arkadaslar dizustu bilgisayari degisme vaktim geldi.su anda aklimda asus n55 var arastirdigim kadariyla iyi bir bilgisayar olarak kabul ediliyor.aranizda asus kullananlar tavsiye eder mi?gt 555 laptop icin yeterince iyi bir ekran karti midir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak gosif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar dizustu bilgisayari degisme vaktim geldi.su anda aklimda asus n55 var arastirdigim kadariyla iyi bir bilgisayar olarak kabul ediliyor.aranizda asus kullananlar tavsiye eder mi?gt 555 laptop icin yeterince iyi bir ekran karti midir?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Lenovo gerçekten iyi mi
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCin = China abi.Cin Halk Cumhuriyeti.
İlk olarak gosif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar dizustu bilgisayari degisme vaktim geldi.su anda aklimda asus n55 var arastirdigim kadariyla iyi bir bilgisayar olarak kabul ediliyor.aranizda asus kullananlar tavsiye eder mi?gt 555 laptop icin yeterince iyi bir ekran karti midir?
Çoğunlukla bütün oyunları oynayabilirsin.
İnternette forumlarda araştırıp notebook almayı düşünüyorsan hiç alamazsın.
Beğen içine sinsin al.
Bu kadar basitBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFree proxy siteleri mevcut bunları kullanarak tüm yasaklı sitelere girmek mümkün google da free proxy yazman yeterli
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDNS değiştirme veya proxy ayarları diye araştırma yaparsan çözüme ulaşabilirsin.
Bu kadar basit
peki buradan link verebilecek olan var mi.yada yardim edebilecek.cunku cogu siteye giremiyorum.forum yaziyorsun google kitleniyor.bazen google yazinda bile arama cbuguna net kesiliyor.halletmeye calisayim ben bi.9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki buradan link verebilecek olan var mi.yada yardim edebilecek.cunku cogu siteye giremiyorum.forum yaziyorsun google kitleniyor.bazen google yazinda bile arama cbuguna net kesiliyor.halletmeye calisayim ben bi.Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFree proxy siteleri mevcut bunları kullanarak tüm yasaklı sitelere girmek mümkün google da free proxy yazman yeterliBedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes ben Facebook'a giremiyorum ama, proxy'dende giremiyorum.. sanki Facebook yazisini gordugunde hemen kilitleniyor sayfa9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.zuntro.com , denesene bi, ben staj'da burdan giriyorum..9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrica buradan yemiyor.ktunnel falan kesmiyor.vpn diyorlardi bir ara ama pek anlamadigim icin bulamadim duzgun bisey.
8.8.8.8
8.8.4.4
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen renktas.otelin bilgisayari zaten.kendi laptopu daha ayarlayamadim nete falan kablolu net zaten.nereye yazarsam facebook-twitter-forum falan 404 hatasi veriyo sayfa bulunamadi falan diyo deli oldumBedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende ilk başta n55 sipariş etmiştim ama araştırmalarımdan sonra notebook un sorunlu olduğunu öğrendim ve iptal edip y570 aldım. n55'in hoparlörlerinde kronik bir sorun olduğu söyleniyordu. Ayrıca touchpad kısmı çok çabuk aşınıyormuş ve kapakta parmak izi kalıyormuş. performans olarakta sorunlar yaşayanlar vardı. biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar.
Philips 170S LCD monitörüm var. Dünden beri "Brightness" yazısı ekrana çıkıyor. Değeri 100'de şu an. Ben aşağı indirsem de, yükseltme tuşu basılı tutulmuş gibi tekrar 100'e çıkıyor. Arada "OSD main controls locked" diye de bir yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım sizce?
Arızalanmış , garantisi varsa garantiye yoksa yenisini al .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski bir monitör o sanırım
Arızalanmış , garantisi varsa garantiye yoksa yenisini al .
Teşekkür ederim tavsiyen için
- Alıntı
Yorum
Yorum