Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İdm indirme yapmıyor mu daha?

TRABZONSPOR ~| '
    İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Firefox için downloadhelper eklentisi var. İndiremediği video sitesi yok. Tavsiye ederim.

GT-I9305 cihazından Tapatalk ile yanlışlıkla gönderildi
    Renktaslar bu IDMi 1 ay falan kullandim, sonrasinda onay kodu gibi birsey istiyor..
    Programi aktiflestirmek için, yoksa kullanamiyorsun..
    Acaba bu onay kodunu elinde bulunduran biri varmi?

Yorum

• Ynt: Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renktaslar bu IDMi 1 ay falan kullandim, sonrasinda onay kodu gibi birsey istiyor..
      Programi aktiflestirmek için, yoksa kullanamiyorsun..
      Acaba bu onay kodunu elinde bulunduran biri varmi?
      Şuan dışardayım anca yarın verebilirim ben
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Sagolasin renktass, valla çok iyi olur

Yorum

Renktas seni bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renktas seni bekliyorum
            Mesajı yeni gördüm kusura bakma beklettim İdm için crack yapmanız gerekiyor eski uygulamayı silip yerine yenisi yükleyip crack yapma işlemini yaptık mı sorunsuz şekilde çalışacaktır

Linkte olan dosyayı indirdiğimizde kurulum olan dosyayı kuralım sonra crack yapacağımız dosyayı idm yi kurduğumuz yere atıp çalıştıralım patch dosyasını

İdmnin kurulduğu yeri bulmak için idm simgesine sağ tıklayıp özellikler deyip açılan pencerede Dosya konumunu aç diye bir yer var ona tıklayıp açılan bölüme patch dosyanı atıyoruz ve patch programını çalıştırıyoruz çalıştırdığımızda auto reg dosyasına tıklayıp onay mesajını alacağız ve işlem bitmiş olacak.

Sorun olursa Teamwier programı var onunla sana yardım edebilirim kolay gelsin

Dosyanın linki http://veyselenezoglu.com/idm.rar
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Mesajı yeni gördüm kusura bakma beklettim İdm için crack yapmanız gerekiyor eski uygulamayı silip yerine yenisi yükleyip crack yapma işlemini yaptık mı sorunsuz şekilde çalışacaktır

Linkte olan dosyayı indirdiğimizde kurulum olan dosyayı kuralım sonra crack yapacağımız dosyayı idm yi kurduğumuz yere atıp çalıştıralım patch dosyasını

İdmnin kurulduğu yeri bulmak için idm simgesine sağ tıklayıp özellikler deyip açılan pencerede Dosya konumunu aç diye bir yer var ona tıklayıp açılan bölüme patch dosyanı atıyoruz ve patch programını çalıştırıyoruz çalıştırdığımızda auto reg dosyasına tıklayıp onay mesajını alacağız ve işlem bitmiş olacak.

KARDESIM ELINE SAGLIK ARKADASIMIZA ILGI GOSTERMISSIN lakın sıtede butur lınkler vermek yasal olmadıgı ıcın yasak.. butur lınklerı ozel mesaj olarak gondermenı rıca edıyorum
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Sagolasin renktas, sorun giderildi

Yorum

• http://veyselenezoglu.com )) yalnız sıte cok etkıleyıcıymıs ))
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Selamun Aleyküm 1-2 aydır yaşadığım sorunu anlatiyim..

Bilgisayarı açtığımda prize takılı değil ise yani sadece batarya ile çalşıyorsa wifi ilk başta bağlanıyor sonra sınırlı erişim diğer ve bağlantı kopuyor..

Pil Prizdeyken olmuyor

MODEL:ASUS X550CC-X0105H

Qualcomm Atheros AR9485WB-EG kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selamun Aleyküm 1-2 aydır yaşadığım sorunu anlatiyim..

Bilgisayarı açtığımda prize takılı değil ise yani sadece batarya ile çalşıyorsa wifi ilk başta bağlanıyor sonra sınırlı erişim diğer ve bağlantı kopuyor..

Pil Prizdeyken olmuyor

MODEL:ASUS X550CC-X0105H

Qualcomm Atheros AR9485WB-EG kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı
                      donanımsal bır problem gıbı gorunuyor cıhazının driverlerının son surumlerını bır yuklemeyı dene olmazsa mecbur servıse gondereceksın

Yorum

• Selamlar
                        SSD nin faydasını görmek için anakartta sata3 olmalıymış. anakartta sata3 olup olmadığını nasıl check edebiliriz.

Lenovo v570

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selamlar
                          SSD nin faydasını görmek için anakartta sata3 olmalıymış. anakartta sata3 olup olmadığını nasıl check edebiliriz.

Lenovo v570
                          tam model yazman gerekıyor kardesım uretım 2012 oncesı ıse yoktur

Yorum

• lenovo v570 20092

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lenovo v570 20092

kardesım malesef bılgısayarında bu ozellık yok ben bılgısayarını daha ıyı tanıman ıcın sana lınkı verıyorum kendınde bakabılır dıger ozellıklerını ıhtıyacın oldugunda bulabılırsın.. fakat bılgısdayarında ssd calısması ıcın bır modul oldugunu belırtıyor yanı takıp calıstıra bılırsın ama aynı hız ve performansı sana vermeyebılır

En son demir tarafından düzenlendi; 09.07.2014, 09:30.

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                donanımsal bır problem gıbı gorunuyor cıhazının driverlerının son surumlerını bır yuklemeyı dene olmazsa mecbur servıse gondereceksın
                                Reis aygıt yöneticisinden internetten sürücüyü güncelle dedim 1-2 gündür sıkıntı yok
                                Teşekkür ederim..
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X