Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ttnet in verdiği toshiba laptop nasıldır donanım olarak? Önerir misiniz?
    Ya da önerebileceğiniz bir laptop?

Oyunla işim olmaz. Günlük ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir cihaz istiyorum. Office programı kullanırım. Film izlerim. Video düzenlerim. İnternet hızı iyi olsun isterim?

?
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bu işlemleri 4 gb ve üstü ram bulunan her bilgisayarda rahatça yaparsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Orası öyle de herkes ayrı ayrı konusuyor. Hp toshiba çok ısınıyor diyorlar
        Casper alma diyorlar vs..

Böyle olunca da karar veremiyorum
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Lenovo ve Toshiba tavsiyemdir aldığın modeli internette araştır özellikle kronik bir sorunu olup olmadığını öğren bu iki marka en az sorun yaşayacağın markalardir

Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Dell öneririm. Bazı modellerinde garantisi eve gelip yapıp gidiyorlar.
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Cafer abi Hp al. Mangal yaparken de kullanırsın
              Her şeyi güzel de çok ısınıyor çok.

Yorum

• Sizin işiniz bu başlığa düşer )))

Yorum

• Bahsettiğim ürün bu ama ekran kartı hakkında bilgi bulamadım

Sibel mangal değil de kışın ısınma amaçlı kullanabiliyormuyuz

Şimdiki laptobum toshiba intel pentium işlemcili 4 gb ramlı. 8 senedir kullanıyordum sorunsuz. Ama şimdi nedense donma. Yavaşlama ve açılıp kapanma sorunları yaşamaya başladı.

Yorum

• Haha aynen öyle Cafer abi. Ben kullanıyorum valla ısınmak için
                    Radyasyon yaymasa hep kullanırım

Yorum

• firefox,cyberfox veya palemoon kullanırken internet kesiliyor bu sorunu yaşayan var mı? firefox açıkken chrome bile kullanamıyorum. firefox kapatınca chrome düzeliyor ne saçma iş ya. dns değiştirdim kapattım aynı.

Yorum

• Ben hala bilgisayar alamadım önerilerinize açığım

Maksimum bütçe 3.000
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          firefox,cyberfox veya palemoon kullanırken internet kesiliyor bu sorunu yaşayan var mı? firefox açıkken chrome bile kullanamıyorum. firefox kapatınca chrome düzeliyor ne saçma iş ya. dns değiştirdim kapattım aynı.
                          bu sorunun bır cok seyden kaynaklanabilir öncelikle bilgisayarını evdemi yoksa belirli bir domaine bağlı olarak mı kullanıyorsun bunu yazmalısın.. bilgisayarına neden dns verme ıhtıyacı hıssedıyorsun bazı tarayıcıların dns ozellıklerınden faydalanmak ıcın dns yamalarını yuklemen gerekebilir son olarakda windows sistem hizmetlerini kontrol et bence sorunun tarayıcıdan değil kotu durumda olan sistemiminin bazı tarayıcıların sevisleri ile iletişim kuramaması yada çakışmasından kaynaklanıyor olama olasılıgı cok yuksek..

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben hala bilgisayar alamadım önerilerinize açığım

Maksimum bütçe 3.000

http://www.hepsiburada.com/lenovo-g5...706-p-BD802130 orta halli ideal bir bilgisayar ki senin işini hayli hayli gorur eger tasarım ve video montajı yapmıyorsan ama alternatif olarak
                            http://www.hepsiburada.com/toshiba-s...yar-p-BD601671 bu ve bu http://www.hepsiburada.com/toshiba-s...yar-p-BD601762 olabilir

site ve fiyatlar değişebilir tamamen sıstem ozellıklerıne gore degerlendirdim istegine gore başka yerlerdende araştırıp alabilirsin direk bu siteyi baz alman gerekmıyor
                            En son demir tarafından düzenlendi; 11.11.2015, 13:54.

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kam...rusaArJ18P8HAQ

Bahsettiğim ürün bu ama ekran kartı hakkında bilgi bulamadım

Sibel mangal değil de kışın ısınma amaçlı kullanabiliyormuyuz

Şimdiki laptobum toshiba intel pentium işlemcili 4 gb ramlı. 8 senedir kullanıyordum sorunsuz. Ama şimdi nedense donma. Yavaşlama ve açılıp kapanma sorunları yaşamaya başladı.
                              ,bu bılgısayarı almanı tavsiye etmiyorum cunkı ttnet için uretilen bu ozel seride maliyetten baya kaçılmış belliki ustelık ayrıntılı donanım bılgılendırmesı dahı yapılmamıs cunkı tuketici ile mahkemelık olunabilir ben sana ne vaaad ettımkı dıyebılmek ıcın yapıyorlar bunu bence akıllı adam boyle bir bilgisayarı almaz

bılgısayarında butuır sorunlar varsa bir servise goturup yaptırada bılırsın butur sorunlar genelde sıstemın cok problemli hale gelmesinden yada donanımına bakım yapılmamasından kaynaklanır.. ama sen kac senedır kullanıyorum artık degistireyim diyorsan bunu sen bilirsin tabiki lakın ıstedıgın bılgısayar elındekınden ıyı degil bunu bil
                              En son demir tarafından düzenlendi; 11.11.2015, 14:01.

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ,bu bılgısayarı almanı tavsiye etmiyorum cunkı ttnet için uretilen bu ozel seride maliyetten baya kaçılmış belliki ustelık ayrıntılı donanım bılgılendırmesı dahı yapılmamıs cunkı tuketici ile mahkemelık olunabilir ben sana ne vaaad ettımkı dıyebılmek ıcın yapıyorlar bunu bence akıllı adam boyle bir bilgisayarı almaz
                                Önerebileceğin marka model var mı? Baya bi kararsız kaldım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X