Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cuma sonuçlar açıklanacak diyorlar sebep olarak 18 Nisan'da yapılacak olan LYS başvurularının başlayacağını gösteriyorlar.

Artık açıklansında en azından onu düşünmekten kurtulalım artık yaa ...
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cuma sonuçlar açıklanacak diyorlar sebep olarak 18 Nisan'da yapılacak olan LYS başvurularının başlayacağını gösteriyorlar.

Artık açıklansında en azından onu düşünmekten kurtulalım artık yaa ...
      Lys başvuruları bu yüzden 1 hafta ertelendi kardeşim bilgin olsun.Yani önümüzdeki hafta açıklanacakmış sınav.

Yorum

• Matematik-Geo. sınavı 18.yazıyor hala ÖSYM sitesinde.
        Fen 26 Edebiyat 27 Nisan.

O yüzden öyle yazdım
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Matematik-Geo. sınavı 18.yazıyor hala ÖSYM sitesinde.
          Fen 26 Edebiyat 27 Nisan.

O yüzden öyle yazdım
          Olsun....

Yorum

• SON DAKİKA

Ösym şifreleme olayını kabul etti.

----------------------------------

eee ??? ne olacak şimdi ? kabul etmişler, hiç böyle birşey beklemiyordum ama kabul etmişlerse sınav iptal demektir aksi düşünülemez. peki şimdi ne olacak ?

2. haber

"Öğrenciler 'şifre'yi fark etmedi"

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, 'soru kitapçığından bu dizilişi fark ederek cevap seçeneğine yönelen tek bir adaya bile rastlanmamıştır' dedi.

konuştukça batıyorlar, yemin ediyorum konuştukça batıyorlar gram beyin yok bunlarda, sen şifre olayını kabul edip arkasından şu açıklamayı yaparsan ortalığı dahada kızıştırırsın kusura bakma kimselerde sana inanmaz, ''koyun sürüsü'' hariç !
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 19:27.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Burada bu olaylar tartışılırken "bunlar safsata, kötülemek için ortaya atılıyor" diyenleri görmek istiyorum. "Ben demiştim" demek için değil. Bazı gerçekleri artık edinelim. Gelişmelerden haberdar olalım diye.

Yorum

• Erdem haklı . köklü bir kurum böyle şeyler olmaz diyenler 'beri gelsin'...

Kabul edildikten sonra hangi GERİZEKALI kimse farketmedi diyebiliyor.
                Belki birisi farkeder diye mi yapıldı bu iş.
                Geçen sene 100 yane full çeken olmazken bu yıl 1400 full çekeni hangi GERİZEKALI açıklayabilecek.

Son çırpınışın bunlar paşaammm...
                BordoMavi.Net

Yorum

• İyi ki son anda vazgeçip sınava girmemişim.Boş yere zahmet çekmiş olacaktım.Her şeyde bir hayır vardır...

Yorum

• Şifrenin var olduğunu anlamak istemeyen arkadaşlar da duymuşlardır umarım. ÖSYM önce tesadüf, sonra acemilik ve işgüzarlık dedikten sonra son olarak sınavda şifre olduğunu örencilere gönderdiği mektupta kabul etti.

Mektupda şöyle yazıyor:

"Tüm adaylara verilen soru kitapçıklarında sorunun doğru cevap seçeneği rastgele biçimde değiştirilirken, diğer seçeneklerin yerleri de ratgele değiştirilmesi gerekirdi. Ancak, geliştirilen yazılım çalıştırıldığında her soru için rastgele verilmesi gereken değerler sehven sıralı olarak verildiğinden, oluşturulan soru kitapçıklarında bazı sorularda en büyük değerli seçeneğin hemen sağındaki seçeneğin doğru cevap olması durumu ortaya çıkmıştır."

sehven kelimesini de özellikle seçmişler, okunup geçilsin ve herkes tam anlamıyla ne dediklerini kavramasın diye.. günlük türkçe de ki karşılığı olan 'yanlışlıkla' kelimesini yazmamışlar her nedense. Böyle arapçadan ve farsçadan kelimelere başvurup da bu taktiği halka karşı uygulayanlar epey fazla ne yazıkki..

Yorum

• Sınav ne zaman açıklanıyor ?
                      Twitter Adresim

Yorum

• Beklemedeyiz
                        BordoMavi.Net

Yorum

Geçen sene 100 yane full çeken olmazken bu yıl 1400 full çekeni hangi GERİZEKALI açıklayabilecek.

Son çırpınışın bunlar paşaammm...
                          İyi de geçen sene matematikten 2142 full çekmiş.

ÖSYM'yi aklama gibi bir niyetim yok ama bu ülkenin parlak zekalarının da hakkını vermek lazım.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi de geçen sene matematikten 2142 full çekmiş.

ÖSYM'yi aklama gibi bir niyetim yok ama bu ülkenin parlak zekalarının da hakkını vermek lazım.
                            Geçen seneki matematik sınavı ile bu seneki sınavın alakası yoktu . 1800 e yakın matematik fullunden bahsediliyor .
                            Twitter Adresim

Yorum

• Hep o fil yüzünden oldu bu olaylar ççç
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen seneki matematik sınavı ile bu seneki sınavın alakası yoktu . 1800 e yakın matematik fullunden bahsediliyor .
                                Soruları karşılaştırmadım,o yüzden yorum yapamam.

Ben sadece "Geçen sene 100 kişi bile full çekmedi" cümlesine takıldım. "Bu kadar düşük olamaz" diye düşünerek, geçen sene kaç kişinin full çektiğini araştırdım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X