İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Oncelikle ekran karti surucunu bir guncelle son surumunu yukleyerek eger sorun duzelmezsse senden istedigim ayrintili bilgileri bana ginderirsin ayrintili arastirma yaparım ama ben güncelleme ile bu sorunun cozulebilecegi kanatindeyimTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
Bilgisayarinin marka modelini ve calistir kismina dxdiag yazarak cikan bilgileri bana gonderirmisin bir inceleyeyim
Iki cipsetli bilgisayarlarda bellek arrtirimi gerektiginde yada grafik bellegi yetmedigi durumlarda ikinci cipsetten yardim alarak o pragrami calistirir neyse sen verileri hele bir gonder sonrasinda bir cozum buluruz insalahEn son demir tarafından düzenlendi; 30.03.2015, 02:07.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
Isin asli verilerin normal gorunuyor daha cogunlukla win8 kurbanlarindan biri gibi duruyor bilgisayarin iki cipsetli donanimlarda ve yuksek frekansli ses aygitlarinda win8 gercekten cok sorunlu bir isletim sistemi gelelim isin tavsiye kismina ;
1- bilgisayarinin bios yaziliminin guncel olup olmadigini kontrol et guncel degilse guncelle
2- isletim sisteminin guncelligini kontrol et eksik guncellemelerin varsa bunlarida guncelle
3-internetten ekran karti test programi indir bu testin sonuclarini ayni sekilde bana gonder..
Bence sistemin amd karti kullaniyor ama kullandiginin farkinda degil yani win8 hatasi gibii duruyor birde bircok bilgisayarda ek cipsetli kartlar biosdan ayarlaniyor onuda bir kontrol etmen gerekecek aslinda konu cok hosuma gitti keske bilgisayarinin başında olabilsemde birlikte kafa yorabilsekTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
Intel cipseti devre disi birakman imkansiz cunki amd cipseti sadece yuklu grafikleri kullanirken devreye alir yani şöyle soyliyim spor bir arabada belli bir hizdan sonra motorun turbo sisteme gecmesi gibi dusun birbirlerinden bagimsiz calismiyorlar senin sisteminde gonderdigin resimlere bakilirsa sorunu cozmussun hayirli olsun ama daha fazla zorlama benceyapmaya calistigin sey sisteminin calisma politikasina ters cunki
)))
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIntel cipseti devre disi birakman imkansiz cunki amd cipseti sadece yuklu grafikleri kullanirken devreye alir yani şöyle soyliyim spor bir arabada belli bir hizdan sonra motorun turbo sisteme gecmesi gibi dusun birbirlerinden bagimsiz calismiyorlar senin sisteminde gonderdigin resimlere bakilirsa sorunu cozmussun hayirli olsun ama daha fazla zorlama benceyapmaya calistigin sey sisteminin calisma politikasina ters cunki
)))
Teşekkürler bu arada yardımcı olduğun için.
- Alıntı
Yorum
-
merhabalar.
benim bilgisayarda bir sorun var.
yüksek seste ve pcnin 1-2 saat açık kaldığından sonra sesler cızırtılı gelmeye başlıyor düşük olsa bile.
işin tuhafı kulaklık veya hoparlör taktığımda da bu sorun devam ediyor.
bu da oyunların ve videoların kasmasına neden oluyor.
iyi bir kulaklık alıp driverını falan kursam sorun devam eder mi ?
sorun nerede ? ne yapabilirim?
yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkürler.
- Alıntı
Yorum
-
Buyuk olcude driverinde sorun eger driverde ise forumlardanbenzer sorumlar yasayanlara denk gelmen lazim buyuk olcudeTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyuk olcude driverinde sorun eger driverde ise forumlardanbenzer sorumlar yasayanlara denk gelmen lazim buyuk olcude
fakat sorun devam ediyor..
nette biraz araştırdım cpu kullanımı yüksek olduğunda meydana geldiğini söyleyenler de var fakat ben pcyi açar açmaz ses kısmından 100e dokunsam cızırtı geliyor.
hoparlör patlak olsa kulaklıkta niye sorun olsun ?
driver deseniz yükledim bir şey farketmedi.
Allah aşkına bir yardım
- Alıntı
Yorum
Yorum