Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar dizustu bilgisayari degisme vaktim geldi.su anda aklimda asus n55 var arastirdigim kadariyla iyi bir bilgisayar olarak kabul ediliyor.aranizda asus kullananlar tavsiye eder mi?gt 555 laptop icin yeterince iyi bir ekran karti midir?

Yorum

• İlk olarak gosif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar dizustu bilgisayari degisme vaktim geldi.su anda aklimda asus n55 var arastirdigim kadariyla iyi bir bilgisayar olarak kabul ediliyor.aranizda asus kullananlar tavsiye eder mi?gt 555 laptop icin yeterince iyi bir ekran karti midir?
      bende ilk başta n55 sipariş etmiştim ama araştırmalarımdan sonra notebook un sorunlu olduğunu öğrendim ve iptal edip y570 aldım. n55'in hoparlörlerinde kronik bir sorun olduğu söyleniyordu. Ayrıca touchpad kısmı çok çabuk aşınıyormuş ve kapakta parmak izi kalıyormuş. performans olarakta sorunlar yaşayanlar vardı. biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Lenovo gerçekten iyi mi
        Gerçekten iyi. Fiyat performans açısından tatmin edecektir.

İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cin = China abi.Cin Halk Cumhuriyeti.
        DNS değiştirme veya proxy ayarları diye araştırma yaparsan çözüme ulaşabilirsin.

İlk olarak gosif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar dizustu bilgisayari degisme vaktim geldi.su anda aklimda asus n55 var arastirdigim kadariyla iyi bir bilgisayar olarak kabul ediliyor.aranizda asus kullananlar tavsiye eder mi?gt 555 laptop icin yeterince iyi bir ekran karti midir?
        GT 555 iyi bir ekran kartı . Yanlış bilmiyorsam Optimus özelliğe sahip.

Çoğunlukla bütün oyunları oynayabilirsin.

İnternette forumlarda araştırıp notebook almayı düşünüyorsan hiç alamazsın.

Beğen içine sinsin al.

Bu kadar basit
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Merhaba arkadaşlar.
          Philips 170S LCD monitörüm var. Dünden beri "Brightness" yazısı ekrana çıkıyor. Değeri 100'de şu an. Ben aşağı indirsem de, yükseltme tuşu basılı tutulmuş gibi tekrar 100'e çıkıyor. Arada "OSD main controls locked" diye de bir yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım sizce?

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Free proxy siteleri mevcut bunları kullanarak tüm yasaklı sitelere girmek mümkün google da free proxy yazman yeterli

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            DNS değiştirme veya proxy ayarları diye araştırma yaparsan çözüme ulaşabilirsin.
            Bu kadar basit

peki buradan link verebilecek olan var mi.yada yardim edebilecek.cunku cogu siteye giremiyorum.forum yaziyorsun google kitleniyor.bazen google yazinda bile arama cbuguna net kesiliyor.halletmeye calisayim ben bi.
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              peki buradan link verebilecek olan var mi.yada yardim edebilecek.cunku cogu siteye giremiyorum.forum yaziyorsun google kitleniyor.bazen google yazinda bile arama cbuguna net kesiliyor.halletmeye calisayim ben bi.
              www.zuntro.com , denesene bi, ben staj'da burdan giriyorum..
              Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Free proxy siteleri mevcut bunları kullanarak tüm yasaklı sitelere girmek mümkün google da free proxy yazman yeterli
                kardes ben Facebook'a giremiyorum ama, proxy'dende giremiyorum.. sanki Facebook yazisini gordugunde hemen kilitleniyor sayfa

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardes ben Facebook'a giremiyorum ama, proxy'dende giremiyorum.. sanki Facebook yazisini gordugunde hemen kilitleniyor sayfa
                  aynen renktas.otelin bilgisayari zaten.kendi laptopu daha ayarlayamadim nete falan kablolu net zaten.nereye yazarsam facebook-twitter-forum falan 404 hatasi veriyo sayfa bulunamadi falan diyo deli oldum
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    www.zuntro.com , denesene bi, ben staj'da burdan giriyorum..
                    ayrica buradan yemiyor.ktunnel falan kesmiyor.vpn diyorlardi bir ara ama pek anlamadigim icin bulamadim duzgun bisey.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

ayrica buradan yemiyor.ktunnel falan kesmiyor.vpn diyorlardi bir ara ama pek anlamadigim icin bulamadim duzgun bisey.
                      Dns ayarlarini degis. Bunlar google'in public dns'leri.

8.8.8.8
                      8.8.4.4

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

aynen renktas.otelin bilgisayari zaten.kendi laptopu daha ayarlayamadim nete falan kablolu net zaten.nereye yazarsam facebook-twitter-forum falan 404 hatasi veriyo sayfa bulunamadi falan diyo deli oldum
                        anlayan varsa bi zahmet yardimci olsun

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende ilk başta n55 sipariş etmiştim ama araştırmalarımdan sonra notebook un sorunlu olduğunu öğrendim ve iptal edip y570 aldım. n55'in hoparlörlerinde kronik bir sorun olduğu söyleniyordu. Ayrıca touchpad kısmı çok çabuk aşınıyormuş ve kapakta parmak izi kalıyormuş. performans olarakta sorunlar yaşayanlar vardı. biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
                          tesekkur ettim yorumun icin yaptigim arastirmalar sonucu yine de bu bilgisayari almaya karar verdim tek alternatifim toshiba qosmio yalniz fiyat biraz tuzlu.Turkiye'de satilan modeli 8gb ram benim buldugum 6gb ama burdakinde blu ray var Turkiye'dekinde dvd.ne kadar zormus bilgisayar almak seytan diyor vistaya devam et ama olmuyor iste insanin cani cekiyor yeni oyun oynamak ben hala rome total warda kaldim

Yorum

• Beyler DNS ile hicbir sekilde olmuyor.VPN nedir bilen anlayan var mi ?
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merhaba arkadaşlar.
                              Philips 170S LCD monitörüm var. Dünden beri "Brightness" yazısı ekrana çıkıyor. Değeri 100'de şu an. Ben aşağı indirsem de, yükseltme tuşu basılı tutulmuş gibi tekrar 100'e çıkıyor. Arada "OSD main controls locked" diye de bir yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım sizce?
                              Eski bir monitör o sanırım

Arızalanmış , garantisi varsa garantiye yoksa yenisini al .
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eski bir monitör o sanırım

Arızalanmış , garantisi varsa garantiye yoksa yenisini al .
                                6 sene falan oldu alalı, garanti bitti gitti doğal olarak
                                Teşekkür ederim tavsiyen için

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X