Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Lys 1 de salon başkanıydım...Sanırım Matematik bayağı zordu...Hiç tam yapanı göremedim...

Bu arada matematik 75 Geometri 45 Dakka idi...
    En son Cüneyt Canlıca tarafından düzenlendi; 16.06.2012, 17:11.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sınav süreleri gerçekten kötü ayarlanıyor.

YGS'de mesela 40 soruluk Türkçe 40 dakikaya kesinlikle sığmıyor.

Matematik sınavlarında durum ne bilmiyorum ama yarın ki Tarih sınavı mesela 44 soru 65 dakika.. Tarih 30 dakikada rahat biter zorlasan 40..
      Evet verilen sürelerde kesin bir şekilde bir dengesizlik var. Dediğine benzer şekilde bende 2010 lys 2 de fiziği ve kimyayı yetiştiremedim alelacele yaptım ve gereksiz yere bir sürü yanlışım çıktı. Ama biyoloji testini 15 dk da yaptım kalan 30 dk diğer testlerde kullanabilmiş olsam şimdi daha iyi bir üniversitedeydim.

Yorum

• Selamın aleyküm mübarekler

İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hadi hayırlısı Ahmet.Ygs sonucunu hatırladıkça lysde kötü yapabileceğin yerleşmiyor yani bilinç altıma uğraşma
        Ahmet'e ilk başlarda ben de aynısını derdim Samet ama bu adama LYS'de bir şey oluyor YGS gibi olmuyor netler . İnşallah bu sene istediği olacak Ahmet'in
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selamın aleyküm mübarekler

Ahmet'e ilk başlarda ben de aynısını derdim Samet ama bu adama LYS'de bir şey oluyor YGS gibi olmuyor netler . İnşallah bu sene istediği olacak Ahmet'in
          Zaten zevkine girmiyor muydu ?
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• TM'ciyim. 33 Mat, 18 Geo işaretledim. Umarım fazla yanlışım çıkmaz. Yine zaman problemi oldu ne yazık ki.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TM'ciyim. 33 Mat, 18 Geo işaretledim. Umarım fazla yanlışım çıkmaz. Yine zaman problemi oldu ne yazık ki.
              Fazla yanlışın çıkacağını sanmıyorum , ben de 35 matematik işaretledim 30-31 netim çıktı , 19 geometri işaretledim 16 net falan çıktı...

Arkadaş var 45 tane işaretlemiş onun da 31 net .. O da çok hızlı çözünce dikkat hatası yapmış doğal olarak.

Dediğin gibi zaman konusunda dengesizlik oldu.

Tekrar demek istiyorum bana göre sınav zor değildi ama işlem kalabalığı vardı.benim de zaman sorunum oldu.

Neyse edebiyata bakacağız coğrafyaya , onlar nasıl senin ? Bi tmci yakalamışken döktüm içimi

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaten zevkine girmiyor muydu ?

Yok olum adam yerleşmeye çalışıyor senelerdir
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok olum adam yerleşmeye çalışıyor senelerdir
                  Allah allah zevkine giren kimdi

Yorum

• Hatırlamıyorum
                    BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fazla yanlışın çıkacağını sanmıyorum , ben de 35 matematik işaretledim 30-31 netim çıktı , 19 geometri işaretledim 16 net falan çıktı...

Arkadaş var 45 tane işaretlemiş onun da 31 net .. O da çok hızlı çözünce dikkat hatası yapmış doğal olarak.

Dediğin gibi zaman konusunda dengesizlik oldu.

Tekrar demek istiyorum bana göre sınav zor değildi ama işlem kalabalığı vardı.benim de zaman sorunum oldu.

Neyse edebiyata bakacağız coğrafyaya , onlar nasıl senin ? Bi tmci yakalamışken döktüm içimi
                      Edebiyattan arkadaşlarla olan muhabbetimiz hep "yardıracağız" oluyor. Güveniyorum edebiyatıma. Ama sana tavsiyem yat kalk çalış edebiyata çünkü çok unutuluyor Cumhuriyetçiler. Mesela geçen seneki coğrafyayı çözdüm. Bayağı zordu o. 2 yanlış, 3 boşum çıktı ondan. Zaman sıkıntımız olmayacak bunda ama sınav atmosferi çok fena oluyor ya.

Bu arada ben YGS'de 110 bininciydim. Sence ilk 30 bine girer miyim?

Yorum

• Bu Felsefe sorularını hazırlayan ruh hastalarının ben..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Felsefe sorularını hazırlayan ruh hastalarının ben..
                          Hacettepe hazırlıyormuş herkesi kendileri gibi zannediyorlar sanırım
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Hayatımda en son felsefe dersine 4 yıl önce girdim..Bildiğin paragraf sormuş adamlar yahu..bazı terimler var tamam ama ben bile 23 tane işaretledim..Zeki bir adamda değilim..

Bu arada bu kadar sınav yapılıyor ileride adam bir şey katacak olan tek sınav Tarih'dir..Gerisi fasa fiso..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayatımda en son felsefe dersine 4 yıl önce girdim..Bildiğin paragraf sormuş adamlar yahu..bazı terimler var tamam ama ben bile 23 tane işaretledim..Zeki bir adamda değilim..

Bu arada bu kadar sınav yapılıyor ileride adam bir şey katacak olan tek sınav Tarih'dir..Gerisi fasa fiso..
                              Genel söyledim aslında. Sosyoloji kolaydı Psikolojide 2-3 tane zor vardı Mantık esas oğlandı işte..

Mantık dışı bir olay

Yorum

• Coğrafya dışında fena değil, tabi beklentimizin altında dershane denemelerinde çok daha yüksek yapabiliyorduk.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X