Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan sag tusla tasima yap ve birakinca sana hangi islemi yapmak istedigini soruyor. Ordan tasi diyeceksin. Sol ile tasima yapmak istiyorsan ayni anda shift tusuna basili tutman gerekiyor. Registry ayarlarindan bunu degismek mümkün olabilir fakat iyi arastirmam lazim.

Modemin kapaninca ayarlarinin gitmesi normal degil. Onlarin icinde kapaninca ayarlarin silinmemesi icin bir pil olmasi gerekir. O pilde bir sorun vardir. Ondan önce firmware güncellemesi yap. Eger sorun düzelmezse aldigin yere geri götür.
    Sen onu bir araştır Adem. Böyle hiç bir anlamı yok benim için. Kopyala yapmıyorum ki hiç.

Bu Modemde böyle bir sorun varmış. Biraz araştırınca sadece sorunun bende olmadığını anladım.

İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tam olarak emin değilim ama senin pc de çok ciddi bi virüs olabilir..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası !!

Arkadaşlar ilk önce belirteyim, unlocker ve benzeri programları denedim sorunu halledemedim.

Özel bir şirketin promosyon amaçlı verdiği bir usb bellek var. Bellek 2 parçaya bölünmüş halinde, Pc ye bağladığımda iki harici disk gibi gözüküyor.

Bir tanesini istediğim gibi kullanabiliyorum.Ancak ikinci bölümde hiç bir işlem yapamıyorum. Şirketin kendi tanıtım belgeleri var. Silinmiyor veya ilave dosya aktarılamıyor.

Bu dosyaları nasıl silebilirim ve tek disk olması için birleştirebilirim ?
      Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum

• Acronis Disk Director programinin cd'den baslatilabilir versiyonunu burdan indir ve cd'ye yazdir. Demo versiyon http://www.acronis.com/homecomputing.../diskdirector/

Daha sonra da bilgisayari cd'den baslatacaksin ve ilgili partisyonu önce silip sonra da digerine birlestireceksin. Paragon Partition Magic gibi programlar da isini görür. Yapman gereken programi cd'ye yazdirip bilgisayari cd'den baslatmak.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Youtube' ye giremiyorum arkadaşlar. Nasıl düzeltebilirim?
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ben bi tane taşınabilir disk almak istiyorum. Biraz baktım genelde 100 üzerinde başlıyo fiyatlar ama Teknosa wb sitesinde 20 ye 30 a bile HDD External disk falan var 250 gb lık. Bu ne demek. Neden bu kadar ucuz.

Mesela bi tane link vereyim. Bilen biri lütfen yardımcı olsun bana. Şimdilik idarelik bişey lazım 100 Gb bile olsa yeter.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bi tane taşınabilir disk almak istiyorum. Biraz baktım genelde 100 üzerinde başlıyo fiyatlar ama Teknosa wb sitesinde 20 ye 30 a bile HDD External disk falan var 250 gb lık. Bu ne demek. Neden bu kadar ucuz.

Mesela bi tane link vereyim. Bilen biri lütfen yardımcı olsun bana. Şimdilik idarelik bişey lazım 100 Gb bile olsa yeter.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...ABILIR_DISK821
              Vallahi çok enteresan

Bence yanlışlık yapmışlardır...

Eğer doğruysa hücummmm

Yorum

• Fiyatta sorun vardır canım olur mu ? Olursa ne iyi olur..

Yorum

• La yok fiyatlar doğru da hiçbiri stokta yok. Biten ürünleri orda dudak uçuklatan fiyatlarla gösteriyolar ama almaya kalkınca hiçbiri stokta kalmamış. Ben dün gece bi an görünce aklım gitti, sonra üyelikle girip bakınca stokta falan kalmamış cart curt..
                  En son Özge tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 13:54.

Yorum

• Laptopı silerken Laptopın sağ alt köşesine Köpük kaçtı
                    Ve laptopın sağ alt köşesinde sorun var(ekran gözüküyor,fakat kabarmış gibi).
                    Ne yapmalıyım ?

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Laptopı silerken Laptopın sağ alt köşesine Köpük kaçtı
                      Ve laptopın sağ alt köşesinde sorun var(ekran gözüküyor,fakat kabarmış gibi).
                      Ne yapmalıyım ?
                      fön makinasıyla hafiften suyu buharlaştırmayı deneyebilirsin ama ekranı yakma

Yorum

• Ekranin neresine tutmaliyim makineyi.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekranin neresine tutmaliyim makineyi.
                          su kaçan yere tut ve diğer ekranı bir şeyle kapat, ama aklına yatmadıysa deneme, bir şey olursa sorumlu değilim , bana olsa ben böyle yapardım

Yorum

• Beceremedim zaten tesekkurler..
                            umarim boyle kalmaz

Yorum

• Arkadaşlar Pc'ye Mac işletim sistemlerinden herhangi birisini kurabilir miyim ?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Pc'ye Mac işletim sistemlerinden herhangi birisini kurabilir miyim ?

macos işletim sistemleri sadece mac pclerde calısır
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X