Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın | Genel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YARDIM

şu netten tv izliyordum ama trt kanaltürk falan artık açılmıyor laptop da izleyebiliyorum ama masaüstünde sorun var açmıyor hata da yok hazır diyor duruyor,NEDEN olabilir? javayı update yaptım ama yine açılmıyor çözüm önerisinde bulunabilcek varmı?
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Flash güncellemesi yapın.

Birde Silverlight güncellemesi yapın
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Digiturk'ten aradılar, yan oda diye bir kampanya anlattılar. Ayda 8 tl'ye mevcut paketin üstüne sinema kanallarını da ekleyip yan odaya da risivır veriyorlarmış Ne yapacaklarını şaşırdı itler
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Digiturk'ten aradılar, yan oda diye bir kampanya anlattılar. Ayda 8 tl'ye mevcut paketin üstüne sinema kanallarını da ekleyip yan odaya da risivır veriyorlarmış Ne yapacaklarını şaşırdı itler
          her odaya veriyorsalar kabul ediyorum de

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok abi o dediğimi yanlış anlama yani sürekli kanal listesi yükleyen İLLEGAL İŞLER yapanlardan bahsediyordum ben mesela o işi yaparken girilmesi gereken şifre bazı cihazlarda kumandadan girilebiliyor ama senin cihaz yazılıma göre bunu bilgisayardan da yapabiliyormuş işi uzatıyor yani .

Bu yazdıklarına göre bizden çok uğraştın sen bu işle yani
            Bir zamanlar öyleydi.

Bu arada haftasonu LG 3D serisinden bir televizyon aldım, yanında 2 aylık D-Smart deneme paketi verdiler. 2 ay bununla idare edeceğim artık, dolayısıyla receiver alma işini 2 ay erteledim.

Yorum

• İçtimai Tv

Yorum

• canberk
                benim eski receiver yumatu iq serisi
                geçen günü biss menüyü kurcalarken reset vardı ona bastım bütün bissler gitti dahada kötüsü artık biss diye bir menü kalmadı viaacess bilmem ne var ama artık biss menüsü yok ne yapmam lazım

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir zamanlar öyleydi.

Bu arada haftasonu LG 3D serisinden bir televizyon aldım, yanında 2 aylık D-Smart deneme paketi verdiler. 2 ay bununla idare edeceğim artık, dolayısıyla receiver alma işini 2 ay erteledim.
                  Hayırlı olsun abi

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İçtimai Tv
                  Dershane de akşam dersim var 10'a kadar maçı nasıl izleyeceğim bilmiyorum ya. Ama duruma göre ikinci yarı eve kaçıp İçtimai TV izleyebilirim

İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  canberk
                  benim eski receiver yumatu iq serisi
                  geçen günü biss menüyü kurcalarken reset vardı ona bastım bütün bissler gitti dahada kötüsü artık biss diye bir menü kalmadı viaacess bilmem ne var ama artık biss menüsü yok ne yapmam lazım
                  Abi Yumatu'lar da Key Menüsü 9339 olması lazım . Normal ekranda bir şey yokken yani görüntüyü izlerken 9339 tuşlayınca açılan menüden giriyorsun ama Biss'in kaybolmasını anlayamadım tam
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sonradan eklenmiştir o bissler , makinede Muhtemelen Fabrika ayarlarına dönmüştür ondandır .

diye yorum yürütüyorum

Yorum

• D-Smart'a İçtimai Tv'yi nasıl ekleyebilirim ?
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Next Ye2000 cx plus modelinde nasıl kanal arıyorduk ?

Yorum

• Bu İTV maç saatinde şifreye giriyor mu?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• sıradan bir uydum var içtimai tv var ama sinyal yok diyor , silip tekrar mı eklesem bis mis olayına mı girmem lazım napıyım bilen var mı
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sıradan bir uydum var içtimai tv var ama sinyal yok diyor , silip tekrar mı eklesem bis mis olayına mı girmem lazım napıyım bilen var mı
                              Frekansı değişti o kanalın.

Frekans: 10965 sembol: 12800 Pozisyon Yatay (H)
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Next Ye2000 cx plus modelinde nasıl kanal arıyorduk ?
                                Menü - 2. sıradaki Uydu Ayarları - Kanal Ekleme - Kumandadan yeşil tuş (TP Ayar) - Yine yeşil tuş (TP Ekle) - Transponder (Yeni TP) - Frekans: 10965 Symbol Rate: 12800 Polarizasyon HOR - Tarama Başlat - Kanallar bulununca Exit(çıkarken kaydedecek kanalları) Kanallar listenin sonuna geldi.
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X