Abi bağlı bulunduğun ağın üstüne gelip sağ tıklayıp özellikleri seç.. orada güvenlik sekmesinin şifre altında siyah noktalar şeklinde gizlenmiş bir biçimde var. Hemen altında ise karakterleri göster var. Onu seçip şifreyi görebilirsin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kotu ihtimal modeme girip oradan wifi kodunu degistireceksin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bağlı bulunduğun ağın üstüne gelip sağ tıklayıp özellikleri seç.. orada güvenlik sekmesinin şifre altında siyah noktalar şeklinde gizlenmiş bir biçimde var. Hemen altında ise karakterleri göster var. Onu seçip şifreyi görebilirsin..Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
-
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmazsa bi de buna bak abi.. http://www.youtube.com/watch?v=-7MeF8DR7k0
*
Destek olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayarlar kısmını bulamadım
e renkdas daha ayarları buklamadan bu ısı nasıl yapmayı planlıyorsun) telın marka modelını yaz bana bır deneyelım bakalım .ç8
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
Avg Internet Security 2015 isimli güvenlik programi yasal lisans kampanyasi yapiyor.
1 Senelik yasal lisansi bedavaya alabilirsiniz. 54.99 dolarlik program.Asagidaki linke tiklayip "Download It Now" yazili yere tiklayin.
Ilgilenen varsa acele etsin.
http://sharewareonsale.com/s/free-av...14-54-99-valueBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
- Alıntı
Yorum
-
selamun aleyküm
Balıkesir'deki arkadaşımın İstanbuldaki evimdeki modeme uzaktan bağlantı kurması mümkün müdür arkadaşlar..
Bunun için ne yapmalıyım..
Ne gibi bir ayar yapılmalıdır..
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Teşekkür ederim
Google'a yazdım ama yapılacakları pek anlamadım ondan burada da soriyim dedim..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamun aleyküm
Balıkesir'deki arkadaşımın İstanbuldaki evimdeki modeme uzaktan bağlantı kurması mümkün müdür arkadaşlar..
Bunun için ne yapmalıyım..
Ne gibi bir ayar yapılmalıdır..
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Teşekkür ederim
Google'a yazdım ama yapılacakları pek anlamadım ondan burada da soriyim dedim..Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsus alma kanki ... Oyun oynarım diye 3 sene önce i7 2gb ekran kartlı 8gb ramli pc aldım. FM'i bile kasıyor ... Dünyanın da parasını verdiydim mal gibi ...
- Alıntı
Yorum
-
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Troubleshoot manyağı da bir makine. Elektrik akımını fazla yediği vakit deliriyor.
Asus birkaç donanımın da sürümünü kaldırmış. Güncelleyemiyorum.
Çok fazla referans üstüne aldım, 2200 tl verdiydim o zaman.
Şimdi bende olumsuz referanslık ediyorum ...9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
Yorum