Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Laptobumun maksimum ekran çözünürlüğü 1200x800. Windows 8'i sorunsuz kurup kullanabilir miyim?
    Win 8 çok rahat bir şekilde kurabilirsin.

Şuanda Linsaslı Win 7 bilgisayarlar 29 TL fark ile Win 8 geçiş yapabiliyor.(Süresiz)

Find help and how-to articles for Windows operating systems. Get support for Windows and learn about installation, updates, privacy, security and more.

İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim eski laptopun anakart yanmıştı, onun içindeki dosyaları falan kurtarabilirmiyim?
    Laptop HDD çıkartıp , HDD kutusuna alıp bağlarsanız verileri alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra HDD , harici disk kullanabilirsin

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Format attım fakat ekran kartının driverını yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Normalde ekran kartım Ati HD 5650 olmasına rağmen şu an Intel HD Graphics yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?
    Onur,

Twitter'da yazmışsın dönemedim.

İlk önce İntel Ekran kartı driverini yükleyeceksin sonrasında ATI Chipsetli ekran kartını yüklemen gerekiyor.

Laptop çift ekran kartına sahip olduğundan İntel ekran kartı driveri yüklenmeden Ati ekran kartını yükletmez.

İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sevgili bilgisayar severler
    elimde antika bir mp3 player var
    philipis marka
    daha önceden buna rahatça müzik yükleyebiliyordum
    ancak şimdi bilgisayara takıyorum,aygıt tanımlanamadı diyor
    üstelik taktığım aygıtıda görmüyor.
    başka bir cihazı usb girişinden bağladığımda rahatlıkla bunu algılayabilir
    sorunum nedir?
    Mp3 muhtemelen bozulmuş , yenisini alınız

İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Web tarayıcısı olan bir smart tv alsam bununla bilgisayar üzerinden girdiğim sitelerin tümüne girebilir miyim,maç yayını yapan sitelerde sıkıntı olur mu?
    Bütün sitelere sıkıntısız girebilirsiniz , tavsiye ederim ..

Samsung bu yönde bir adım ileride
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Win 8 çok rahat bir şekilde kurabilirsin.

Şuanda Linsaslı Win 7 bilgisayarlar 29 TL fark ile Win 8 geçiş yapabiliyor.(Süresiz)

Find help and how-to articles for Windows operating systems. Get support for Windows and learn about installation, updates, privacy, security and more.

Laptop HDD çıkartıp , HDD kutusuna alıp bağlarsanız verileri alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra HDD , harici disk kullanabilirsin

Onur,

Twitter'da yazmışsın dönemedim.

İlk önce İntel Ekran kartı driverini yükleyeceksin sonrasında ATI Chipsetli ekran kartını yüklemen gerekiyor.

Laptop çift ekran kartına sahip olduğundan İntel ekran kartı driveri yüklenmeden Ati ekran kartını yükletmez.

Mp3 muhtemelen bozulmuş , yenisini alınız

uuuuuuvvvvv

ha şimdi ocağıma incir ağacını diktin işte
      işsizim ben be
      hiç mi kurtarır yanı yok
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşekkürler.
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır
          Ttnet sürekli kopuyor
          1 saat bağlanıyorum 15 dk filan bağlantı kopuyor.
          sizde de var mı böyle bir sorun.
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Splitter değiştir
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Windows 8 hakkındaki düşünceleriniz nedir?
              İyi tarafları
              Kötü tarafları
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Birçok uzamana göre Windows tarihi için önemli bir kilometre taşı olan yeni Windows, elbette ki pek çok yenilikle birlikte geldi.

Ancak her yeni ürün gibi, Windows 8'in de bomba yanlarının yanında, hayal kırıklığı yaratan yanları da var. Biz de, Windows 8 henüz tazeyken, işletim sisteminin en iyi 15 bomba özelliğini ve 15 büyük hayal kırıklığını belirledik.

*Çoklu monitör desteği | Windows 8 ile birlikte çoklu monitör desteği, daha önce olmadığı kadar kullanışlı. Artık çift monitör ya da ikinci bir ekran kullanımı için uzman olmanıza gerek yok.

*Hayal kırıklığı: Kilit ekranı | Kilit ekranı bir cep telefonunda ya da bir tablette tabii ki gerekli bir ekran. Ancak masaüstü kullanıcılarının kilit ekranını kullanmak isteyeceğini pek düşünmüyoruz.

*USB 3.0 desteği | Artık USB 3.0 destekli bir sabit disk ya da USB bellekleri tam kapasite ile kullanmak için özel sürücülere ihtiyacınız yok. Sadece takın ve çalıştırın...

*Hayal kırıklığı: Aşırı yavaş Dual-Boot | Windows 8 ile birlikte ikinci bir işletim sistemi daha kullanacaksanız, açılış süresi sizi rahatsız edebilir. Yeni boot yöneticisi işletim sistemini seçtiğinizde tüm bilgisayarı baştan başlatıyor ve bu durum, daha önce olmadığı kadar yavaş yüklemem sürelerinin ortaya çıkmasına yol açıyor.

*Yeni görev yöneticisi | Daha fazla özellik, renklerle daha anlaşılabilir bir liste, geliştirilmiş listeleme... Yeni görev yöneticisi, daha önce hiçbir Windows'ta görmediğimizkadar kullanışlı.

*Hayal kırıklığı: Kişiselleşmeyen Başlat ekranı | Hayır; Başlat ekranının varlığından bahsetmiyoruz... Bizi rahatsız eden, bu ekranın arka plan resmini tam bir özgürlükle değiştiremiyor olmak. Microsoft'un bize sunduğu 20 arka plan ile yetinmek zorundayız.

*Internet Explorer 10 | Özellikle Metro için üretilen sürüm, sade, basit ve son derece hızlı. Tek eksiği ise, Metro üzerinde çalıştığından, Flash desteği sunamaması.

*Hayal kırıklığı: Windows RT kaosu | Windows 8 ile birlikte, ona çok benzeyen bir Windows sürümü daha geldi: Windows RT. Ama bu sürüm, kıstlı yetenekleri ve yetersiz özellikleri ile hayal kırıklığı olmaya çok yakın. Sadece bazı tabletlerde kullanıclacak olsa da, ihtiyaçları ne derece karşılayacağı hala hayal kırıklığı.

*Hızlı kurulum | Ne Windows Vista, ne da Windows 7, Windows 8'in kurulum hıznın yakınından bile geçemiyor. Kurulum süresi bizim için 10 dakika oldu. Sistem, bu 10 dakika içerisinde, tamamen hazır hale gelmişti bile...

*Hayal kırıklığı: Yeni F8 menüsü | Bilgisayarımızda bir sorun olduğunda, Windows açılmadığında ilk başvurduğumuz yardımcılarımız arasında önemli bir yere sahiptir F8 menüsü. Windows 8'de yenilenen bu menü, çok önemli bir soruna sahip. Ona ulaşmak için açılış sırasında F8'e basmamız lazım ama bize tanınan süre Windows 8'de yok denecek kadar kısa. Bu yüzden F8 menüsüne ulaşmak, ufak bir mucizenin gerçekleşmesi gibi...

*Windows Defender | Artık Windows 8 ile birlikte gelen bir anti-virüs yazılımınız da var: Windeos Defender. İşini şaşırtıcı derecede iyi ve eksiksiz yapan Defender, sizi genel tehditlerden rahatlıkla koruyabiliyor. Daha fazlasını isteyenler ise, hala alternatif paketleri kullanabiliyor...

*Hayal kırıklığı: Masaüstü tasarımı | Masaüstü tasarımın kötü olduğunu iddia etmiyoruz. Ama yepyeni bir Windows'la karşımıza çıkan Microsoft'un, neden masaüstü tasarımını geliştirmediğini kendimize sormadan da edemiyoruz. Aero artık yok; masaüstü simgeleri Windows 7 ile tamamen aynı...

*Hızlı açılan Mero uygulamaları | Metro için geliştirilen oyunlar ve diğer uygulamaların açılış hızları, çalışma performansları ve keyifli seçenekleri, Windows 8 uygulamalarını artılar arasına rahatlıkla sokuyor.

*Hayal kırıklığı: DVD oynatmak artık hayal | Windows 8'in Windows Media Player'ı artık DVD filmleri izlemenize izin vermiyor. Biraz yazılımdan anlayanlar VLC gibi alternatif yazılımları kullanarak sorunu çözebilir ama Microsoft'un istediği, 10 Euro gibi bir para harcayıp Windows 8 için Media Center eklentisini yüklememiz...

*Hızlı dosya kopyalama | Windows 7'nin kopyalama sihirbazı, en az diğer Windows'larınki kadar sinir bozucu olabiliyordu. Ama Windows 8 ile birlikte bambaşka bir sihirbazımız var. Artık kopyalama işlemini duraklatıp daha sonra devam edebiliyoruz. Sihirbaz penceresine eklenen grafik ise, hızın ne zaman artıp ne zaman azaldığını anlamamızı sağlıyor.

*Hayal kırıklığı: Microsoft hesabı | Microsoft hesabımız ile Windows 8'i entegre etmek aslında iyi bir fikir. Ama bu işlem için geçmemiz gereken engeller o kadar fazla ki, ülkemizdeki bürokrasiyi bile özleme ihtimaliniz var...

*Hayal kırıklığı: Birbirine giren 2 arabirim | Metro arabirimi büyük bir yenilik olsa da, geleneksel masaüstü ile Metro arabirimi çok fazla iç içe girmiş gibi görünüyor. Örneğin masaüstünde bile olsanız, bilgisayarı kapatmak için oku ekranın sağ köşelerine götürmeli ve Metro ayarlarını andıran bir bölümün açılmasını beklemelisiniz. Daha sonra buradaki Güç bölümünden PC'nizi kapatabilirsiniz.

*Tabletler için Metro | Metro arabirimi masaüstü PC'ler ye da geleneksel laptop'lar için çok da gerekli olmayabilir. Ama konu tablet bilgisayarlar olduğunda, bu arabirimin bizlere sunduğu çok fazla şey olduğu hemen fark edilebiliyor.

*Hayal kırıklığı: Pencere menüleri | Ribbon arabiriminin geleneksel Windows pencerelerine eklenmesi, işi kolaylaştıracağı yerde daha da zorlaştırmış. Neyse ki Windows 7'deki menü yapısı da Ribbon'un yanında, yerinde duruyor. Çok ekstra bir durum olmadıkça, Ribbon arabiriminin orada olduğunu fark etmeyeceksiniz bile...

*Windows 7'den daha tutumlu | Windows 7 ile benzer sistem gereksinimlerine ihtiyaç duysa da, Windows 8, sistem kaynaklarını çok daha verimli kullanmayı başarıyor. Gerek işlemci kullanımı, gerek RAM kullanımı, Windows 7'ye oranla çok daha düşük bir düzeyde.

*Hayal kırıklığı: Arama | İlk bakışta arama ekranının nerede olduğunu bulmanız oldukça güç. Aslında yapmanız gereken basit: Windows tuşuna basarak Başlangıç ekranına geçin ve aradığınızı yazmaya başlayın. Siz yazmaya başlar başlamaz sağ kısımda yeni bir bölüm açoılacak ve siz de arama kutusuna ulaşmış olacaksınız. Aslında iyi bir yöntem ama bu kadar saklanmasının da bir nedeni yok. Bu arada arama kutusuna, sağ alt ya da üst köşeye gelerek açabileceğiniz Charm Bar'dan da ulaşabileceğinizi hatırlatalım...
                En son Serdær tarafından düzenlendi; 09.11.2012, 01:31.
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Teşekkür ederim bilgiler için.
                  Birşey duydum, windows 8 de en fazla 2 program açılıyormuş. 2 den sonrasında 3. yü açınca ilk açtığın programı kapatıyormuş, doğrumudur?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Öyle bir durum söz konusu değil .
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Arkadaşlar internet gidip geliyor.
                      TTnet Pratik çözüm diye bir program yükledim.
                      tarattığımda şöyle bir hata buldu.
                      Bu ''Service Pack'' hatası ne oluyor.
                      Windows ile ilgili bir hata mı?
                      Yoksa başka bir şey mi var?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar internet gidip geliyor.
                        TTnet Pratik çözüm diye bir program yükledim.
                        tarattığımda şöyle bir hata buldu.
                        Bu ''Service Pack'' hatası ne oluyor.
                        Windows ile ilgili bir hata mı?
                        Yoksa başka bir şey mi var?

Denetim masasindan windows güncellemelerini yükle.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Denetim masasindan windows güncellemelerini yükle.
                          Seyyahcım,
                          ''Otomatik(önerilir)''
                          olarak işaretli.
                          Başka bir güncelleştirme menüsü mü var.
                          Otomatik Güncelleştirmeler değil mi
                          yanlış mı anladım gece 3 oldu kusura bakma.

Yorum

• W 8'de oturum açarken parola soruyor ya ben bunu iptal etmek istiyorum ama bulamadım nerden yapılacağını. Bilenler yolunu tarif edebilir mi ?

Yorum

• * Arkadaşlar format atmak tamamda sonra sürücüleri yüklemek çok zor geliyor. Acaba Acronis dışında güzel bir yedekleme proğramı var mı ? Acronis nedense bende açmıyor .
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                W 8'de oturum açarken parola soruyor ya ben bunu iptal etmek istiyorum ama bulamadım nerden yapılacağını. Bilenler yolunu tarif edebilir mi ?
                                sağ taraftaki menüden ayarlara tıkla oradan bilgisayar ayarlarını değiştire tıkla sekmelerden ayarlarını yapabilirsin

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X