Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teşekkür ederim.

Sırasıyla;

chrome.exe
    chrome.exe
    chrome.exe
    ekrn.exe
    chrome.exe
    explorer.exe
    svchost.exe
    QLBCTRL.exe
    CCC.exe
    OctoshapeClient.exe
    istersen fotosonu cek yada kllandıkları belek oranlarınıda yaz yda teamweiver kur gırıp bakayım tercıh senın
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      istersen fotosonu cek yada kllandıkları belek oranlarınıda yaz yda teamweiver kur gırıp bakayım tercıh senın
      Şu anda en kolayı yazmak.

Yansıma Adı - Kullanıcı Adı - CPU - Bellek Kul.

chrome.exe - HP - 02 - 167,400 K
      chrome.exe - HP - 00 - 122,724 K
      chrome.exe - HP - 28 - 99,516 K
      ekrn.exe - SYSTEM - 00 - 84,148 K
      EXCEL.EXE - HP - 00 - 24,867 K
      chrome.exe - HP - 00 - 24,080 K
      explorer.exe - HP - 00 - 23,240 K
      svchost.exe - SYSTEM - 00 - 18,724 K
      CCC.exe - HP - 00 - 7,704 K
      QLBCTRL.exe - HP - 00 - 6,956 K
      OctoshapeClient.exe - HP - 00 - 6,056 K

Tekrar teşekkür ederim.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu anda en kolayı yazmak.

Yansıma Adı - Kullanıcı Adı - CPU - Bellek Kul.

chrome.exe - HP - 02 - 167,400 K
        chrome.exe - HP - 00 - 122,724 K
        chrome.exe - HP - 28 - 99,516 K
        ekrn.exe - SYSTEM - 00 - 84,148 K
        EXCEL.EXE - HP - 00 - 24,867 K
        chrome.exe - HP - 00 - 24,080 K
        explorer.exe - HP - 00 - 23,240 K
        svchost.exe - SYSTEM - 00 - 18,724 K
        CCC.exe - HP - 00 - 7,704 K
        QLBCTRL.exe - HP - 00 - 6,956 K
        OctoshapeClient.exe - HP - 00 - 6,056 K

Tekrar teşekkür ederim.

bu goruntude bılgısayarını chrome kullanıor gıbı gorunuyor haddınden fazla kullanıyor hemde bda virus degılde trojen olma olasılıgını guclendırıyor baya
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

toplama bilgisayar almayı dusunen arkadaslara ufak tavsıyeler..

1- işlemcınız intel ise Nvida, amd ise ati ekran kartlarını tercıh edın
          2- kullandıgınız ram kapasiteleri mhz hızları kullandıgınız anakarta uygun bellek boytlarıda kendısının katları seklınde olmasına ozen gosterın ornegın 2+1= 3 gblık bir ram seklı yerıne (2+2) (4+4) (12+12) seklınde taktırın
          3- ekran kartnızın bellegı ozellıkle tasarım yada oyun oynayanalar ıcın cok onemlıdır bir ekran kartında 2gb yazıyor olması 2gb lık ekran kartı oldugunu gostermez ozellıkle ucuz ekran kartlarının hemen hemen hepsı calısma performansını ram yada ıslemcıden alır buda blgısayarın kapasıtesını azaltan unsurlardandır
          4- kullanacagınız hdd lerde Rpm ve cash bellek ozellıklerıne dıkkat edın bu ıkı ozellıgı ne kadar yuksekse verı akısı okadar hızlı gerceklesecektır
          5- bu kadar ıyı ozellıklerde dunyanın parasını verıp makıne toplayıp 12 dolara kasa almayın kasanın yapısı topladıgı statık performansı etkıler bıraz kalıtelı power supply ıle ıyı bır kASA tercıh edın
          6- bılgısayar performansını en cok etkıleyen seyşerden bırısıde ısı sevıyesıdır dogru anakartı kullanırsanız eger ınternette gordugunuz abartılı sogutma sıstemelerıne kesınlıkle ıhtıyacınız yok en agır donanım yapısında dahi 2 fan perfarmans almak ıcın yeterlı olacaktır
          7- son olarakda ısletım sıstemıne dıkkat edın bukadar ıyı ozellıklerde son teknolojı bılgısayar alacam dıyıp ıcınde xp kullanmaya calısmayın mıcrosoft yazılım destegını eskı ısletım sıstemlerınden cektıgı ıcın donanım yazılımları (driverler) huc br fırma tarafından guncellenmıyor buda performansınızı azaltacaktır dogal olarak guncel ısletım sıstemlerını tercıh etmenızı tavsıye ederım

daha oncede soylemıstım yıne soyleyeyım benım bir liste cıkarma sansım yok cunkı okadar vaktım yok ama cıkardıgınız ozellıklere bakarak tavsıyede bıuluna bılırım sadece tesekkur edıyorum hepınıze
          Tavsiyelerin için çok sağol abi dikkate alıcam
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Chrome açtığın her sekme için ayrı bir işlem açar. Yukardaki ram değerleri chrome için normal değerler. Virüs olduğunu göstermez. Daha önce dediğim gibi eğer konuşma taramasını kapatamadıysan görev yöneticisinden değil de başlangıç'a girip msonfig yazıp enter'a bas ve çıkan pencerede servisler kısmından kapatabilirsin. Hangi servis olduğunu şuan bilemiyorum telefondan yazıyorum çünkü.
            En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 03:26.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Whatsappten uzaktan bi arkadaşı blocklayıp, adres listemden silmiştim. Bir kaç ay sonra pişman oldum tabiki. Bu arada yeni telefon aldım. Engeli kaldırayım dedim, kaldırmaz olaydım, gitti numara. O numarayı bulma imkanım var mı bi daha? Google hesabımda bulabileceğimi okumuştum, ordan da bişey bulamadım.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Whatsappten uzaktan bi arkadaşı blocklayıp, adres listemden silmiştim. Bir kaç ay sonra pişman oldum tabiki. Bu arada yeni telefon aldım. Engeli kaldırayım dedim, kaldırmaz olaydım, gitti numara. O numarayı bulma imkanım var mı bi daha? Google hesabımda bulabileceğimi okumuştum, ordan da bişey bulamadım.
                telefonunda rehber senkronızasyon acıksa eger o telefonda var olan mail adresını acıyorsun sol ust kosede gmail yazan secenege basıp onu rfehber yapıorsun ve lıste onune gelıyor tabıkırehber senkronızasyonun acıksa numaralarınyedeklenır

