Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Superonline (20 Mbps) 8 gb kotalı paketini kullanıyorum. 25 gb'lıkta hız alanı var. Aşağıda ki açıklamadan ben 8 gb'ı aşsamda, 25 gb'lık hız alanını aşmadığım sürece faturama ek bir ücret yansımayacağını mı anlamam gerekiyor?

"Hız Alanı, tercih ettiğiniz Fiber İnternet paketinizin belirlenmiş kotasının aşımı durumunda download hızınızın 3 Mbps, upload hızınızın 1 Mbps olarak farklılaştırılmasıdır. Hız alanı içinde belirlenen kotanın aşılması durumunda kota aşım ücreti yansıtılmayacak ve abonenin internet kullanımı devam edecektir. "
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• ATI Mobility Radeon HD 5650 => Ekran kartı
      Intel (R) 5 Series / 3400 Chipset Family Enhanced => Chipset

Bunların son güncel driverları gerek bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartım Amd hd 5650 fakat Intel Graphics gözüküyor. Yüklediğim driverlarla Intel aktif oluyor ATI olmuyor. E
      En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 22.11.2012, 18:13.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• arkadaşlar; harici harddiskimi bilgisayarım artık görmüyor... içinde önemli bilgilerim var.. elektrik geliyor fakat pc onu görmüyor...
        bu konuda çok ciddi desteğe ihtiyacım var. acaba bunun tamiri kadıkööyde mümkünmü?
        mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• Arkadaşlar 2 tane 512 MB Ram'im vardı.
          Bugün gittim 1 Gb daha aldım.
          1 Gb tek başına çalışıyor.
          2 tane 512 de ayrı ayrı çalışıyor.
          Ancak toplam 2 Gb olunca çalışmıyor.
          Ana Kartımın Modeli ASUS P5GPL
          Ekranda şöyle bir yazı çıkıyor.

(Note: Due to chipset limitation, this motherboard supports a maximum of 2GB total memory and two ranks per memory channel only. Excess memory will not be utilized by the system.)

Burada her yuvada maximum 1 adet ram mi kullanılması gerekiyor.
          O zaman neden 4 tane yapmışlar.Biostan filan mı ayarlamak gerekiyor.
          En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 25.11.2012, 00:39.
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar 2 tane 512 MB Ram'im vardı.

(Note: Due to chipset limitation, this motherboard supports a maximum of 2GB total memory and two ranks per memory channel only. Excess memory will not be utilized by the system.)

chipset limitinden dolayı sadece 2 gb ram destekliyorum. ve sadece 2 slot kullanabilirsin diyo özetle...

aynısı benim başına gelmişti..hepsini aynı gb olarak almıştım eski bilgisayaraımda 3 adet 512 mb. demirde mesajını okur daha iyi bilgi verir sana zaten..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seyyahcım,
              ''Otomatik(önerilir)''
              olarak işaretli.
              Başka bir güncelleştirme menüsü mü var.
              Otomatik Güncelleştirmeler değil mi
              yanlış mı anladım gece 3 oldu kusura bakma.
              Windows güncellemesi arattir. Windows 7 icin service pack 1, xp icin ise service pack 3 var en güncel. Service pack deyince benim aklima ilk bu geliyor. Tabi herhangi bir programin güncellemesi de olabilir service pack. Otomatik güncellestirmeler dogru evet. Ordan son güncellestirmeleri arat ve yükle eger yüklü degilse.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Arkadaşlar format atmak tamamda sonra sürücüleri yüklemek çok zor geliyor. Acaba Acronis dışında güzel bir yedekleme proğramı var mı ? Acronis nedense bende açmıyor .
              Norton Ghost veya Paragon Partition Manager.

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ATI Mobility Radeon HD 5650 => Ekran kartı
              Intel (R) 5 Series / 3400 Chipset Family Enhanced => Chipset

Bunların son güncel driverları gerek bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartım Amd hd 5650 fakat Intel Graphics gözüküyor. Yüklediğim driverlarla Intel aktif oluyor ATI olmuyor. E
              Notebook mu pc mi?
              Notebook ise, notebook'un markasinin kendi sayfasindan driverlari indirebilirsin.
              PC ise Ati icn support.amd.com
              ve intel icin
              http://downloadcenter.intel.com/ sitelerinden indirebilirsin sürücüleri. Ikisinin de otomatik sürüc tanima secenegi bulunuyor. Istersen elle de girebilirsin ekran karti modelini.

İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar; harici harddiskimi bilgisayarım artık görmüyor... içinde önemli bilgilerim var.. elektrik geliyor fakat pc onu görmüyor...
              bu konuda çok ciddi desteğe ihtiyacım var. acaba bunun tamiri kadıkööyde mümkünmü?
              Harddiski kabindan cikarip bilgisayarina bagla. Eger hala calismiyorsa tamir edilmesi zor.

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar 2 tane 512 MB Ram'im vardı.

Yapabilecegin bir sey yok. Bu ayari biostan degisemezsin. Chipset'ten (yonga) limit koymuslar. Toplam 2 Gb'tan fazla veya 2 tane ram'den fazla takamiyorsun.
              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• [QUOTE=seyyah61;1918800234]
                Harddiski kabindan cikarip bilgisayarina bagla. Eger hala calismiyorsa tamir edilmesi zor.

veriler kurtarılabilirmi? tamir edilmesi umurumda değil...

Yorum

• kablolu+kablosuz özelliği olan bir modem önerebilirmisiniz

Yorum

• Powerpoint indirmem lâzım ancak doğru düzgün bulamadım nette.Nereden bulabileceğimi bilen var mıdır ? ? ?
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Powerpoint indirmem lâzım ancak doğru düzgün bulamadım nette.Nereden bulabileceğimi bilen var mıdır ? ? ?
                      powerpoint microsoft office ile beraber indirilir, onun içinden çıkar... powerpoint haricen indirilemez.
                      torrent programı kullan. link usulu indirmr programı kullan. internette arayarak bu tip programları bulamazsın..

Yorum

• [QUOTE=YakupDayi;1918800321]
                        İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

veriler kurtarılabilirmi? tamir edilmesi umurumda değil...
                        Harddisk'in motoru veya okuyucu basligi bozulduysa tamiri cok zor. Harddisklerin ici havasiz oluyor ve hava almayan bir ortamda sökülüp tamir edilmeleri gerekiyor. Bunun icin de özel makinalar gerekiyor. Bunu büyük sirketler icin yapan firmalar var fakat fiyatlari cok ucuk. O yüzden dedigim yöntemle dene. Büyük ihtimalle usb bagdastirici bozulmustur. PC varsa evde ona bir Sata kablosu ile baglayabilirsin ve dosyalarini kurtarabilirsin. PC'ye takinca calisiyorsa yeni bir harici usb hard disk kutusu alip kullanmaya devam edebilirsin.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          powerpoint microsoft office ile beraber indirilir, onun içinden çıkar... powerpoint haricen indirilemez.
                          torrent programı kullan. link usulu indirmr programı kullan. internette arayarak bu tip programları bulamazsın..
                          Yandık diyorsun dayı Halbuki Word var
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• [QUOTE=seyyah61;1918804152]
                            İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harddisk'in motoru veya okuyucu basligi bozulduysa tamiri cok zor. Harddisklerin ici havasiz oluyor ve hava almayan bir ortamda sökülüp tamir edilmeleri gerekiyor. Bunun icin de özel makinalar gerekiyor. Bunu büyük sirketler icin yapan firmalar var fakat fiyatlari cok ucuk. O yüzden dedigim yöntemle dene. Büyük ihtimalle usb bagdastirici bozulmustur. PC varsa evde ona bir Sata kablosu ile baglayabilirsin ve dosyalarini kurtarabilirsin. PC'ye takinca calisiyorsa yeni bir harici usb hard disk kutusu alip kullanmaya devam edebilirsin.
                            salasın. ilgin için saolasın seyyah.. makineye bağlayınca makinayı kilitliyo. profosyonel bi arkadaşa verdim yapması için. bakalım ne olacak...

Yorum

• Benim Tahaütüm Bitti TTNet İle..

Hangi Net'e Geçsem Şuna Geç Karlı Olursun Yada Şu Şunu Veriyor Bak Araştır Diyebilceğiniz Net Varmı

8mbps düşünüyorum .. Ama Adil Kotasız Falan Derseniz 4mbsp de olabilir
                              En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 23:52.
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim Tahaütüm Bitti TTNet İle..

Hangi Net'e Geçsem Şuna Geç Karlı Olursun Yada Şu Şunu Veriyor Bak Araştır Diyebilceğiniz Net Varmı

8mbps düşünüyorum .. Ama Adil Kotasız Falan Derseniz 4mbsp de olabilir
                                dsmart +internet onerırırm ...
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X