Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cem abi haklı.
    Fil felsefesi yüzünden bütün felsefemiz bozuldu.

Ama matematik konusunda Ahmet'e katılıyorum.
    Geçen senekiler matematik sorusuysa bunlar ayrı birşey
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• YKavşak istifa etmiş. Doğru mudur?
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bu şifreymiş bilmem neymiş bunlar olayın hikaye kısmı.Sınavı iyi geçmeyenler bugun bakıyorum Trabzon sokaklarında bağırıp,çağırıyorlardı.Şu seçim arifesinde belli yerler hükümetin oyunu iyi düşürdü,tebrik etmek isterim onları.Bu şifreyide birilerinin bildiğini zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu şifreymiş bilmem neymiş bunlar olayın hikaye kısmı.Sınavı iyi geçmeyenler bugun bakıyorum Trabzon sokaklarında bağırıp,çağırıyorlardı.Şu seçim arifesinde belli yerler hükümetin oyunu iyi düşürdü,tebrik etmek isterim onları.Bu şifreyide birilerinin bildiğini zannetmiyorum.
          Benim sınavım çok iyi geçti ama şifre olduğuna da adım gibi eminim .

Siz nasıl bu kadar eminsiniz Ösym başkanı saçmalarken ? Adamlar bile doğru düzgün açıklama yapamıyor sen nasıl bu kadar güveniyorsun kardeşin mi ?

Sınavın iptal edilmesi taraftarı değilim çünkü misal iptal olursa benim hakkım yenecek ama şifre yok bunlar safsata demek de çok akıl karı değil bence .
          Twitter Adresim

Yorum

• Hamdolsun sehven şifre yapılmış

Yorum

• Ahmet sapına kadar haklı.

"Sınavı kötü geçenler şifre var diyor" lafı senin siyasi görüşünü ifade etmekten öteye gitmeyen bir laftır.
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hayır kardeşim yemin ediyorum siyasi görüşlen zerre alakası yok.Sınavı kötü geçen biryerden maraz arıyor.Ben bunu demek istedim.

Yorum

• Bak delinin biri çıkıp bu sınavda şifre var iptal et derse ha..di ordan deriz.

Açıklanan metodlar soruların 3-4 tanesi çözülse yine aynı.

Ama bu sayı 10un üzerine çıkıyorsa Aksini kimse iddaa edemez,edilene TATMİN oldum diye açıklama yapamaz(dalga geçer gibi...).

Bu sınavda şifre vardı bu kadar basit.
                  BordoMavi.Net

Yorum

• Birbirimizin görüşlerine saygılıyız.Sen öyle düşünüyor olabilirsin.

Yorum

• Kesinlikle ve kesinlikle sınavımın kötü geçtiğini ve siyasi görüşümü bir kenara bırakarak konuşuyorum. Bize tüm bu haksızlıkları yapanların ailemizin dişinden tırnağından artırarak bizi dersaneye gönderdiği emeklerini çalanların bizim en ufak hatamızda sınavımızın iptal edilmesine karşın böyle büyük bir hatayı basit bi açıklamayla geçiştirenlerin ALLAH bin türlü belalarını versin.
                      En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 17.04.2011, 23:43.
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ayrıca kesinlikle ve kesinlikle sınavımız kötü geçtiği için değil başkalarının haketmediği şekilde önümüze geçmesidir derdimiz.A partisinin lideriyle olan münakaşasını yıllardır sürdürüp hatırlatan ancak ülke gençlerinin odak noktasıdna olan bu sorunu dalga geçer gibi geçiştiren yöneticileredir tepkimiz.
                        En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 17.04.2011, 23:44.
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Haklısın Fatih.
                          Tatmin olan olana 2 haftada ülkede maşallah alayına...
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Açıklanmayacak sanırım
                            Twitter Adresim

Yorum

• Bekliyoruz halaa yeter yaa
                              BordoMavi.Net

Yorum

• Şifreler çözülüyor Ahmet.. Şifrelerden yapamayan salaklara düzeltme vardır..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X