Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serenad / Zülfü Livaneli

Kitapta farklı milleten 3 kadının(Kırım Türkü, Ermeni, Alman asıllı yahudi) farklı zamanlarda yaşadıkları zorluklar kitabın ana karakteri Maya Duran'ın yaşamı üzerinden anlatılıyor.
    Soluksuz okuyacağınız bir kitap olacağını tahmin ediyorum.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kadar yazılandan sonra okunacak kitaplar pörtföyüne eklemek farz oldu....

bu aralar çalıştığım sınavlar ( ales ve kpds ) dolayısıyla bir süredir düzenli olarak kitap okuyamıyorum...

en kısa zamanda kitaplarıma kavuşacağım ama...

Gerçekten güzel bir kitap okuyunca daha iyi anlayacaksınız beni
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• J. P. Satre-Bulantı.

Varoluşçuysanız. Hele bir okuyun derim.

Yorum

• Ben sizi biraz geriden takip ediyorum. Genelde buraya yazdığınız, okudunuz ve tavsiye ettiğiniz kitapları alıp okuyorum.

Çok fazla zamanım olmamasına rağmen şu an Katre-i Matem.

Süper ötesi diyebilirim.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben sizi biraz geriden takip ediyorum. Genelde buraya yazdığınız, okudunuz ve tavsiye ettiğiniz kitapları alıp okuyorum.

Çok fazla zamanım olmamasına rağmen şu an Katre-i Matem.

Süper ötesi diyebilirim.
            Evet Abi.
            Şahane bir eser.
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet Abi.
              Şahane bir eser.
              Başta kafam karışmadı desem yalan demiş olurum.

Ordan oraya, o kişiden bu kişiye. Anlamadığımı düşünüyordum, ama ilerledikçe baktım ki anlamadığımı düşünsemde isimler ve olaylar kafama yerleşmiş bile.

Bayramdan önce bitirmeye çalışıyorum. umarım biter de yeni kitaplara geçerim.

Yorum

• İskender PALA - OD
                Adam gene yazmış...
                Şiddetle tavsiye...
                Hamiş

Yorum

Habu kitabı alacağum bay 658
                  FIRTINA

Yorum

• Bu kitabı okuyan var mı acaba?Tavsiye eder misiniz??Gürcü asıllı yazarlar tarafından yazıldığını duydum ama içeriği hakkında pek bir bilgim yok, objektifliği olsun, gerçekçilik olsun...

(UEFA)

Yorum

• Patasana yeni bitti.
                      Şimdi bunu okuyacağım:

7

Yorum

• Tavsiye kitaplar:Murat Belge Militarist Modernleşme,Şevket Süreyya Aydemir Tek Adam ve İkinci Adam kitapları her ikisi de 3 ciltten oluşur ve Mustafa Kemal ve İsmet İnönü'yü anlatır.Birde Aşkın Gözyaşları 3 Kimya Hatun Okunmaya değer bir kitap olacak yeni çıktı.
                        En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 16.11.2011, 02:01.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Patasana yeni bitti.
                          Şimdi bunu okuyacağım:

Çok güzel...

Sürükleyici.....

bir solukta okumak isteyeceğiniz ,

içeriğinden mükemmel bir aksiyon filmi çıkarılabilecek bir kitap.

Ancak edebi değer arıyorsanız yanlış kitap. Hani kitap severler daha sonra not almak için bazı satırların altını çizerler ya bu kitapta o satırlardan bir tane bile yok......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İskender PALA - OD
                            Adam gene yazmış...
                            Şiddetle tavsiye...
                            Ben de dün bitirdim. Şiddetsiz tavsiye ederim.

Kitap biraz sıkıcı başlıyor fakat ilerledikçe insanın daha fazla okuyası geliyor.

Bundan önce de Agatha'nın Anahtarı kitabını okumuştum çerez niyetine.

Kısa kısa cinayet hikayelerinden derlenmiş dandirik bir kitap tavsiye etmiyorum.

Hikayelerin konusu genel olarak aynı zaten.

Şimdi sırada yine Ahmet Ümit var. Patasana, Kar Kokusu veya Kukla.

Okuyanlardan yorumları alalım lütfen.
                            En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 17.11.2011, 22:09.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Aşkın Gözyaşları 3 Kimya Hatun çıkmıştır okunması tavsiye edilir.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Kitap demişken. İlgilisi varsa, pazar günü kitap fuarına Tess Gerritsen geliyor. Benim okumaya doyamadığım yazarların ilk sırasında gelir kendisi.

He şöyle bi son sayfalara baktım. Sürükleyici kitap vs. muhabbetleri dönmüş.

İlla da sürüklenmek isteyen Açlık Oyunları kitabını alsın eline. Mümkünse hiç bir işinin olmadığı gün alsın. Çünkü gerek 1. gerekse devamındaki kitapları 2 seansta okuyan görmedim. Eline alan anında bitiriyor. Çok canlı, keyifli, çerezlik bir kitaptır.

Filmini falan da çekmişler, yakında vizyona girecekmiş. Ama siz okuyun. Kitabının her halükarda zilyon kere daha güzel olduğuna eminim.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim