Goldmaster 9400 CI kullanıyorum. Cihaz TRT kanallarına geçiş yaptığım anda sürekli açılıp kapanmaya başlıyor ve kumanda çalışmıyor. Diğer kanalları izlerken hiçbir sorun yok. Birde Star'ı göstermiyor. Tamire getirdim beyni gitmiş dediler?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel
Daraltma
X
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoldmaster 9400 CI kullanıyorum. Cihaz TRT kanallarına geçiş yaptığım anda sürekli açılıp kapanmaya başlıyor ve kumanda çalışmıyor. Diğer kanalları izlerken hiçbir sorun yok. Birde Star'ı göstermiyor. Tamire getirdim beyni gitmiş dediler?6-7 senedir bu işi yapıyoruz son 2-3 senesinde iyice profesyonelleştim daha bir tane tüketiciye beyni gitmiş demedim öyle bir laf da duymadım o nasıl olmuş acaba ya
Abi bir görüşeyim rastlanılan bir arızaysa yardımcı olmaya çalışırım .
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir V ile biten frekansı açmıyor , merkezi sistem çanak kullanıyoruz sorun nerde olabilirBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Benim dream box cihazından yalnızca normal tv leri izliyordum..Cihazı kırmızı yanar halde bırakıyordum..2 gün önce elektrikler gidip geldikten sonra cihazın sesi soluğu ışığı kesildi..Ne oldu ki..cevap veren olursa sevinirim..Hemen yandı demeyin alıştıra alıştıra söyleyin..Tedavisi mümkünmüdür.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim dream box cihazından yalnızca normal tv leri izliyordum..Cihazı kırmızı yanar halde bırakıyordum..2 gün önce elektrikler gidip geldikten sonra cihazın sesi soluğu ışığı kesildi..Ne oldu ki..cevap veren olursa sevinirim..Hemen yandı demeyin alıştıra alıştıra söyleyin..Tedavisi mümkünmüdür.Onlar adaptörlü olduğu için elektrik kısmı adaptörün içerisinde . Senin sorunun adaptörünü değiştirince düzelecektir içine zarar verebileceğini zannetmiyorum
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim dream box cihazından yalnızca normal tv leri izliyordum..Cihazı kırmızı yanar halde bırakıyordum..2 gün önce elektrikler gidip geldikten sonra cihazın sesi soluğu ışığı kesildi..Ne oldu ki..cevap veren olursa sevinirim..Hemen yandı demeyin alıştıra alıştıra söyleyin..Tedavisi mümkünmüdür.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir V ile biten frekansı açmıyor , merkezi sistem çanak kullanıyoruz sorun nerde olabilirTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam cihazı fişe taktıgınızda ışık hangi renk yanıyor?Yeşil yanıyorsa sizlere ömür gibi duruyor.Kırmızı yanıyorsa rs 232 kablo ile dreamup tan yeni image atmayı deneyin.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
- Alıntı
Yorum
-
Valla İstanbul gibi bir yerde adaptörü bakkalda bile bulman lazım abiYa da birine götür cihazı bu işleri yapan ; adaptörü ölçsün patlamışsa anlar zaten yoksa elinde adaptör vardır dener de çalışırsa cihaz öyle alırsın adaptörü
BordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
Beyler, bayanlar; Led tv yada smart tv alıp kullanan, beğenen, fiyatları hakkında bilgisi olan, bak gel sende bundan al çok uygun ve çok kaliteli diyen var mı aramızda.
Markam samsung onu söyleyeyim, başka önerilere de kapalı değilim diyip konuyu başlatayım.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Uzun zamandan beri yaşamış olduğum bir sıkıntı hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Binada merkezi sistem uydu var.
Samsung 40D8000 model Tv kullanıyorum. Kendinde SD/HD uydu alıcısı olmasına rağmen Türksat uydusundan Batı kapsama alanına giren hiç bir kanalı izleyemiyorum. Sorun Tv olabilir düşüncesi ile Next Ye 2000 CIS Super Plus ve Next Minix HD recevier ile denememe rağmen bir türlü batı kapsama alanına giren hiç bir kanalı izleyemedim. Kanal araması yaptığımda 165 Tv kanalını ancak çıkıyor. Binada bu sorunu yaşayan başka daire yokmuş. Doğu-Batı kapsama alanı diye özel bir ayarmı var yoksa sorun başka bir yerde mi ? (kablo, merkezi sistem, diqisec ayarları vs...)"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
- Alıntı
Yorum
-
Öyle bir ayar olamaz olsa cihaz değiştirdiğinde çalışırdı hocam. Sorun ya sistemden duvara ya da duvardan televizyona gelen kabloda. Bir de sistemde sana ait olan girişte problem olabilir yer değişimi denenebilir de bunu merkezi sistemle ilgilenen elektronikçi arkadaşların yapması gerekir kendileri biliyordur çünkü hangi daire nereye bağlı diyeBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir ayar olamaz olsa cihaz değiştirdiğinde çalışırdı hocam. Sorun ya sistemden duvara ya da duvardan televizyona gelen kabloda. Bir de sistemde sana ait olan girişte problem olabilir yer değişimi denenebilir de bunu merkezi sistemle ilgilenen elektronikçi arkadaşların yapması gerekir kendileri biliyordur çünkü hangi daire nereye bağlı diye
Baktırmakta fayda var o zaman."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler, bayanlar; Led tv yada smart tv alıp kullanan, beğenen, fiyatları hakkında bilgisi olan, bak gel sende bundan al çok uygun ve çok kaliteli diyen var mı aramızda.
Markam samsung onu söyleyeyim, başka önerilere de kapalı değilim diyip konuyu başlatayım.
TrabZonguldaklı...
- Alıntı
Yorum
-
Teşekkür ediyorum Erdinç abi listeme aldım bunu da;
Peki bu ürünü kullanan var mu sanki buda iyi gibi sanki ; http://www.teknosa.com/kategori/ses_...fhd_led_lcd_tvTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum