İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgisayarda bazı programları kullanırken yönetici izni istiyor. Mesela en basitinden winampı her açmak istediğimde yönetici izni istiyor. Gerçi kendim yönetici oturumda olduğu için izin istediği zaman tamam deyip açıyorum ama diğer otumlarda yönetici şifresi istiyor winampta ve pek çok programda. Bu izin almayı nerden iptal edebiliriz acaba?
radan "Bir daha sorma" seçeneğini seçebilirsiniz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ablamın laptoptaki bluetooth çalışmıyor şimdi buna driverını mı yüklemem gerekir internetten şöyle yazıyor tam olarak bluetooth için ıntegrated bluetooth 3..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ablamın laptoptaki bluetooth çalışmıyor şimdi buna driverını mı yüklemem gerekir internetten şöyle yazıyor tam olarak bluetooth için ıntegrated bluetooth 3..İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarka model söylersen yardımcı olabilirim
Toshiba Satellite A350-216En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 24.05.2010, 01:04."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazıyor pcnin kendi bluetoothu windows 7 yükledikten sonra çalışmamaya başladı..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgisayarın marka model"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece saat 02:10 da yaklaşık 10-15 sn arası dızzzz ses çıkarıyor ve donuyor reset atıyorum pc açılıyor... az öncede yine dızzz ses oldu ve dondu ekran
işletim sistemim xP sp2
2gb ram
gts250 ekran kartı
Amd athlon 64 x2 dual
Yukarıda ki linkten programı indirip hdd taratıp error scan bölümünü buraya kopyalarmısın..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece saat 02:10 da yaklaşık 10-15 sn arası dızzzz ses çıkarıyor ve donuyor reset atıyorum pc açılıyor... az öncede yine dızzz ses oldu ve dondu ekran
işletim sistemim xP sp2
2gb ram
gts250 ekran kartı
Amd athlon 64 x2 dual
Format attıktan sonra hiç olmadı yaklaşık 2 haftadır.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazıyor pcnin kendi bluetoothu windows 7 yükledikten sonra çalışmamaya başladı..
Toshiba Satellite A350-216
Yukarıda ki linkten programı indirirsen sorun çözülecektirBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.gezginler.net/modules/myd...-tune&lid=5006
Yukarıda ki linkten programı indirip hdd taratıp error scan bölümünü buraya kopyalarmısın..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şey bana da oluyordu.
Format attıktan sonra hiç olmadı yaklaşık 2 haftadır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.notebook.gen.tr/notebook_...Windows-7.html
Yukarıda ki linkten programı indirirsen sorun çözülecektir"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
Yorum