.. eski pcdeki hdd ile deneyebilirsin.. tabi şu var. garantisi varsa ücretsiz yeni disk verebilirler.

Dakika 1.30a bak o kadar kolay yani
                    Garantisi devam ediyor bu yüzden bulaşmıyorum Neyse faturayı da kaybetmişiz bekleme süresi arttı..

Yorum

https://www.mozilla.org/tr/firefox/new/ mozilla son surum
                      https://java.com/tr/download/ java download
                      https://get.adobe.com/tr/flashplayer/ flashplayerv ubdate
                      https://www.microsoft.com/en-us/down...9CA5F2BCBDFC=1 DirectX guncelleme
                      ethernet kartının son driver sürümü marka modelını bılmıyorum sen bulacaksın

bunları kurup dene sonra tekrar haberleselim
                      selam denedim sorun tekrar karşıma çıktı. şunu deneyeceğim bakalım
                      IPv6

Firefox öntanımlı olarak bazı sistemlerde bağlantı sorunlarına neden olabilen IPv6'yı desteklemektedir. Firefox'ta IPv6'yı devre dışı bırakmak için:
                      1. Konum çubuğuna about:config yazın ve Enter tuşuna basın.
                        • about:config'in "Garanti kapsamından çıkabilirsiniz!" uyarı sayfası görünebilir. about:config sayfasına devam etmek için Söz veriyorum, dikkatli olacağım! düğmesine tıklayın.

2. Süzgeç alanına, network.dns.disableIPv6 yazın.
                      3. Seçeneklerin listesinde, değerini true olarak ayarlamak için network.dns.disableIPv6seçeneğine çift tıklayın.

geri dönüş yaparım.

Yorum

• ipv6 kullanmıyorsun sen zaten bu konu senınle ılgılı oldugunu sanmıyorum bence benım soyledıklerımı yaparsan sorunun cozulecektır

Yorum

ipv6 kullanmıyorsun sen zaten bu konu senınle ılgılı oldugunu sanmıyorum bence benım soyledıklerımı yaparsan sorunun cozulecektır
                          ipv6 ayarından mı bilemiyorum ancak ayarı yapınca düzeldi hocam? 1 saat oldu sorun olmadı. formattan sonra java hariç diğer hepsini kuruyorum zaten. teşekkürler yardımın için.

Yorum

• [MENTION=16667]demir[/MENTION]
                            Abi modemin adsl ışığı yanıp yanıp sönüyor,sebebi ne olabilir?

Yorum

• Feed.snapdo..

Bunu chromedan kaldıramıyorum.
                              Denetim masasında bununla ilgili bir program yok.
                              Chrome'u kaldırıp tekrar kuruyorum ancak fayda etmiyor.
                              Kendi kendine giriş sayfasına üstte yazdığım şey olarak belirliyor.
                              Chrome varsayılan tarayıcısını websearch olarak seçiyor düzeltmeme rağmen
                              Nasıl kurtulabilirim bundan ???
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• [QUOTE=Hakan;1920290948][MENTION=16667]demir[/MENTION]
                                Abi modemin adsl ışığı yanıp yanıp sönüyor,sebebi ne olabilir

sınyaller marka modele gore değişir fakat suan ınternetın yoksa ve yanıp sonuyorsa internet saglayıcını ara hatta internet yok demektir ama internetınde sorun yoksa bos ver yanıp sonsun

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X