Sınava girecek herkese başarılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
Ya ben dalgasına gireceğim de Kadıköy'de 20 dakikalık mesafeye çıktı okul diye yatmadım hala uyku gelmedi boş yere parayı yakmasak iyi.
Şu an bu yazdığımı ciddi giren arkadaşların okuma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum fakat Allah hakkını vermiş,her kardeşimize istedikleri yerleri nasip etsin.Dualarımız onlarla.
- Alıntı
Yorum
-
iyi kötü bir sınavında sonu geldi.
Sadece matematiğe çalışmış olduğum bir sınavda hiç bir soru yapamadım [] ve hiç çalışmadığım türkçe-fen testi çok güzel geçti [
] barajı geçebildiysem ne mutlu bana
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
matematikten 3 soru zor yaptım baktım boş kaldı aralara 3-4 tane salladım çççForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematik epey zorlayıcıydı , bu senenin zoru Matematikti .
Süre sıkıntısı yaşadı sanırım herkes . Ben felsefe de zorlandım ayrıyeten.
o felsefe sorularını hazırlayanın 7 sülalesini jaja ya emanet ediyorum !
türkçe de sorun yok hedefe ulaştık diyeyim, tarihtede sorun yok coğrafyada tamamdır ama felsefeyi son 20 dakka kala yapabildim, son 20dk kalmış felsefeye geçtiğimde hoca söyledi bende başladı bir güven özveri tecrübe korkusu, suyu yudumladım ya Allah bismillah dedim giriştim felsefe sorularına.
ne yaptığımı bilmiyorum, tıkır tıkır yaptım sallamasyon kesinlikle yapmadım mantıklı şıkları aradım irdelemeye çalıştım ve işaretledim, umarım şans melekleri bugün bana yardım etmiştirde 330p aşağısına düşmem, bunun altına düşmeyeyim çok rahatlayacam.
ve şunuda ekleyeyim, dershanede genelde 20dk kala bitiriyordum ama bu sınav son dakkaya kadar sürdü, gerçekten çok çok farklı. inşallah başarılı oluruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum