Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle bir uydu alıcısı kullanıyorum, buna biss key girilir mi ? Bazılarına girilmiyormuş ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bazılarına girilebiliyor. Markası önemli. O markayı google'a yazıp biss menu tarzı aramalarla giriş kodunu öğrenmeye çalış. Eğer sonuç bulamıyorsan girilmiyor olabilir.

Yeni bir cihaz ise muhtemelen giriliyordur.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Resimdeki Digiline'nın HD uydu alıcısı eğer kullandığın buysa buna göre açıklayalım Sultan.Ama farklı markaysa modeliyle beraber belirtirsen yardımcı olabilirim sana
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resimdeki Digiline'nın HD uydu alıcısı eğer kullandığın buysa buna göre açıklayalım Sultan.Ama farklı markaysa modeliyle beraber belirtirsen yardımcı olabilirim sana
          Çok heyecanlandım son 2 gün bu sorunu çözmemiz gerekli.

Digiline mini digital uydu alıcısı. DG - 106 yardımcı ol bana

Yorum

• Digitürk kullanıcıları dünya kupasını sorunsuz izleyebilecek mi?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Digitürk kullanıcıları dünya kupasını sorunsuz izleyebilecek mi?
              evet izleyebilecek. özel platformlarda problem yok. digiturk tivibu dsamart .. gibi ama turksattan izleyen büyük çoğunluğu mağdur edecekler . Bu dünya kupası yayınları başka ülkelerde şifresiz değilmi arkadaş neyin yayın hakkını koruyolar anlamadım. Her ülkede sorunsuz izlenemiyormu şifreli yayınlayan ülkeler demi var ?
              Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
              Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Biz Türksat Digitürk abonesiyiz.İzleyebilir miyiz?
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet izleyebilecek. özel platformlarda problem yok. digiturk tivibu dsamart .. gibi ama turksattan izleyen büyük çoğunluğu mağdur edecekler . Bu dünya kupası yayınları başka ülkelerde şifresiz değilmi arkadaş neyin yayın hakkını koruyolar anlamadım. Her ülkede sorunsuz izlenemiyormu şifreli yayınlayan ülkeler demi var ?
                  Bilgi için teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fransa'da 26 maç açık kanaldan 28 maç dijital platformdan(şifreli) yayınlanacak
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok heyecanlandım son 2 gün bu sorunu çözmemiz gerekli.

Digiline mini digital uydu alıcısı. DG - 106 yardımcı ol bana
                      O nasıl bir cihaz arkadaş yabancı geldi google'a bir bakayım tipi kumandası için kitapta yeri yok cihazın

İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Digitürk kullanıcıları dünya kupasını sorunsuz izleyebilecek mi?
                      Digitürk Türksat kullanıcıları için böyle durumlarda maçı şifreli kanallarından birinden yayınlıyor genelde.Misal Star TV şampiyonlar ligi maçları için İz Tv'yi filan kullanıyordu ya da Digi tanıtım kanalını şifreleyip oradan veriyordu yine bir çözüm bulacaktır muhtemelen.
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Beyler doğu paketinden Trt yayını şifresiz yayınlanacak diye duydum ben, bisse falan gerek olmayabilir.

Yorum

• Canberk bey aletimiz bu. Lütfen bir yardımcı olun, çok zor durumdayız.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler doğu paketinden Trt yayını şifresiz yayınlanacak diye duydum ben, bisse falan gerek olmayabilir.
                            Doğu paketi ne demek, sadece kürtler mi izleyecek dünya kupasını abi ?

Yorum

• Şunu deneyebilr misin hocam.

9850 emu açma
                              9851 emu kapatma
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Benim cihaz: Starcom 8800

Biss key girilir mi benim cihaza?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X