Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Varmış hocam. 8282 ile girebiliyosun sanırım biss menusune.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Nerden giricem bu menüye? Biraz tarif eder misiniz?

Yorum

• menuyu açınca başka bir tuşa basmadan kumandadan 8282 tuşlayın.O şekilde olması lazım.

Yorum

• Lütfen şifreyi gir diyor. Ben de 8282'yi giriyorum. Bir değişiklik olmuyo. Yine şifreyi gir ekranı çıkıyo.

Yorum

• şifre default olarak genelde 0000 dır
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şifre default olarak genelde 0000 dır
              0000 girince yanında A harfine benzeyen bir işaret çıktı. Şimdi napacağım?

Yorum

• Hocam menunun şifresi değil benim dediğim. Menu şifresi arkadaşın dediği gibi 0000dır. Benim bahsettiğim menu gizlidir ve verdiğim şifre onu açmak içindir.
                Sen menunun şifresini gir öncelikle 0000 diye. Daha sonra menudeyken "kanal ayarları" ya da "kanallar" bunlardan birinin üstünde 8282 yaz. şifreyi girin falan demesini beklemeden beklerken kumandadan 8282 tuşla. Eğer doğru yerde yapıyorsan gizli menu açılacaktır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğu paketi ne demek, sadece kürtler mi izleyecek dünya kupasını abi ?

Yanlış yazdım Emirhan, uyduda doğu ve batı paketleri var, TRT'nin batı paketinde HD yayınları var, batı paketinde maçlar şifresiz yayınlanacakmış, doğu paketinde ie şifreli.

Örnek vermek gerekirse şu anda iki tane TRT Spor var mesela, birisi doğu paketinde diğeri ise batı, frekansları aşağıda.

TRT Batı Paketi
                  11.919 V (Dikey)
                  24444
                  3/4

TRT Doğu Paketi
                  11.096 H (Yatay)
                  30000
                  5/6

Batı paketinde TRT 1 HD ve TRT HD kanalları var, bu kanallar şifresiz olacakmış.

TRT 1 çalışanı Ümit Gökçe:

Dünya Kupası'nda 50 maç TRT1, 14 maç TRTSpor ve TRT HD'de. TRT Batı paketi'nden (Frekans:11919 V SR:24444) maçlar şifresiz yayınlanacak.
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 12:09.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam menunun şifresi değil benim dediğim. Menu şifresi arkadaşın dediği gibi 0000dır. Benim bahsettiğim menu gizlidir ve verdiğim şifre onu açmak içindir.
                    Sen menunun şifresini gir öncelikle 0000 diye. Daha sonra menudeyken "kanal ayarları" ya da "kanallar" bunlardan birinin üstünde 8282 yaz. şifreyi girin falan demesini beklemeden beklerken kumandadan 8282 tuşla. Eğer doğru yerde yapıyorsan gizli menu açılacaktır.
                    Ana Menü'ye giriyorum. 8282 yazıyorum hiç bir etki olmuyor.
                    Ana Menü'de Yukarıdan Aşşağıya:

TV Kanalı
                    Radyo Kanalı
                    Kanal Kurulumu
                    Uydu Kurulumu
                    Sistem Bilgisi
                    Lisan
                    Sistem Ayarları
                    İptal

Bunlar yazıyor.

Hangisinin içine girip yazacağım şifreyi? Hepsinde denedim ama hiç bir etki olmadı.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ana Menü'ye giriyorum. 8282 yazıyorum hiç bir etki olmuyor.
                      Ana Menü'de Yukarıdan Aşşağıya:

TV Kanalı
                      Radyo Kanalı
                      Kanal Kurulumu
                      Uydu Kurulumu
                      Sistem Bilgisi
                      Lisan
                      Sistem Ayarları
                      İptal

Bunlar yazıyor.

Hangisinin içine girip yazacağım şifreyi? Hepsinde denedim ama hiç bir etki olmadı.

İçinde değil hocam üzerindeyken yazmayı deneyin. Yani yukardan aşağı hepsinin üzerinde tek tek deneyin. Mesela "Kanal Kurulumu" üzerindeyken (özellikle belirtiyorum içine girmeden) 8282 yazın tuşlarla. Bir şekilde olması lazım. Olmuyorsa sizin için biraz daha araştırayım. Önce bunları bir deneyin ama.

Yorum

İçinde değil hocam üzerindeyken yazmayı deneyin. Yani yukardan aşağı hepsinin üzerinde tek tek deneyin. Mesela "Kanal Kurulumu" üzerindeyken (özellikle belirtiyorum içine girmeden) 8282 yazın tuşlarla. Bir şekilde olması lazım. Olmuyorsa sizin için biraz daha araştırayım. Önce bunları bir deneyin ama.
                        Abi dediklerini yaptım, hiç bir etki olmadı. İnternet de araştırma yaptım. Net bir şey bulamadım ama bulduklarımı denedim. Yine bir etki olmadı.

Yorum

• Hocam Starcom internet sitesinden iletişim numarasını buldum. Şu numaradan bilgi almaya çalış istersen.

Tel: (0212) 602 27 25

Yorum

Hocam Starcom internet sitesinden iletişim numarasını buldum. Şu numaradan bilgi almaya çalış istersen.

Tel: (0212) 602 27 25
                            Tamamdır abi. Seni de uğraştırdık abi. Allah senden razı olsun. Sağolasın.

Yorum

• Estafurullah muhatap bulup sorununu çözebildiysen ne mutlu bize.

Yorum

• ACİL S.O.S Yardım.

Trt kanallarının üzerine gelip bu bölümü açtığımda 000000000 vardı onu 10000000 yaptım biss key olayı bu mudur, başka bir şey mi vardır, biss key 100000'dan farklı mıdır, girilecek yer farklı mıdır, acil yardım, ailecek oturduk ağlıyoruz izleyemeyeceğiz diye
                                En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 11:03.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X