Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde genel soru sorayım hangi televizyon markasını önerirsiniz ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birde genel soru sorayım hangi televizyon markasını önerirsiniz ?
      Kendimi tenzil ediyorum bu sorudan. Ve sana halâ kırgınım tatlı çocuk o cevabını printsıkrin yaptım çerçeveletip duvarıma asacağım daha bana teknolojik konularda soru sorma .
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Samsung diyoruz LG diyoruz adam vestel al diyor a dostlar ne edeyim ben
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Samsung diyoruz LG diyoruz adam vestel al diyor a dostlar ne edeyim ben
          böylelerini sallandıracan taksimde bi parkta salıncakta bak bakalım bir daha önerebiliyor mu)
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• Lcd ve Led lerde Philips'i tek geçerim. İkinci bir tercih arayanlara Samsung
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Cebit fuarında yeni teknolojiler görücüye çıkacak.

Next in yeni uydu alıcı modellerini merakla bekliyorum.
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Bir türlü katılamadım şu Cebit'e. Kısmet olmadı
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• dsamartım 2 yıl garantılı canak ayarı ıcın ucret talep ederlermı...
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Çanak ayarı için her takdirde ücret talep edilir.Yeni kurulsa neyse de üzerinden 2 sene geçmiş bir çanağa lnb arızası hariç garanti dahilinde işlem yapılmaz
                    BordoMavi.Net

Yorum

• yeni uydu alıcısı aldım, ama biss key olayı nasıl oluyo anlamadım. bilen birisi varmıdır acaba

Yorum

Birde genel soru sorayım hangi televizyon markasını önerirsiniz ?
                        Emirhan sen alacaksan Samsung al....Teknosa'dan alma.....Ama bulabiliyorsan Sharp'ta alabilirsin....

LED tv ler şu an için alınabilir duruma geldi...Fiyatları makul seviyelerde ama ben yine de LCD tavsiye ederim.......

Yada Sony Brava alabilirsin......

Kısaca bu isterseniz daha da açabilirim konuları

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeni uydu alıcısı aldım, ama biss key olayı nasıl oluyo anlamadım. bilen birisi varmıdır acaba

ne marka uydu aldın ve hangi uydudan yayın almak istiyorsun

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeni uydu alıcısı aldım, ama biss key olayı nasıl oluyo anlamadım. bilen birisi varmıdır acaba
                            İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cebit fuarında yeni teknolojiler görücüye çıkacak.

Next in yeni uydu alıcı modellerini merakla bekliyorum.
                            Kendi adıma asla yeni teknolojiyi almam...Üzerinden biraz zaman geçmesini beklerim aynen hala LED tv almadığım gibi...

Bakın arkadaşlar bir ürün piyasaya girer ve bir ton çeşit arıza çıkartır.Firmalar çıkan arızalara göre çözüm önerileri yaparlar....

mesela biliyormusunuz ki isim vermeyeceğim bir marka tv de çıkış eht sinde kullanılması gereken bir direnç 3..5 ohm olması gerekirken adamlar 1.5 ohmluk direnç kullanarak cihazları servislere gönderip servislerine para kazandırma çalışması yapıldı...

İşin özü yeni teknolojiyi hemen almayın bir süre geçsin piyasa da dallanıp budaklansın ne de olsa ürün gamı çok marka çok...çeşit çeşit

Yorum

• Cihazın markasını söylersen Canberk arkadaşımız seni cevapsız bırakmayacaktır.

*
                              *
                              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendi adıma asla yeni teknolojiyi almam...Üzerinden biraz zaman geçmesini beklerim aynen hala LED tv almadığım gibi...

Bakın arkadaşlar bir ürün piyasaya girer ve bir ton çeşit arıza çıkartır.Firmalar çıkan arızalara göre çözüm önerileri yaparlar....

mesela biliyormusunuz ki isim vermeyeceğim bir marka tv de çıkış eht sinde kullanılması gereken bir direnç 3..5 ohm olması gerekirken adamlar 1.5 ohmluk direnç kullanarak cihazları servislere gönderip servislerine para kazandırma çalışması yapıldı...

İşin özü yeni teknolojiyi hemen almayın bir süre geçsin piyasa da dallanıp budaklansın ne de olsa ürün gamı çok marka çok...çeşit çeşit
                                Abi,zaten öve öve bitiremedikleri Machina3d cihazı vardı 500 tl civarı fiyat biçmişler ama bence 250 bile fazla..Pandora adında bir cihaz vardı Android işlemcili o fena değil ama hem pahalı hemde aylar geçmesine rağmen hala piyasaya süremediler.
                                *
                                *

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X