Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani bu durum normal. Açıklamana göre öyle anladım abi.
    Teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani bu durum normal. Açıklamana göre öyle anladım abi.
      Teşekkür ederim.

evet sibel kardesım bu durum normal ama dedıgım gıbı bolge olarak dusun bunu yanı kocaelıde ısen bursa yada ankara gorunmesı normal ama tutup antalya gorunmesı pek normal degıl tabıkı gercı suclu ıtıraf edıyor zaten benım dıyor
      En son demir tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 10:16.
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Benim oturum hep Ankara gözüküyor zaten.
        Trabzon'a sığdıramadılar beni

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim oturum hep Ankara gözüküyor zaten.
          Trabzon'a sığdıramadılar beni
          benım bıldıgım kadarııle trabzonda sunucu yok zaten olsada cok kısıtldır ankara yada erzurum gorunmesı lazım
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Az önce Bilgisayarım gümledi ilk önce ekran gidip gelmeye basladı sonra kasadan yanık kokuları gelmeye basladı sonra ekran mavi oldu yazılar cıktı hemen kapattım.

Acaba ekran kartı falan mı yandı aldığımız dan beri kasayı hic temizletmedik 2-3 yıl oldu biriken tozlar pervaneyi engelleyip aşırı ısınma yaptı galiba.
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              telefonunda rehber senkronızasyon acıksa eger o telefonda var olan mail adresını acıyorsun sol ust kosede gmail yazan secenege basıp onu rfehber yapıorsun ve lıste onune gelıyor tabıkırehber senkronızasyonun acıksa numaralarınyedeklenır
              Android 5.0'daki gmail appinde bulamıyorum senkronizasyonu. Rehberde de öyle bir uygulama yok. Başka yolu yok mu? Whatsappten beni ekleyen numaraları bulma gibi?
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benım bıldıgım kadarııle trabzonda sunucu yok zaten olsada cok kısıtldır ankara yada erzurum gorunmesı lazım
                Abi Trabzon gözüküyor feysbukta, ama benim de öyle sorunum oldu :
                Bilgisayarimdan feyse girince tarayiciyi kaydet gibisinden bir sey soruyor ben hayir diyorum, sonra mail olarak uyari geliyor vay efendim bilinmeyen yerden giris yaptiniz, bazen dogrusunu yaziyor bazen de Trabzon diyor oysa fransa'dayim
                Bunu daha çok telefonla girdigimde yapiyor aslinda, mesela uygulamadan degil de google chrome'dan giriyorum telefonla, o da Trabzon'dan girdigimi söylüyor, telefon olarak ta dogru telefon modelini yaziyor ama yer paris degil Trabzon yaziyor
                Trabzon'da ayni telefonla birçok kez giris yaptigim için mi kafayi yiyor karistiriyor acaba ? oysa telefonla da olsa evin kablosuzuyla giriyorum, ilginç yani...

Ha 1 2 kere sanki giris yapmadigim saatlerde mail gelmisti bana, ama baskasi da girmemistir ondan da eminim 99%, ya da giren sadece girip bakiyor, ne sifre degisti ne bir sey arkadas =)
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Android 5.0'daki gmail appinde bulamıyorum senkronizasyonu. Rehberde de öyle bir uygulama yok. Başka yolu yok mu? Whatsappten beni ekleyen numaraları bulma gibi?

HESAPLARA ORADAN GMAİL E gir orada senkronizasyon ayarlarını gorursun sonrasındada bır bılgısayardan gmail adresıne gırıp o sekılde gorebılrısın rehberını

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az önce Bilgisayarım gümledi ilk önce ekran gidip gelmeye basladı sonra kasadan yanık kokuları gelmeye basladı sonra ekran mavi oldu yazılar cıktı hemen kapattım.

Acaba ekran kartı falan mı yandı aldığımız dan beri kasayı hic temizletmedik 2-3 yıl oldu biriken tozlar pervaneyi engelleyip aşırı ısınma yaptı galiba.
                    koku geldıyse kurtulusun yok bır uzmana baktırman lazım sorun herseyde olabılırcunkı bırde bılgısayarı o halde kullanmaya calısma

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Trabzon gözüküyor feysbukta, ama benim de öyle sorunum oldu :
                      Bilgisayarimdan feyse girince tarayiciyi kaydet gibisinden bir sey soruyor ben hayir diyorum, sonra mail olarak uyari geliyor vay efendim bilinmeyen yerden giris yaptiniz, bazen dogrusunu yaziyor bazen de Trabzon diyor oysa fransa'dayim
                      Bunu daha çok telefonla girdigimde yapiyor aslinda, mesela uygulamadan degil de google chrome'dan giriyorum telefonla, o da Trabzon'dan girdigimi söylüyor, telefon olarak ta dogru telefon modelini yaziyor ama yer paris degil Trabzon yaziyor
                      Trabzon'da ayni telefonla birçok kez giris yaptigim için mi kafayi yiyor karistiriyor acaba ? oysa telefonla da olsa evin kablosuzuyla giriyorum, ilginç yani...

Ha 1 2 kere sanki giris yapmadigim saatlerde mail gelmisti bana, ama baskasi da girmemistir ondan da eminim 99%, ya da giren sadece girip bakiyor, ne sifre degisti ne bir sey arkadas =)

var oldugun ipyi tanımlayamıyorsa bılgılerınden neresı oldugunu secıyordur yada vpn yada dns gıbı bısey kullanıyor olma olasılıgın cok yuksek

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi mozilla var ancak onu pek kullanmak istemiyorum. Neden bilmiyorum ancak soğuk geliyor bana. Normalde chrome kullanıcısıydım yazdığım olaydan sonra https yazan kısmın üzerine çarpı işareti gelmeye başladı bende sildim.

en ıyısı mozılladır ben onu kullanmanı tavsıye edıyorum

Yorum

• Mozilla Firefox candır, Chrome' un bir kaç özelliği olmasa yüklemem bile
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            HESAPLARA ORADAN GMAİL E gir orada senkronizasyon ayarlarını gorursun sonrasındada bır bılgısayardan gmail adresıne gırıp o sekılde gorebılrısın rehberını
                            2005te eklediğim kız msn adreslerini, isim soyisimlerini bile buldum, o arkadaşı bulamadım.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2005te eklediğim kız msn adreslerini, isim soyisimlerini bile buldum, o arkadaşı bulamadım.

ozaman burada ılahı bir mesaj var ugrasma hıc )) son olarak kulandıgın operaTORUN SITESINE GIR oradakı rehber bıgılerıne bak genelde gsm operatorleri rehberleri yedekleyebılıyor

Yorum

• Görüntü bağdaştırıcılarına girdiğimde Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7670M var diyor. Ama AMD Radeon HD 7670M bunun açıklamasında 17.11.2014'te cihaz silindi yazıyor. Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X