Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi bağlı bulunduğun ağın üstüne gelip sağ tıklayıp özellikleri seç.. orada güvenlik sekmesinin şifre altında siyah noktalar şeklinde gizlenmiş bir biçimde var. Hemen altında ise karakterleri göster var. Onu seçip şifreyi görebilirsin..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En kotu ihtimal modeme girip oradan wifi kodunu degistireceksin.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Teşekkürler.

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi bağlı bulunduğun ağın üstüne gelip sağ tıklayıp özellikleri seç.. orada güvenlik sekmesinin şifre altında siyah noktalar şeklinde gizlenmiş bir biçimde var. Hemen altında ise karakterleri göster var. Onu seçip şifreyi görebilirsin..
      Sağ tıklayınca BU NEDİR diyor. "Özellikler" çıkmıyor.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Abi yuvarlak içine aldığım kısma gelince bulunan ağlar ve bağlı olan ağ görünüyor. Bağlı olan ağa sağ tıklayınca özellikler geliyor. Windows 7'de bu şekilde. Xp farklı olabilir belki..

Özellikler dedikten sonra da karakterleri göster seçeneğiyle şifreyi öğrenebiliyorsun.
        En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 18.12.2014, 16:08.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• bunu dene http://uzmanim.net/soru/wifi-wireles...windows-8/2963
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teşekkürler.

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olmazsa bi de buna bak abi.. http://www.youtube.com/watch?v=-7MeF8DR7k0
            Çıktı. "trabzonspor61"miş

*

Destek olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayarlar kısmını bulamadım

e renkdas daha ayarları buklamadan bu ısı nasıl yapmayı planlıyorsun ) telın marka modelını yaz bana bır deneyelım bakalım .ç8
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Tapatalk da "bul" kısmından BMN forumu bulamıyorum sizdede aynı sıkıntı var mı ?
                61

Yorum

• Avg Internet Security 2015 isimli güvenlik programi yasal lisans kampanyasi yapiyor.
                  1 Senelik yasal lisansi bedavaya alabilirsiniz. 54.99 dolarlik program.Asagidaki linke tiklayip "Download It Now" yazili yere tiklayin.
                  Ilgilenen varsa acele etsin.
                  http://sharewareonsale.com/s/free-av...14-54-99-value
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• selamun aleyküm
                    Balıkesir'deki arkadaşımın İstanbuldaki evimdeki modeme uzaktan bağlantı kurması mümkün müdür arkadaşlar..
                    Bunun için ne yapmalıyım..
                    Ne gibi bir ayar yapılmalıdır..
                    Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
                    Teşekkür ederim
                    Google'a yazdım ama yapılacakları pek anlamadım ondan burada da soriyim dedim..
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selamun aleyküm
                      Balıkesir'deki arkadaşımın İstanbuldaki evimdeki modeme uzaktan bağlantı kurması mümkün müdür arkadaşlar..
                      Bunun için ne yapmalıyım..
                      Ne gibi bir ayar yapılmalıdır..
                      Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
                      Teşekkür ederim
                      Google'a yazdım ama yapılacakları pek anlamadım ondan burada da soriyim dedim..
                      bunun ıcın sistem muhendisi olması gerekıyor ama ımkansız degıl soylekı modemınde ınternet vrsa once senın bılgısayarına uzak masa ustu baglantısı ıle baglanıp (teamweiver gibi) senın bılgısayarın uzerınden modemınede ulasabılır

Yorum

• 2500-3000 ₺ bütçeli bir laptop öneren var mı ?

Isınma sorunu olmayan i7 işlemcili güçlü ekran kartlı bir makine arıyorum..

Toshiba da demeyin lütfen 2.5 sene dayanabildi bana

Yorum

• Asus alma kanki ... Oyun oynarım diye 3 sene önce i7 2gb ekran kartlı 8gb ramli pc aldım. FM'i bile kasıyor ... Dünyanın da parasını verdiydim mal gibi ...
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Asus alma kanki ... Oyun oynarım diye 3 sene önce i7 2gb ekran kartlı 8gb ramli pc aldım. FM'i bile kasıyor ... Dünyanın da parasını verdiydim mal gibi ...
                            Kanka senin laptopta sorun var bence normalde makine gibi işlemesi lazım yani

Yorum

• Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Troubleshoot manyağı da bir makine. Elektrik akımını fazla yediği vakit deliriyor.

Asus birkaç donanımın da sürümünü kaldırmış. Güncelleyemiyorum.

Çok fazla referans üstüne aldım, 2200 tl verdiydim o zaman.

Şimdi bende olumsuz referanslık ediyorum ...
                              9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X