Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aklından Bir Sayı Tut ise size uykusuz geceler yaşatabilir. Çünkü her bölümünden sonra ne olduğunu merak ediyorsunuz.
    Kısa sürede bitirmeme rağmen sonu beni tam olarak tatmin etmedi.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kısa sürede bitirmeme rağmen sonu beni tam olarak tatmin etmedi.
      Sonu kısmında sana katılıyorum (:
      Hamiş

Yorum

• Halil İnalcık-Devlet-i Aliyye'yi okudum en son.
        Ne denilebilir ki . Halil hoca işte. Yürüyen Kitaplık.. Osmanlı devletinin sınırları içerisinde ki tüm Azınlık vatanadaşı Konusu,Sultan süleyman döneminde fetih hazırlıklarının en göze çarpan hususları,Ve yeri geldiğinde de Mevlana dan Ahmet yesevi'den alıntılar. Osmanlıya,Tarihe ilgi duyanları aslaaa! ama aslaaaa!! kaçırmaması gereken bir Yazar Halil İnalcık. ve bilhassa İşte bu Eseri.

Yorum

• Sürükleyici bir kitap okumak istiyorum arkadaşlar...
          Tavsiyelerinizi bekliyorum.
          Hamiş

Yorum

Sürükleyici bir kitap okumak istiyorum arkadaşlar...
            biraz eskilerden, kelebek henri charriere....

siyasi kitaplara bulasmadan once okudugum harika bir kitapti....filminide izledim(steve mcqueen-dustin hoffman) ama kitabi kadar degil ne yazikki....

yazarin devam kitabi banko da harika....mutlaka okumani isterim....
            En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 28.10.2011, 03:00.
            ıslak imza....

Yorum

Ayşe Kulin'in Sevdalinka sını önerebilirim.Gerçekten bir kaç günde bitireceğine eminim....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İskender Pala-Od,Hasan Cemal-Barışa Emanet Olun,Healter McElhatton-Şahane Hatalar okunması gereken güzel kitaplardır.
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Grange veya Tess Gerrıtsen kitaplarını tavsiye ederim polisiye gerilim türü kitaplardır zevkle okuyacağına eminim.Glenn Meade kitapları da olabilir.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ismarladim, Aski okuduktan sonra cogu kisi aynisini söyledi ilginc

Aşkın gözyaşlarının filmi yapılacak oynayanlarda çok kaliteli oyuncular.Aşkın Gözyaşları sakin kafayla okunacak bir kitaptır içine girebilmek her cümlesini anlayabilmek lazım.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Grange veya Tess Gerrıtsen kitaplarını tavsiye ederim polisiye gerilim türü kitaplardır zevkle okuyacağına eminim.Glenn Meade kitapları da olabilir.
                      Tess Gerritsen'in 3 kitabını okudum. Diğer tavsiyelerin için teşekkür ederim (:
                      Hamiş

Yorum

İskender Pala-Od,Hasan Cemal-Barışa Emanet Olun,Healter McElhatton-Şahane Hatalar okunması gereken güzel kitaplardır.
                        İskender Pala-Od

Biraz daha detaylandırsana kardeş.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İskender Pala-Od

Ben az araştırdım aşk ağırlıklı bir kitapmış yanılmıyorsam.

Yorum

İşaret - Kristin Cast sürükleyici kelimesi yanında hiç kalır. 340 sayfa 2 günde okudum

Bu kitap seri halinde 2. serisini alıcam şimdi 2.si İhanet
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İskender Pala-Od

Yunus Emre'nin hayatını romansı bir dille anlatan bir kitaptır.Yunus Emre'nin hayatı boyunca neler yaptığı kimlerden ders aldığı aile hayatını anlatan güzel bir roman.Ben şuan bitirmek üzereyim.Yunus Emre'nin nerelerden nerelere geldiği ve Mevlana ve hocası Tapduk Sultan'ın onun için neler dediğini mutlaka okumanız gerekir.Şöyle bir gerçek vardır biz Yunus Emre'yi çok tanımayız ya da Mevlanaın gerisinde kalmıştır bu kitap Bizim Yunus'u tanımak için güzel bir fırsat unutmayın yüzyıllar öncesinde Yunus Emre şiirlerini Türkçe yazmıştır ve şimdi bir tercüman olmadan biz ne demek istediğini anlıyoruz.Kitapta bir çok yerde tüyleriniz diken diken olacak inanılmaz derecede olaylar var.Yunus Emre'nin hanımını Sitare'sini kaybetmesi ve oğlunu kaybetmesi onun yüreğinde her zaman derin bir acı bırakmıştır..
                              En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 01.11.2011, 00:06.
                              TRABZONSPOR

Yorum

Yunus Emre'nin hayatını romansı bir dille anlatan bir kitaptır.Yunus Emre'nin hayatı boyunca neler yaptığı kimlerden ders aldığı aile hayatını anlatan güzel bir roman.Ben şuan bitirmek üzereyim.Yunus Emre'nin nerelerden nerelere geldiği ve Mevlana ve hocası Tapduk Sultan'ın onun için neler dediğini mutlaka okumanız gerekir.Şöyle bir gerçek vardır biz Yunus Emre'yi çok tanımayız ya da Mevlanaın gerisinde kalmıştır bu kitap Bizim Yunus'u tanımak için güzel bir fırsat unutmayın yüzyıllar öncesinde Yunus Emre şiirlerini Türkçe yazmıştır ve şimdi bir tercüman olmadan biz ne demek istediğini anlıyoruz.Kitapta bir çok yerde tüyleriniz diken diken olacak inanılmaz derecede olaylar var.Yunus Emre'nin hanımını Sitare'sini kaybetmesi ve oğlunu kaybetmesi onun yüreğinde her zaman derin bir acı bırakmıştır..
                                bu kadar yazılandan sonra okunacak kitaplar pörtföyüne eklemek farz oldu....

bu aralar çalıştığım sınavlar ( ales ve kpds ) dolayısıyla bir süredir düzenli olarak kitap okuyamıyorum...

en kısa zamanda kitaplarıma kavuşacağım ama...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim