Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• F8'e basıp "bilgisayarınızı onarın"a falan giriyorum ama bir sonuç çıkmıyor maalesef. System Recovery Options çıkıyor orada da bir şeyler yüklüyor ama yine sonuç yok. Rahmetli epeyde emeği vardı üstümde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Laptop açılmıyor ya, windows açılmıyor daha doğrusu. Startup Repair yazıyor. Format atmam gerekiyor değil mi.
      kurulum dvd si ile repair(onarma) yapmayı deneyin önce...

Yorum

• Herkese teşekkürler, bakacaz artık inşallah içindekiler uçup gitmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Su an Bilgisayarim cok sacma sapan bir halde. Arkaplandaki resmim ile Internet Explorer aciliyor sadece. Problem galiba "explorer.exe"de. Task Managerden acayim dedim, oda engelli...

Kiracam gaybanayi sinirden.
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 04.02.2012, 01:35.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Laptop'un bazı tuşları basmıyor. Ama iki tuşa basınca oluyor. Yani

a basmıyor normalde tek başına basınca ama l ile a yı beraber basarsam a çıkıyor. Sorun nedir acaba?

Yorum

• * Arkadaşlar şuan xp kullanıyorum, peki aynı sistemle windows 7 kurabilirmiyim anlamına gelir mi ?
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önerebileceğiniz bir video indirme programı var mı? IDM kullanıyordum ancak 60 günlüktü, süre doldu Süre kısıtlaması olmayan, basit bir program ismi istiyorum mümkünse
                Real player yukle bilgisayarina.
                Ucretsiz video indirme eklentisi var icinde, istedigin videoyu indirirsin.
                Ben onu kullaniyorum, cokta memnunum
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Laptop'un bazı tuşları basmıyor. Ama iki tuşa basınca oluyor. Yani

a basmıyor normalde tek başına basınca ama l ile a yı beraber basarsam a çıkıyor. Sorun nedir acaba?
                  Yok mu ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Real player yukle bilgisayarina.
                    Ucretsiz video indirme eklentisi var icinde, istedigin videoyu indirirsin.
                    Ben onu kullaniyorum, cokta memnunum
                    Teşekkür ederim, forum saldırı almadan önce yazmıştım, Orbit kullanmaya başladım ben de çok memnunum
                    Bir gün Orbit'te sorun yaşarsam Real player indiririm

Yorum

• İmkanı olan kaçırmasın derim, fiyat çok uygun şuan.120 GB SSD

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su an Bilgisayarim cok sacma sapan bir halde. Arkaplandaki resmim ile Internet Explorer aciliyor sadece. Problem galiba "explorer.exe"de. Task Managerden acayim dedim, oda engelli...

Kiracam gaybanayi sinirden.
                        Kirmadan önce sistemi recovery ediniz.

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Laptop'un bazı tuşları basmıyor. Ama iki tuşa basınca oluyor. Yani

Klavye arızalanmış , yenisini alman gerekiyor.

Garantisi varsa yetkili servise teslim etmeniz gerekiyor.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Arkadaşlar şuan xp kullanıyorum, peki aynı sistemle windows 7 kurabilirmiyim anlamına gelir mi ?
                        Kısmen gelebilir, fakat windows 7 kurmadan önce sisteminizin özelliklerini paylaşırsanız daha detaylı bilgi verebilirim.

İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İmkanı olan kaçırmasın derim, fiyat çok uygun şuan.120 GB SSD
                        Evet , fiyat uygun bize özel
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Klavye arızalanmış , yenisini alman gerekiyor.
                          Garanti yok. Laptop klavyesini değiştiriyorlar mı ?

Yorum

• Değiştirirler.

Arkadaşın klavyeye meyve suyu dökmüştüm. Yenisini 70 liraya almıştım sanırım.

Ama fiyat marka ve modele göre değişir tabi.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hı tamam sağolun.

Yorum

• * Teşekkürler serdar. Peki Windows 7 kullansam öyle çok farkediyor mu ?
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X