Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet hangi dersaneye gidiyordun Şifreci seni
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Tebrikler Ahmet, tutturdun illa da doktor olacam diye, al hayrını gör.

Yine de eklemek istiyorum inşallah pişman olmazsın doktorluktan.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yuh be Ahmet kardeşim.Helal ama müthiş derece.
        Eyvallah ya böyle yuh falan deyince reklam için koymuş gibi oldu ya . Yanlış anlaşılmasın benim ilk çıktığımda buraya yazdığım netler bundan yüksekti onun rahatlığı ile koydum . Yoksa hava atmak gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın . 3 . senem oldugunu belirtmek isterim
        İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahme yayın şifreye girdimi?
        *
        tebrikler.çoık güzel sonuç.
        Şşşşt karıştırma oraları
        İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmet hangi dersaneye gidiyordun Şifreci seni
        Ayıp ediyosun

İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tebrikler Ahmet, tutturdun illa da doktor olacam diye, al hayrını gör.

Yine de eklemek istiyorum inşallah pişman olmazsın doktorluktan.
        Kaybol
        Twitter Adresim

Yorum

• geçen sene ile bu sene ki sınav netlerim aynı, puan 20 puan düşük ne saçma iş anlamadım
          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Geçen sene ki sorularla bu sene ki sorular aynı mı ?
            Budur muhtemelen sebebi
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bir yakınım YGS'den 223 almış bir de OBP varmış eklenecek de bir fikri yok bana sordu ben de sizlere danışayım ? Nedir bu puan nasıl hesaplanır ?
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• OBP muhtemelen Okul Başarı Puan'ı dır.
                Ama nasıl hesaplandığı hakkında bilgim yok.
                4 sene aldığı notların ortalamasıyla ilgili ufak bir hesabı vardır elbet .
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Teşekkürler, Canberk .
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Star Haber’de söylemiştik.
                    Bi de yazarak verelim.
                    *
                    Şifre var, faydalanan yoksa...
                    Bu ne?
                    *
                    Google’a girin, “google trends” yazıp, tıklayın, açılan sayfanın “kelimeyi ara” bölümüne “mod medyan” yazın, bi grafik çıkıyor, sağ üst köşedeki “ülkeler” bölümünden Türkiye’yi seçip, ülkelerin hemen yanındaki “zaman” bölümünden “son 12 ay”ı tıklayın... Bu çıkıyor.
                    *
                    Mod medyan kelimesinin, son 12 ay içinde, Türkiye’den aranma istatistiği.
                    *
                    Şimdi lütfen, sayfayı sağa çevirin, öyle bakın... “Jan 2011” çizgisi, yılbaşı...
                    İlk dilim şubat ayı, ikinci dilim mart ayı, “Apr 2011” çizgisi, Nisan ayının başı.
                    *
                    2010 boyunca arayan yok.
                    2011 Ocak, yok.
                    2011 Şubat, yok.
                    Mart’a girince, ayın 5’i gibi
                    aranmaya başlıyor, ay sonuna
                    doğru adeta füze gibi fırlıyor.
                    Vızır vızır.
                    Arayan arayana.
                    Çılgın’ca.
                    *
                    Sınav ne zamandı?
                    27 Mart.
                    *
                    Sonra çakılıyor.
                    Kimse aramıyor.
                    *
                    Hâlâ ne diyorlar bize?
                    Şifre var, faydalanan yok.
                    *
                    “Şifre var, keriz çok” deselerdi,
                    daha tatmin edici olurdu aslında!

Yılmaz ÖZDİL

Bu istatistik baya ilginçmiş..

Yorum

• Bu olayın Gün olanı'da duydum.
                      21-30 Mart tarihlerinde o dediğin Tepe noktalara ulaşıyordu Mod Medyan aramaları ...
                      BordoMavi.Net

Yorum

• Mod medyan araması ile şifrenin alakasını açıklayabilir misiniz? Şifre sadece küçükten büyüğe doğru sıralanınca çıkmıyor mu?
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mod medyan araması ile şifrenin alakasını açıklayabilir misiniz? Şifre sadece küçükten büyüğe doğru sıralanınca çıkmıyor mu?
                          Belki BU tatmin eder doktorum
                          Tatmin oldum.
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Mustafa Mod Medyan'ın kelime anlamını tam olarak bilmiyorum ama bu şifreleme sistemine bu ismi taktılar..

Yorum

• Şimdi baktım, dünyada aranması da aynı şekilde patlama yapmış. Üşenmedim Amerika'da aranmasına baktım. Gene aynı tablo. Daha önce hiç aranmamış, Mayız ayında patlama yapmış. La ne garip işler.

Buna sebep olan her kimse cidden Allah cezasını versin. Şifre gerçekten varsa, şifreyi yapanların yoksa bunu speküle edenlerin.
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir yakınım YGS'den 223 almış bir de OBP varmış eklenecek de bir fikri yok bana sordu ben de sizlere danışayım ? Nedir bu puan nasıl hesaplanır ?
                                OBP, ikinci sınavdan sonra eklenir ama anladığım kadarıyla şöyle hesaplanıyor. Okuldaki başarı sırasına göre ve okulunun başarısına göre bir puan alıyor. Bütün okulların birincileri 80 alıyor, sonuncuları da okul ne kadar iyiyse ÖSS'de ona göre belirleniyor. Mesela bizim okulun sonuncusu 65 civarı bir şey almıştı, bende 69 almıştım.

İşte LYS'den aldığın puana, kendi okulundan gelen başarı puanının eklenmesiyle asıl sonucun ortaya çıkıyor.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X