Birde genel soru sorayım hangi televizyon markasını önerirsiniz ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde genel soru sorayım hangi televizyon markasını önerirsiniz ?BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsung diyoruz LG diyoruz adam vestel al diyor a dostlar ne edeyim benbak bakalım bir daha önerebiliyor mu
)
TrabZonguldaklı...
- Alıntı
Yorum
-
Lcd ve Led lerde Philips'i tek geçerim. İkinci bir tercih arayanlara SamsungODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
Bir türlü katılamadım şu Cebit'e. Kısmet olmadıBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Çanak ayarı için her takdirde ücret talep edilir.Yeni kurulsa neyse de üzerinden 2 sene geçmiş bir çanağa lnb arızası hariç garanti dahilinde işlem yapılmazBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde genel soru sorayım hangi televizyon markasını önerirsiniz ?
LED tv ler şu an için alınabilir duruma geldi...Fiyatları makul seviyelerde ama ben yine de LCD tavsiye ederim.......
Yada Sony Brava alabilirsin......
Kısaca bu isterseniz daha da açabilirim konuları
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni uydu alıcısı aldım, ama biss key olayı nasıl oluyo anlamadım. bilen birisi varmıdır acaba
ne marka uydu aldın ve hangi uydudan yayın almak istiyorsun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni uydu alıcısı aldım, ama biss key olayı nasıl oluyo anlamadım. bilen birisi varmıdır acabaİlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCebit fuarında yeni teknolojiler görücüye çıkacak.
Next in yeni uydu alıcı modellerini merakla bekliyorum.
Bakın arkadaşlar bir ürün piyasaya girer ve bir ton çeşit arıza çıkartır.Firmalar çıkan arızalara göre çözüm önerileri yaparlar....
mesela biliyormusunuz ki isim vermeyeceğim bir marka tv de çıkış eht sinde kullanılması gereken bir direnç 3..5 ohm olması gerekirken adamlar 1.5 ohmluk direnç kullanarak cihazları servislere gönderip servislerine para kazandırma çalışması yapıldı...
İşin özü yeni teknolojiyi hemen almayın bir süre geçsin piyasa da dallanıp budaklansın ne de olsa ürün gamı çok marka çok...çeşit çeşit
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi adıma asla yeni teknolojiyi almam...Üzerinden biraz zaman geçmesini beklerim aynen hala LED tv almadığım gibi...
Bakın arkadaşlar bir ürün piyasaya girer ve bir ton çeşit arıza çıkartır.Firmalar çıkan arızalara göre çözüm önerileri yaparlar....
mesela biliyormusunuz ki isim vermeyeceğim bir marka tv de çıkış eht sinde kullanılması gereken bir direnç 3..5 ohm olması gerekirken adamlar 1.5 ohmluk direnç kullanarak cihazları servislere gönderip servislerine para kazandırma çalışması yapıldı...
İşin özü yeni teknolojiyi hemen almayın bir süre geçsin piyasa da dallanıp budaklansın ne de olsa ürün gamı çok marka çok...çeşit çeşit*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
- Alıntı
Yorum
Yorum