Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen gün monitördeki sıkıntıyı yazmışım, komple bilgisayarı değiştirmeye karar verdik
    Birkaç sayfa geriye gittim Toshiba tavsiye edilmiş, biz de Toshiba veya Sony düşünüyorduk.
    Lenovo da söylenmiş ama ne yalan söyleyeyim çevremde kullanan kimse olmadığı ve belki de Toshiba kadar da ismi olmadığı için ilk tercihim Toshiba olacak.

Bu ürünün fiyatı ve özellikleri(çok çok iyi anlamasam da) hoşuma gitti gibi. Nasıl sizce, sanırım kampanyada şu anda kaçırmak istemiyorum o yüzden de. Yorumlarınızı bekliyorum

Yorum

• Bordo rengi de varmış. Bence kaçırma

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bordo rengi de varmış. Bence kaçırma
        Aynen öyle, rengi de önemli bir etken

Yorum

• Bilgisayarla ilgili arkadaşlardan monitor konusunda tavsiye almak istiyorum.

300 TL'ye kadar 21.5 inch LCD ya da Led Monitor önerisi olan var mı?

Ve LCD ile LED'in,VGA ile DİVX'in arasında çok büyük farklar var mı? İlla Led olup Divx çıkışlı mı olmalı?
          En son Bekir tarafından düzenlendi; 20.02.2012, 02:07.

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen gün monitördeki sıkıntıyı yazmışım, komple bilgisayarı değiştirmeye karar verdik
            Birkaç sayfa geriye gittim Toshiba tavsiye edilmiş, biz de Toshiba veya Sony düşünüyorduk.
            Lenovo da söylenmiş ama ne yalan söyleyeyim çevremde kullanan kimse olmadığı ve belki de Toshiba kadar da ismi olmadığı için ilk tercihim Toshiba olacak.

Bu ürünün fiyatı ve özellikleri(çok çok iyi anlamasam da) hoşuma gitti gibi. Nasıl sizce, sanırım kampanyada şu anda kaçırmak istemiyorum o yüzden de. Yorumlarınızı bekliyorum
            Güzel seçim notebook.

Lenovo bak derim

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilgisayarla ilgili arkadaşlardan monitor konusunda tavsiye almak istiyorum.

300 TL'ye kadar 21.5 inch LCD ya da Led Monitor önerisi olan var mı?

Ve LCD ile LED'in,VGA ile DİVX'in arasında çok büyük farklar var mı? İlla Led olup Divx çıkışlı mı olmalı?
            Divix çıkıştan kastın herhalde DVI Bekir.

HDMI , DVI çıkışlı monitör tercih etmeni öneririm.

Monitör almayı düşünüyorsan , Vatan Bilgisayar yani bizden almanı tavsiye ederim.

1 tane ölü piksel bile garanti veriyoruz.

Marka olarak Samsung , LG dışında bakmamanı öneririm.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Arkadaslar su Laptop hakkindaki görüsleriniz nelerdir?

Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar su Laptop hakkindaki görüsleriniz nelerdir?

http://www.cyberport.de/notebook-und...er-sparer.html
                Güzel laptop, ucuz olmasinin sebebi dos isletim sistemi olmasi. Elinde windows 7 var ise kacirma. Oyun oynamak icin ekran karti yeterli degil. Islemcisi ise fena degil. Pil ömrü de gayet iyi.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Universitede Windows bedava bize.

Zaten oynasam oynasam Manager oynarim, onada yeter performansi herhalde
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Iphone 4s için jailbreak nasıl yapabilirim?
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• DVD filmi bilgisayara nasıl kaydederiz?
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Iphone 4s için jailbreak nasıl yapabilirim?

Ekleme: Iphone'dan girmen gerekiyor bu siteye.
                        En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 07.03.2012, 04:14.

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          DVD filmi bilgisayara nasıl kaydederiz?
                          Bircok yeni dvd kopya korumasi ile geliyor. Fakat Anydvd veya Dvdshrink gibi programlar araciligiyla kopyalama yapabilirsin. Her dvdyi kopyalayamazsin ama. Zaten kopyalanamasinlar diye durmadan yeni bir güvenlik sistemi gelistiriyorlar.

Yorum

• Bende idm vardı. Bilgisayara format atılınca gitti.

Şimdi tekrar kurdum ama sathe bir seri numarası ile kayıt edildi diyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende idm vardı. Bilgisayara format atılınca gitti.

Idm ne? Internet download manager mi?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende idm vardı. Bilgisayara format atılınca gitti.

Başka bir program indir. Freemake v.d indirdim ben. Gayet de memnunum. Ücretsiz ve limitsiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X