Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Windows 7 Starter kullaniyorum netbookumla.

Gayet de hizli.

Xp'den bile daha stabil calisiyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son bir kaç gündür video izleyemiyorum neredeyse.. Film özetlerini izlerdim onarı açmıyor facedeki videoları zorla oynatıyor Pc..

İnternet hızında bir sorun yok hızı normal.. Sorun nerede olabilir acaba ?
      Sabit diskten mi video izleyemiyorsunuz yoksa internet tarayıcısından mı?
      Eğer sabit diske kayıtlı herhangi bir videoyu izleyip, tarayıcıdan izleyemiyorsanız hangi tarayıcıyıları kullandığınızı yazarmısınız?
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Windows 7 Starter kullaniyorum netbookumla.

Gayet de hizli.

Xp'den bile daha stabil calisiyor.
        Sorununuz ile ilgili açıklama burada var:
        Experience the latest Microsoft Windows 11 features. Learn how our latest Windows OS gives you more ways to work, play, and create.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sabit diskten mi video izleyemiyorsunuz yoksa internet tarayıcısından mı?
          Eğer sabit diske kayıtlı herhangi bir videoyu izleyip, tarayıcıdan izleyemiyorsanız hangi tarayıcıyıları kullandığınızı yazarmısınız?
          İnternetten izleyemiyorum..Dns'yi otomatiğe alınca izleyebildim ama opendns ile izleyemiyorum daha önce otomatikte de tek tük aynı sorunu yaşamıştım..

Chrome kullanıyorum dün Mozilla ile denedim yine olmadı open dns ayarlarında 208.67.222.222 olan..
          En son Sefa tarafından düzenlendi; 04.11.2010, 21:45.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arsenal Official Manager Game
            Chelsea Official Manager Game
            Southampton Official Manager Game
            Manchester City Official Manager Game

Önceden bu oyunlar bende vardı cd lerini kaybettim..Netten bulma şansımız var mı acaba
            Gören duyan bilen var mı kafayı yicem bulamıyorum
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• bendede bir zamanlar chelsea offical manager game vardı kolileri karıştırdım ama bulamadım herhalde bi arkadaşa verdim.
              En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 05.11.2010, 00:39.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sonunda Windows 7'yi kurdum netbookuma.

Simdi yapmak istedigim su tum gerekli programlari ve driverlari yukledikten sonra temiz bir recovery yapmak istiyorum.

Bunun icin bir flash disk kullanmak istiyorum.

Yani ilerde ne olur ne olmaz diye her ihtimale karsi icinde herseyin yuklu oldugu bir flash disk yapmak istiyorum.

Bunun icin hangi programa ihtiyacim var acaba ?
                Sürücülerini ve senin icin gerekli tüm programlari yükledikten sonra Norton Ghost veya Acronis True Image programlarindan birisi ile tüm bilgisayarin image'ini yap. Geri yüklemesi en fazla 10-15 dakika sürüyor. Ben Acronis kullandim, tavsiye ederim. Windows acikken Acronis programini aciyorsun, laptopun yedegi olan dosyayi seciyorsun gerisini kendi hallediyor. Cd veya usb'den baslatmaya hic gerek kalmiyor. Winsows acilmayacak seviyeye gelmisse, veya harddisk degistirmissen programi cd veya flashdiskten de baslatabilirsin.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ürün Kodu E1920NX Açıklama Menşei İTHAL Garanti 24 Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, Samsun, Mersin, İzmit, Gaziantep, İnternet Özellikler Monitör TipiLCD Ekran Boyu(inch)18.5" Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms)5 Maksimum Çözünürlük1366 x 768 Monitör BağlantısıAnalog Kontrast1000:1 (DC 50.000:1) Parlaklık250 cd/m2 İzleme Açısı170?/160? (CR>10) RenkSiyah

Sizce bu monitor nasıl?? Vatan,Electroworld,Teknosa gibi magazalarda en fazla 250 Tl'ye onerebiliceğiniz Lcd Monitor var mı??
                  Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim..

Yorum

• Yok mu monitorden anlıyan?

Yorum

• Adobe Photoshop Elements 8 bilen kimse yok mu ya?
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• Ben bu acronis ile bir turlu becerip netbooukumun tumunun image dosyasini yapamadim.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.vatanbilgisayar.com/samsu...spx?I_ID=48986

Ürün Kodu E1920NX Açıklama Menşei İTHAL Garanti 24 Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, Samsun, Mersin, İzmit, Gaziantep, İnternet Özellikler Monitör TipiLCD Ekran Boyu(inch)18.5" Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms)5 Maksimum Çözünürlük1366 x 768 Monitör BağlantısıAnalog Kontrast1000:1 (DC 50.000:1) Parlaklık250 cd/m2 İzleme Açısı170?/160? (CR>10) RenkSiyah

Sizce bu monitor nasıl?? Vatan,Electroworld,Teknosa gibi magazalarda en fazla 250 Tl'ye onerebiliceğiniz Lcd Monitor var mı??
                          Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim..
                          İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok mu monitorden anlıyan?
                          Bekir,

Gayet iyi bir seçim.

Alacağın yer Vatan Bilgisayar olmasıda güzel , Türkiyede sadece tek bir ölü piksel çıksa bile 30 gün içersinde değiştiren tek firma
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekir,

Gayet iyi bir seçim.

Alacağın yer Vatan Bilgisayar olmasıda güzel , Türkiyede sadece tek bir ölü piksel çıksa bile 30 gün içersinde değiştiren tek firma
                            Çok teşekkürler bu ürünü alıcam büyük ihtimalle...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok teşekkürler bu ürünü alıcam büyük ihtimalle...
                              Monitör Bağlantısı Analog yazıyor DVI olsa iyi olurdu bence

Yorum

• arkadaşlar beni çok sinirlendiren içinden çıkaadığım bir problamim var.. karşılaşan bilen varsa dilesin benden ne dilerse.....
                                sorunum şu;
                                windows xp full ( power pack) yükledim fakat bir adet güncelleştirmeyi yapmıyo
                                güncelleştirme şu;

Windows xp, windows vista ve windows server 2008 x 86 üzerinde microsoft NET Framework 1,1 SP1 güvenlik güncelleştirilmesi (KB2416447)

nE DERSENİZ DENEYECEĞİM....
                                mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X