Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merhabalar,
    yapmış olduğunuz uygulamaları ücretsiz ilan ve alışveriş sitesi http://www.biseylazim.net yada http://www.bedavaucretsizilanver.com üzerinden satabilir yada fiyatlarını öğrenebilirsiniz...

bol satışlar,

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.darty.com.tr/e_commerce/N...61989-c-24.htm
      Ben iki ay önce filan bu laptop'u aldım.Çok araştırdım en uygun fiyatlı darty'deydi.Ben 1484'e almıştım şuan 1439'a düşmüş.
      2012 yılına gireceğimiz bu günlerde hala 5200 rpm HDD almak pek mantıklı değil

Yorum

• İlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        HDMİ Kablo Giriş Yeri Yoksa Bağlayamazsın Onun Açıklaması Varmıdır Özelliklerinde ?

Pc'Den Lcd'Ye Görüntü VGA Yada HDMİ Kablo İle Sağlanır Zaten Ama Son Model Lcdlerde Bu Özellik Muhakkak Mevcut
        Teşekkür ederim.Bugün elimize ulaştı tv , laptop'u bağladım gayet sorunsuz bağlandı HDMI ile.

Yorum

• Önerebileceğiniz bir video indirme programı var mı? IDM kullanıyordum ancak 60 günlüktü, süre doldu Süre kısıtlaması olmayan, basit bir program ismi istiyorum mümkünse

Yorum

• acil satılık masaustu bılgısayar var ılgılenen varmı .....
            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Arkadaslar, Tablet almayi düsünüyorum. Acaba tablette pdflere not ekleme sansim varmi kalem ile? Böyle bir uygulama?
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kısa bir süre sınırlısını kullandım. Daha sonra Vodafone Vodem'e geçtim. Değiştirme sebebim kota yüzündendi. Çünkü Turkcell sağolsun hem download hem uploadı kotaya işliyor ama Vodafone sadece downloadı kaydediyor.
                vodafonda hem download hem uploadı kotaya işliyor.

Yorum

• Selam arkadaslar ben bir pc alacağım son model bişe , ama karar veremedim önerileriniz var mı ?

Yada bu nasıl ??

Yorum

• 2 ay önce almış olduğum laptop'un norton internet security adlı antivirüs programı (2 ay deneme sürümü idi) 4 gün içinde bitecek.

Win7 64 bit için hangi antivirüs programını önerirsiniz?

Yorum

2 ay önce almış olduğum laptop'un norton internet security adlı antivirüs programı (2 ay deneme sürümü idi) 4 gün içinde bitecek.

Kaspersky derim...

Yorum

2 ay önce almış olduğum laptop'un norton internet security adlı antivirüs programı (2 ay deneme sürümü idi) 4 gün içinde bitecek.

Kaspersky En İyisidir , Panda Bu Sene Çok İddaa Lı Bir Program Geliştirdi O Da Gerçekden İyi..

Ama İnternetde Çok Önemli İşler Yapmıyorsan Sana Bedava Çözümlerde Önerebilirim..

Ben 2 Yıldır Hiç Format Atmadım .. Her Türlü Torren Vs Şeyleride İndiriyorum ..
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

bence en iyi antivirüs programi antivir, hemde bedelsiz...firewall'a gerek yok aslinda, indiklerinize dikkat ettikten sonra bilgisayariniza birsey olmaz, normal sartlar altinda win7'nin firewall'u yetiyor.
                          Kaspersky yada norton gibi antivirüs programlari bence cok büyük ve cok RAM harciyorlar, ayrica cokta gereksiz özellikleri var ve bundan dolay bilgisayar yavaslaniyor, en iyisi sistemi basit tutun ve güvenmediginiz sayfalardan birsey indirmeyin.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Laptop açılmıyor ya, windows açılmıyor daha doğrusu. Startup Repair yazıyor. Format atmam gerekiyor değil mi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Laptop açılmıyor ya, windows açılmıyor daha doğrusu. Startup Repair yazıyor. Format atmam gerekiyor değil mi.
                              Ee sayılır Formatlamanız yada imaj inmeniz gerekmekte renkdaş. Kolay gele.
                              61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Laptop açılmıyor ya, windows açılmıyor daha doğrusu. Startup Repair yazıyor. Format atmam gerekiyor değil mi.
                                Recovery(kurtarma) bölümü halen mevcutsa bilgisayarınızda, ilk başta basacağınız bir tuşla bilgisayarınızı kendiniz kurtarabilirsiniz. Yani cd'ye falan ihtiyaç olmaz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X