Unuttugumuz çok önemli bir isim var...Tanju GÜRSU abimiz Trabzonlu ve Trabzonsporludur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
İlk olarak juniorts tarafından gönderilditürkiyenin yildizlari 2de seymen vardi.pinar altug sormustu hangi takimi tutuon diye trabzonspor demisti.bide olayli fener maçindan sonra canli yayinda 1967 tisörtü giyinmisti.tam bir ts fanatigi.ramazandada çarkifelekteydi.
fazla muhabbetim olmasa da fenerbahçe maçina beraber gittik.iyi çocuga benziyor..
Yorum
-
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildiula yüzümüze vurup durma olmasin o dedigin[img]smileys/smiley36.gif[/img]İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
İlk olarak tselif tarafından gönderildicankan
Yüzümüze durup vurma yahu[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Düzeltildi sagol.keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
@tselif
Cankani hiç sevmem de
haa...bende bir an için cankan in sen oldugunu falan düsünmüstüm..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak muratdinc tarafından gönderildiwalla bsirde kenan sofuoglu war ünlü motosikletçi sakryalidir
evet evet o unlu motorcumuzun dergimize verdigi bir ropartaj vardi.Orda da solmeisti.Hatta manset aklimdan hiç çikmiyor!!
Dünya'nin en hizli Trabzonsporlu'su !...Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum