Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.kitapyurdu.com/default.as...02215124&LogID=
    HERTÜRLÜ KİTABI , kitap hakkında bilgiyi burdan bulabilirsiniz. ve dacok bilgiyi burdan bulabilirsiniz..
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• güller ağlar ülkemde.
      arif nihat asya
      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• "KARANLIĞA OKUNAN EZANLAR" Nihat GENÇ'in kaleminden Bosna gerçeği. Hepinize tavsiye ederim.

Yorum

• Her sey seninle Baslarr

Yorum

• Ahmet Altan: Kristal Denizaltı...Ben tam bir Ahmet Altan hayranıyımdır...Yazı yazmayı ustalıkla beceriyo...okurken rahatladığınızı hissediyorsunuz...bu kitabında kısa kısa hikayeler var,ama her hikayde ayrı bir tat var...ayrıca Ahmet Altan ın her kitabını okumnzı tavsiye edreim...
              KARADENİZ,
              DEV BİR DALGADIR,
              ÖZGÜR BİR SUDUR.

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gogol-ölü canlar

çok güsel bi kitap iki bölümden oluşuo aslında kitap ancak yazar kitabın ikinci bölümünü ateşe vermiş..kurtarılan sayfalar da eklenmiş kitaba ama sakın zorlamayın hiç bişe anlamıosunuz bu bölümünden
                Bir delinin hatıra defteri'ni okumuştum. Gayet ilginçti. Ya demiştim"bir insan bunu yaşamadan yazmış olamaz" -ki önsöze bakınca Gogol'un da delirerek öldüğünü öğrendim.

Yorum

• beyaz zambaklar ülkesındeyı okudum
                  ganita_TS....... alemin en kralı....trabzonspor

Yorum

• Yorum

• Tekrardan nutuk'u okudum.Ünv hocam nutuk özetine 50 puan finale ekleyecegini söyledi bizde bilgilerimizi tazeleyip ödevi bitimek istedik.

Bir türk gencinin mutlaka okuması gereken ilk kitap...
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Şu çılgın Türkler.. Okumak yeni nasip oldu, bir solukta okudum. Anlatmaya gerek yok, şiddetle okunmasını tavsiye ediyorum o kadar..
                        SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Abdülhamit ' in Kurtlarla Dansı

Tarih tekerrürden ibarettir diyenler ne kadar haklı imiş...o zamanki düşmanlar yine aynı düşmanlar.... ancak o zamanın kıt şartlarında Sultan Abdülhamit ' in politikalarını lşimdiki dar görüşlü politikalarla karşılaştırmak açısından güzel bir eser. Ayrıca şimdiki gaflet ve dalalet içindeki politikacılarımızda mutlaka okumalı bu eseri....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Attila İlhan'la Hayatın İçinden - Erol Manisalı

Erol Manisalı'nın Attila İlhan'la yaptığı sohbetler üzerine yayımladığı 4.kitap "Attila İlhan'la Hayatın İçinden" adını taşıyor. Sohbetler içinde yer alan bazı konular şu başlıkları taşıyor;

- Aman Millet Uyanmasın!..
                            - Şu Çılgın Türkler...
                            - Sinan Aygün ve Diğerleri...
                            - Polis Koruması Altındayız!..
                            - Bitmeyen Senfoni "Hangi İnönü!.."
                            - Bush'un Desteklediği Yazarlar... (Kitapta en baştaki isim Orhan Pamuk)
                            - Hain Kontenjanımız Ne Kadar?
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Erdal Öz
                              GÜlÜnÜn Soldugu AkŞam
                              DÜŞÜnceye ÖzgÜrlÜk
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                              Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• Kitaplar hakkında kısa kısa bilgiler verebilirseniz iyi olur...

Teşekkürler...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim