Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Manisalı - 21. Yüzyılda Küresel Kıskaç

Erol Manisalı, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyelik sürecini gözlemleyen ve yorumlayan bir iktisatçı olarak, neler yapılması gerektiği üzerine yine çarpıcı saptamalarda bulunuyor. Avrupa Birliği sürecinin arkasını merak edenler için elden bırakılmayacak bir kitap.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• şu çılgın türkleri okudum herkese tavsiye ederim mükemmel bir eserrrr okurken ağlıyacağınız bir roman
      Yeter Ziya bıktık Ziya git Ziya Defol Ziyaaa

Yorum

• MetaL Fırtına serisini okudum.

Şimdi de 3. Dünya Savaşını okuyacağım...
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• suç ve Ceza yı okudum...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            suç ve Ceza yı okudum...
            sağlam kitaptır

Nihat Genç'ten ''Hattı Müdafaa''yı okudum ve Türkiye ile ilgili düşünceli olan herkesin okuması ders çıkarması gereken bir kitap.Hatta dünya ile ilgili..Çok net ve çarpıcı tesbitler var..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şehbenderzade Filibeli Ahmet Hilmi'nin A'mak-ı Hayal kitabını okudum. çok etkileyici bir kitap tavsiye ederim.

Yorum

• http://www.kitapyurdu.com/default.as...02215124&LogID=
                burdan bakabilirsiniz...
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Ferrarisini Satan Dallamayi okudum..Tavsiye etmiyorum sirf Ferrari adi geciyo biraz da populer die okudum ama ben bu herifin kitaplarini anlayamiorum abi Simyaciyida 2 sefer okumama ragmen ne ise yarar bilmem bende mi sorun var acaba
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ferrarisini Satan Dallamayi okudum..Tavsiye etmiyorum sirf Ferrari adi geciyo biraz da populer die okudum ama ben bu herifin kitaplarini anlayamiorum abi Simyaciyida 2 sefer okumama ragmen ne ise yarar bilmem bende mi sorun var acaba
                    Hayır kardeşim sende sorun falan yok.Allah'tan o kitaba para vermedim de arkadaşımdan aldım.Çok kötü bir kitaptı
                    keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ferrarisini Satan Dallamayi okudum..Tavsiye etmiyorum sirf Ferrari adi geciyo biraz da populer die okudum ama ben bu herifin kitaplarini anlayamiorum abi Simyaciyida 2 sefer okumama ragmen ne ise yarar bilmem bende mi sorun var acaba
                      Kitapların yazarı aynı değil zaten
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kitapların yazarı aynı değil zaten
                        virgul kullanmayi beceremedigimden konuyu anlatamamisim aga ben orda ferrarisini satan adami anlamadigim gibi o herifin baska kitaplarinida anlamadigimi solemek istemistim bide onceden okudugum simyaci da ayni karekterde bi kitapti o acidan ama neticede anlamadm
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• son sığınak-reşat nuri güntekin (daha bitiremedim ama harika) reşat nurinin son kitabı...

Yorum

• Öner yağcı...Kardelen..
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Glenn Meade--Buz Kapanı (Gerilim, macera)
                              Kitabın arka kapağında kitabı öven açıklamalardan biri : "Kitap bittiğinde insan kendini ölümcül bir komplonun pençesinde hissediyor ve olduğu yerde çakılıp kalıyor."
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• gogol-ölü canlar

çok güsel bi kitap iki bölümden oluşuo aslında kitap ancak yazar kitabın ikinci bölümünü ateşe vermiş..kurtarılan sayfalar da eklenmiş kitaba ama sakın zorlamayın hiç bişe anlamıosunuz bu bölümünden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim