Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Naptı .

Onu merak ettim
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hemen Kombine başlığına gir Hayırlı olsun Allah mezun olmayı nasip etsin.
      Eyvallah sağolasın
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        KTÜ Elektrik-Elektronik Müh.
        Hoşgeldin

Yorum

• Herkesin hakkında hayırlısı İstanbul Konya düşen olursa tren seferleri başlıyor
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Trabzonu kazananlar

Bekliyoruz.

Yorum

• seneye bi KTÜ yü kazansam var ya off ulan off..

Yorum

• Öncelikle herkese hayırlı olsun.
                Gazi Üniversitesi - Radyo Televizyon ve Sinema'yı kazandım.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beykent Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri
                  öncelikle geçmiş olsun genç kardeşim ayazağanın çamurlu yolları ve varoş sokaklarında güzel bir 4-5 sene geçireceksin

ben matematik bilgisayar okuyorum 4. sınıf . senin okuyacağın bölümün başkanı rıza haluk kul kendisinden management information system (yönetim bilişim sistemleri) dersi aldım hoca kraldır hoca candır onunla iyi diyalog kurarsan her türlü götürürsün. ve onun hakkında bi kaç bilgi vermek gerekirse psyco derecede bilgi delisidir akademik çalışmaları vs şeyleri ilginç hikayeleri vardır çok donanımlı bir hocadır sizin bölümün tek sorumlusu gibi birşeydir ayrıca haluk hoca.

sonuç olarak hocayı ve dersi sevmelisin onun dersinde gürültü patırdı ses çıt filan çıkamaz. ona göre davran ayrıca hazırlık okumanı tavsiye ederim (eğer bölümün ingilizce ise) çünkü haluk hoca ingilizce anlatır sınavlarıda ingilizce yapar bölüm dili ingilizce ise hemde hazırlık üniversite hyatanın en zevkli dönemi olur bunu garanti edebilirim

neyse sana güzel ve başarılı günler dilerim umarım beykent'te mutlu olursun sevgilerimi sunarım..

Yorum

• sakarya üniversitesi maliye

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoşgeldin
                      Sağol Giray.
                      Bu süreçteki yardımların için tekrardan teşekkür ediyorum.

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oof orayı tutturmak vardı ama mühendislik okuyamıyorumki
                      Ben senin yerine de okurum kardeşim.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben senin yerine de okurum kardeşim.
                        mezun olunca senin yanında banada diploma vericeklerse okumana yardımcı bile olurum

hayırlı olsun..
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar , İstanbul aydın üniversitesi varsa sorularınızı cevaplayabilirim özelden bi mesaj yeterli
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• itü inşaat
                            Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• KTÜ harita müh. her nekadar inşaat istesemde

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Okul daha yeni açılmadı ne bilgisi ?
                                Yer ön yani şehrin neresindedir vs.
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X