Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birkaç gün önce advanced systemcare adlı program kurdum. Bilgisayarımı arada bir taratıyordum. Sorunları bulup düzeltiyordu. Geçen gün pro seviyesine yükselttim internetten serialerini bulup. Sonra turbo sisteme geçme seçeneğine girdim. Bilgisayarımı hızlandırmak için bazı önemli programları devre dışı bıraktım. Sonra internete giremedim. Update, sistem geri yükleme ve daha pek çok özelliğini kullanamadım bilgisayarımın. Bir türlü çözemedim durumu. Bende mecburen dün bilgisayarıma format attırdım. Windows 7 Professional kurdum. Süper ötesi birşey. Hem çok hızlı hemde çok güzel oldu bilgisayarım
    Windows 7 Professionalın Bir Özelligi Daha Var trojan ve Server Ve Exe Tarzı Fudlanmıs yani (Tanınmaz Virüsler)i Pcnize Girmesini Engelliyor
    Liverpool FC Trabzonspor
    Steven Gerrard

Yorum

• Selamın aleykum LOGITECH MX REVOLUTION MOUSE satıyorum. İstanbul içine elden teslim verebilirim. sıfır kutusunda 2 yıl da garantilidir. ilgilenen renkdaslar pm atsın.

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilgisayarda bazı programları kullanırken yönetici izni istiyor. Mesela en basitinden winampı her açmak istediğimde yönetici izni istiyor. Gerçi kendim yönetici oturumda olduğu için izin istediği zaman tamam deyip açıyorum ama diğer otumlarda yönetici şifresi istiyor winampta ve pek çok programda. Bu izin almayı nerden iptal edebiliriz acaba?
        Hemen altında uyarıları düzenleyeceğiniz bir menü var..
        radan "Bir daha sorma" seçeneğini seçebilirsiniz..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Arkadaşlar ablamın laptoptaki bluetooth çalışmıyor şimdi buna driverını mı yüklemem gerekir internetten şöyle yazıyor tam olarak bluetooth için ıntegrated bluetooth 3..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar ablamın laptoptaki bluetooth çalışmıyor şimdi buna driverını mı yüklemem gerekir internetten şöyle yazıyor tam olarak bluetooth için ıntegrated bluetooth 3..
            Marka model söylersen yardımcı olabilirim
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Arkadaşlar ablamın laptoptaki bluetooth çalışmıyor şimdi buna driverını mı yüklemem gerekir internetten şöyle yazıyor tam olarak bluetooth için ıntegrated bluetooth 3..
              İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marka model söylersen yardımcı olabilirim
              Bu yazıyor pcnin kendi bluetoothu windows 7 yükledikten sonra çalışmamaya başladı..

Toshiba Satellite A350-216
              En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 24.05.2010, 01:04.

Yorum

Bu yazıyor pcnin kendi bluetoothu windows 7 yükledikten sonra çalışmamaya başladı..
                Bilgisayarın marka model
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilgisayarın marka model
                  Yazdım..

Yorum

• Dün gece saat 02:10 da yaklaşık 10-15 sn arası dızzzz ses çıkarıyor ve donuyor reset atıyorum pc açılıyor... az öncede yine dızzz ses oldu ve dondu ekran

işletim sistemim xP sp2
                    2gb ram
                    gts250 ekran kartı
                    Amd athlon 64 x2 dual

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün gece saat 02:10 da yaklaşık 10-15 sn arası dızzzz ses çıkarıyor ve donuyor reset atıyorum pc açılıyor... az öncede yine dızzz ses oldu ve dondu ekran

işletim sistemim xP sp2
                      2gb ram
                      gts250 ekran kartı
                      Amd athlon 64 x2 dual

Yukarıda ki linkten programı indirip hdd taratıp error scan bölümünü buraya kopyalarmısın..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün gece saat 02:10 da yaklaşık 10-15 sn arası dızzzz ses çıkarıyor ve donuyor reset atıyorum pc açılıyor... az öncede yine dızzz ses oldu ve dondu ekran

işletim sistemim xP sp2
                        2gb ram
                        gts250 ekran kartı
                        Amd athlon 64 x2 dual
                        Aynı şey bana da oluyordu.
                        Format attıktan sonra hiç olmadı yaklaşık 2 haftadır.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Toshiba Satellite A350-216

Yukarıda ki linkten programı indirirsen sorun çözülecektir
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

http://www.gezginler.net/modules/myd...-tune&lid=5006

Yukarıda ki linkten programı indirip hdd taratıp error scan bölümünü buraya kopyalarmısın..
                            su an taratıyorum

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı şey bana da oluyordu.
                              Format attıktan sonra hiç olmadı yaklaşık 2 haftadır.
                              ya baktım olmuyor yeni hdd var windows 7 kurulu onu takarım

Yorum

http://www.notebook.gen.tr/notebook_...Windows-7.html

Yukarıda ki linkten programı indirirsen sorun çözülecektir
                                Allah razı olsun Serdar abi teknik sorunlardan dolayı geç oldu ama güç olmaz inşallah..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X