Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önerebileceğin marka model var mı? Baya bi kararsız kaldım.
    ayırdıgın butçe nedir bilmiyorum ve ne amacla kullanacaksın oda onemlı ama ustte bir arkadasa 3 tane model sundum onlara dahi bakabıulırsın yada sordugum soruları ayrıntılı cevaplarsan yardımcı olmaya çalısırım
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ayırdıgın butçe nedir bilmiyorum ve ne amacla kullanacaksın oda onemlı ama ustte bir arkadasa 3 tane model sundum onlara dahi bakabıulırsın yada sordugum soruları ayrıntılı cevaplarsan yardımcı olmaya çalısırım
      Oyun falan oynamam. Günlük ihtiyaca yönelik bişey bakıyorum. Sosyal medya, video seyretme düzenleme, ofis programları vb işler için
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Oyun falan oynamam. Günlük ihtiyaca yönelik bişey bakıyorum. Sosyal medya, video seyretme düzenleme, ofis programları vb işler için

http://www.hepsiburada.com/lenovo-g5...706-p-BD802130 ozaman bu sana fazla bile gelir butcen ıcın uygunsa bence alabılırsın
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

@demir hocam da uygun görürse sana Asus X550JK-XO012D tavsiye ederim Cafer abi.

Ekran kartı GTX850M 128 bit. Gayet iyidir. Ram orjinali 4 GB. Ancak 8 veya 12 olarak arttırabilirsin. Gittigidiyor ve n11.com sitelerinde bazen indirimli olarak satılıyor. Bir ara bilgisayar almayı düşündüğümde bu bilgisayarı kafaya koymuştum ama son anda pc almaktan vazgeçmiştim. Yani şu an ihtiyacım olsa bunu alırım.

İşlemci
          Intel® Core™ i5-4200H 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz 3MB Çift Çekirdek

Bellek
          4GB DDR3 1600 MHz Onboard

Bellek yuvaları
          2 x DIMM soketi 12 GB'a kadar destekler

Sabit Disk
          500GB 5400 rpm Sata

Ekran
          15.6 "16:9 HD LED (1366x768)

Grafik
          2GB NVIDIA ® GeForce ® GTX850M 128Bit

Bağlantı noktaları
          2 x USB 3.0
          1 x USB 2.0
          1 x HDMI
          1 x VGA portu / Mini D-sub harici monitör için 15-pin
          1 x AC güç kaynağı
          1 x RJ-45
          1 x stereo mikrofon girişi/kulaklık çıkışı kombinasyonu
          En son AdemS tarafından düzenlendi; 11.11.2015, 14:31.

Yorum

• ozellıkleri arasında baya fark var tabıkı ama burada fiyat performansa gore karar verılebılır cunkı benım yazdıgım bılgısayarın donanımı neredeyse yarı yarıya daha ıyı karar sızın

Yorum

http://www.hepsiburada.com/lenovo-g5...706-p-BD802130 orta halli ideal bir bilgisayar ki senin işini hayli hayli gorur eger tasarım ve video montajı yapmıyorsan ama alternatif olarak
              http://www.hepsiburada.com/toshiba-s...yar-p-BD601671 bu ve bu http://www.hepsiburada.com/toshiba-s...yar-p-BD601762 olabilir

site ve fiyatlar değişebilir tamamen sıstem ozellıklerıne gore degerlendirdim istegine gore başka yerlerdende araştırıp alabilirsin direk bu siteyi baz alman gerekmıyor
              ;

Şu nasıl sizce

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                rahatlıkla ısınızı gorur işlemci ve ram farkının dısında aralarında cok bır fark yok

Yorum

rahatlıkla ısınızı gorur işlemci ve ram farkının dısında aralarında cok bır fark yok
                  Fiyatlar Güncellendi arada 500 tl fark oluştu sizce 500 tl 0.2 ghz ve toshiba için verilir mi ?

