Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar netcad programından anlayan varsa ufak bir sorum olacak.

Proje ekranda hafif çapraz şekilde duruyor. Onu yatay-düz hale nasıl getirebilirim?
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar netcad programından anlayan varsa ufak bir sorum olacak.

Proje ekranda hafif çapraz şekilde duruyor. Onu yatay-düz hale nasıl getirebilirim?
      Konuyu durdurdum resmen tamam tamam sıkıntı yok sorunu hallettim

Hadi devam
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyu durdurdum resmen tamam tamam sıkıntı yok sorunu hallettim

Hadi devam

hahahahaha yok yok sanırım anlayan yok bır ınsanın herseyı bılmesı mumkun degılkı benım de bılmedıgım cok sey var sonucta ))) ama durust olmak gerekırse sorunuda sımdı gordum yanı sen son ıletını yazdıkdan sonra
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Laptop ve notebook modellerini keşfedin! İş, oyun amaçlı ve günlük kullanıma uygun laptop & notebook fiyatları ve modelleri şimdi Teknosa'da.

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir makine.Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Fiyat ve özellik olarak iyi ama Casper için pek iyi şeyler söylenmiyor en azından ben öyle bir izlenim edindim.Yardımlarınızı bekliyorum.
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.teknosa.com/urunler/12503...4702a-notebook

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir makine.Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Fiyat ve özellik olarak iyi ama Casper için pek iyi şeyler söylenmiyor en azından ben öyle bir izlenim edindim.Yardımlarınızı bekliyorum.

toshıba, lenovo, asus olarak belırle bence bu markaların dısındakı bılgısayarlarla ılgılenmenı cok tavsıye etmem
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              toshıba, lenovo, asus olarak belırle bence bu markaların dısındakı bılgısayarlarla ılgılenmenı cok tavsıye etmem

lenovo hariç diğer markaların aynı özellikteki makinaları ile aşırı derecede fiyat farkı var.Casper gerçekten bu kadar kötü mü
              Dallas Mavericks
              .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• ozaman lenovo ları tercıh edebılırsın mesela 590 serıleri saglamdır kasasına bak ona uygun model sec bence

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ozaman lenovo ları tercıh edebılırsın mesela 590 serıleri saglamdır kasasına bak ona uygun model sec bence

Lenovo araştırayım hocam ben biraz o zaman.
                  Dallas Mavericks

Yorum

• Trabzonspor'un maçını seyredebilmek için korsan yayın yapan bir linke tıkladım. Şimdi kafasına göre ana sayfam değişti. Her fareye tıkladığımda bir reklam sayfası açılıyor. İnternet özelliklerinden ana sayfamı değiştiriyorum ancak fayda etmiyor. Hele reklamlar çıldırtıyor. Chorome'da da, explorer'da da nereye tıklasam reklam açılıyor. Yok mu bunun çaresi? İlla format mı attırmalıyım?
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.teknosa.com/urunler/12503...4702a-notebook

Casper'dan uzak dur, Capser'ı gördüğün yerde kaç.

1 yıla kalmaz, lanet edersin Casper'a

Çakal herifler bilgisayarlarını başka firmalara yaptırıyorlar, üzerine Casper amblemini yapıştırıp piyasaya sürüyorlar.

Çok daha kaliteli ve performanslı bilgisayarlar için Asus, Toshiba gibi markaları öneririm.
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 29.08.2014, 12:42.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor'un maçını seyredebilmek için korsan yayın yapan bir linke tıkladım. Şimdi kafasına göre ana sayfam değişti. Her fareye tıkladığımda bir reklam sayfası açılıyor. İnternet özelliklerinden ana sayfamı değiştiriyorum ancak fayda etmiyor. Hele reklamlar çıldırtıyor. Chorome'da da, explorer'da da nereye tıklasam reklam açılıyor. Yok mu bunun çaresi? İlla format mı attırmalıyım?
                        AdwCleaner, ücretsiz adware temizleme programı olarak ön plana çıkan ve milyonlarca kullanıcısı olan bir yazılımdır.

1. Tarama işlemine başlamadan önce Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome tarayıcılarını kapatın ve diğer tüm açık programları kapatın.
                        2. İndirdiğiniz ADWCLEANER programını çalıştırın. Scan butonuna tıklayın.

ADWCleaner ana sayfa korsanları ve istenmeyen yazılımının eklentilerini ve diğer zararlıları taramaya başlayacaktır.Tarama işlemi bittiğinde bilgisayarınızda bulunan Reklam virüslerinive diğer zararlılar listelenecek, bu zararlıları silmek için Clean butonunu tıklayın

Adwcleaner temizleme işlemini bitirebilmek için bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyecektir OK tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Merhaba arkadaşlar,

İşim gereği Adobe programlarını kullanıyorum (Photoshop, Illustrator daha çok ) . Hali hazırda şirketin bana temin ettiği laptoop üzerinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Fakat yakın zamanda kendime yeni bir laptoop almam gerekecek. Yalnız bilgisayarların teknik kısımdan hiç anlamıyorum. Umarım burada bir kaç arkadaş bana yardımcı olabilir. Mac alamıyorum çünkü o kadar maddi gücüm yok. Maxiumum 2000 liraya kadar bir bütçe çıkarabilirim. Bu aralıkta Adobe programlarını hızlı bir şekilde kullanacağım, uzun vadede bana sıkıntı çıkarmayacak ve mümkünse olabildiğince hafif bir laptoop almak istiyorum. Bu konuda bana marka ve model hatta satın alabileceğim yer önerisinde bulunabilecek biri var mı ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yorum

• Laptopum çok ısınıyor. 5 yıllık oldu ve daha önce hiç açtırmadım. Tozu, püsürü vs genel temizlik kaç paraya patlar bilen arkadaş var mı ?

Yorum

• Ynt: Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Laptopum çok ısınıyor. 5 yıllık oldu ve daha önce hiç açtırmadım. Tozu, püsürü vs genel temizlik kaç paraya patlar bilen arkadaş var mı ?
                              Termal macun var gümüş renginde. Onu kullanınca bilgisayarın ısınması bir nebze önleniyor.
                              Piyasa değeri 15-20 civarı.
                              Ben Trabzonda sordum termal macun içinde laptop temizliği 70 tl demişti.

Yorum

• oooo ortalık baya cosmus arkadaslar hepınıze yardımcı olacagım ama once ıslerımı toparlamam lazmım toparlar toparlamaz tek tek ılgılenecım sızınle

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X