Yorum

bu goruntude bılgısayarını chrome kullanıor gıbı gorunuyor haddınden fazla kullanıyor hemde bda virus degılde trojen olma olasılıgını guclendırıyor baya
                  İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Chrome açtığın her sekme için ayrı bir işlem açar. Yukardaki ram değerleri chrome için normal değerler. Virüs olduğunu göstermez. Daha önce dediğim gibi eğer konuşma taramasını kapatamadıysan görev yöneticisinden değil de başlangıç'a girip msonfig yazıp enter'a bas ve çıkan pencerede servisler kısmından kapatabilirsin. Hangi servis olduğunu şuan bilemiyorum telefondan yazıyorum çünkü.
                  Teşekkürler.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçenlerde fm 2015 yüklemiştim. Virüs programı virüs algılaması falan yapınca önce bir süre virüs programını kapatıp oyuna devam ettim ancak tarayıcı ana sayfası saçma sapan bir site olarak karşıma çıktı, onları düzelttim. Durum böyle olunca bir kaç gün sonra oyunu silip tarama yaptırdım biraz bir şeyler bulup temizledi. Tabi sonrasında baktım olacak gibi değil Auslogics BoostSpeed ile temizlik yaptım. Sonra dayanamadım Ccleaner yükleyip bir temizlik de onla yaptım. Fakat şimdi İnternet Explorer' da bir sekme kapatınca çalışma durduruldu gibisinden bir hata veriyor ve bazen de donma oluyor İE' de.

Bu durumu nasıl düzeltebilirim ?
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçenlerde fm 2015 yüklemiştim. Virüs programı virüs algılaması falan yapınca önce bir süre virüs programını kapatıp oyuna devam ettim ancak tarayıcı ana sayfası saçma sapan bir site olarak karşıma çıktı, onları düzelttim. Durum böyle olunca bir kaç gün sonra oyunu silip tarama yaptırdım biraz bir şeyler bulup temizledi. Tabi sonrasında baktım olacak gibi değil Auslogics BoostSpeed ile temizlik yaptım. Sonra dayanamadım Ccleaner yükleyip bir temizlik de onla yaptım. Fakat şimdi İnternet Explorer' da bir sekme kapatınca çalışma durduruldu gibisinden bir hata veriyor ve bazen de donma oluyor İE' de.

en kolayı mozılla yada chrome kur )

Yorum

en kolayı mozılla yada chrome kur )
                        Abi mozilla var ancak onu pek kullanmak istemiyorum. Neden bilmiyorum ancak soğuk geliyor bana. Normalde chrome kullanıcısıydım yazdığım olaydan sonra https yazan kısmın üzerine çarpı işareti gelmeye başladı bende sildim.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçenlerde fm 2015 yüklemiştim. Virüs programı virüs algılaması falan yapınca önce bir süre virüs programını kapatıp oyuna devam ettim ancak tarayıcı ana sayfası saçma sapan bir site olarak karşıma çıktı, onları düzelttim. Durum böyle olunca bir kaç gün sonra oyunu silip tarama yaptırdım biraz bir şeyler bulup temizledi. Tabi sonrasında baktım olacak gibi değil Auslogics BoostSpeed ile temizlik yaptım. Sonra dayanamadım Ccleaner yükleyip bir temizlik de onla yaptım. Fakat şimdi İnternet Explorer' da bir sekme kapatınca çalışma durduruldu gibisinden bir hata veriyor ve bazen de donma oluyor İE' de.

Baslangic'a gir. Internet explorer yaz arama ekranina. Normal internet explorer degil yaninda (eklentisiz) ya da onun gibi bir sey yazan olani ac. Ayni sorun devam etmiyorsa eklentilerden birisi bu sorunu yapiyor demektir.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Facede aktif oturumlar kısmında farklı şehirlerden hesabıma girilmiş gibi gözüküyor. Mesela dün İstanbul ve Antalya gördüm. Kaldırdım şifre değiştim gene aynı.
                            Niye oluyor bu?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Facede aktif oturumlar kısmında farklı şehirlerden hesabıma girilmiş gibi gözüküyor. Mesela dün İstanbul ve Antalya gördüm. Kaldırdım şifre değiştim gene aynı.
                              Niye oluyor bu?
                              Antalya'daki benim diğerini bilmiyorum

Yorum

• Facebook giris yapyiginiz bolgeyi ip sunucunuzdan tespit eder turk telekom her ilin sunucusunu o ilin kullanicisi sayisina gore belirlediginden bir ildeki kisi sayisi o sunucunun kapasiyesini gectiginde o numarayi en yakindaki diğer sunucudan alir dogal olarakda facebook farkli gelen ip numarasini farkli bir yerden girilmis gibi algilar fakat sen istanbulda yasiyor ve giris yerin anyalya görünüyorsa ya bilgisauarinda vpn olabilir

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X