Yorum

valla ben olsam deger 500 lıra fazla verırım ama dedıgım gıbı hıc oyun oynak gıbı bır huyunuz yoksa oda olur )

Yorum

valla ben olsam deger 500 lıra fazla verırım ama dedıgım gıbı hıc oyun oynak gıbı bır huyunuz yoksa oda olur )
                      Oyun oynama gibi bir huyum yok ama bu alınca sürekli değişen birşey değil alırsın bozulana kadar kullanırsın ondan biraz uzun vadeli düşünenlerdenim uzun vadede fark eder derseniz bende veririm

Ramlari aynı

Ekran kartları Asus'un daha iyi 940 vs 930

İşlemci Toshibanın 0.2 fark var

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyun oynama gibi bir huyum yok ama bu alınca sürekli değişen birşey değil alırsın bozulana kadar kullanırsın ondan biraz uzun vadeli düşünenlerdenim uzun vadede fark eder derseniz bende veririm

Ramlari aynı

Ekran kartları Asus'un daha iyi 940 vs 930

İşlemci Toshibanın 0.2 fark var

ozaman 500 lıra fazladan vermenı onerırım cunkı sıstemler gelisıtıkce ıhtıyaclarda buna baglı artıyor 500 lıradan kacmamanı tavsıye ederım

Yorum

ozaman 500 lıra fazladan vermenı onerırım cunkı sıstemler gelisıtıkce ıhtıyaclarda buna baglı artıyor 500 lıradan kacmamanı tavsıye ederım
                          Teşekkürler,

Yorum

bu sorunun bır cok seyden kaynaklanabilir öncelikle bilgisayarını evdemi yoksa belirli bir domaine bağlı olarak mı kullanıyorsun bunu yazmalısın.. bilgisayarına neden dns verme ıhtıyacı hıssedıyorsun bazı tarayıcıların dns ozellıklerınden faydalanmak ıcın dns yamalarını yuklemen gerekebilir son olarakda windows sistem hizmetlerini kontrol et bence sorunun tarayıcıdan değil kotu durumda olan sistemiminin bazı tarayıcıların sevisleri ile iletişim kuramaması yada çakışmasından kaynaklanıyor olama olasılıgı cok yuksek..
                            bilgisayarı evde kullanıyorum. dns olsun olmasın yine aynı. ve 3 gün önce windows 10 temiz format attım yine sayfa yükleme sorunu veriyordu. firefoxun ağ ayarlarında vekil sunucu ayarını denedim düzelmedi. sistem hizmetlerinde her şey açık veya kapatmam gereken bir hizmet mi var abi?. formattan sonra yine aynı sorunu vermesi çok garip. teşekkürler.

Yorum

• Arkadaşlar siz siz olun Teknosa.com 'dan alışveriş yapmayın bazen güzel indirimler hediye çekleri oluyor bunlara kanmayın neden olduğunu şikayetvar sayfasındaki şikayetlerden de görebilirisiniz ben teyit ettirmek için sipariş vermeden 2-3 defa müşteri hizmetleriyle görüştüm yaklaşık 25 dakika ama ona rağmen (Mağazadan hemen teslim seçeneği olmasına karşılık) resmen siparişimi hokus pokus ettiler. Peşine düşmesem 1 ay beklerdim heralde 3 gündür hala 1 saat içinde teslim alınabilecek ürünü alamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bilgisayarı evde kullanıyorum. dns olsun olmasın yine aynı. ve 3 gün önce windows 10 temiz format attım yine sayfa yükleme sorunu veriyordu. firefoxun ağ ayarlarında vekil sunucu ayarını denedim düzelmedi. sistem hizmetlerinde her şey açık veya kapatmam gereken bir hizmet mi var abi?. formattan sonra yine aynı sorunu vermesi çok garip. teşekkürler.
                                kafa gitti yogunlukdan sana cevap vermısım ama konuyu hatırlayamadım neydı sorunumuz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X