Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kocaeli kazanan varmı

KOCAELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
    KONTROL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ (İÖ)
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• ALLAH gönlünüze göre versin.

Yorum

• Maltepe Mimarlık'a girmişim ben

Yorum

• KTÜ-Edebiyat
          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
          #Ziya Doğan

Yorum

• KTÜ Elektrik-Elektronik Müh.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              KTÜ Elektrik-Elektronik Müh.
              oof orayı tutturmak vardı ama mühendislik okuyamıyorumki
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Seneye sınava girecem kesin kararlıyım

Bu arada kazanan arkadaşlara tebrikler,yerleşemeyen arkadaşlara da önümüzdeki sınavlarda bol başarılar

Yorum

• VAr mı Beykent Öğrencisi?

Yorum

• Avrasya Üniversitesi TRABZON İKTİSAT ve rüyalar gerçekleşir....

Bu üniversite hakkında bilgi sahii olanlardan yardım bekliyorum ...
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      KTÜ-Edebiyat
                      Hemen Kombine başlığına gir Hayırlı olsun Allah mezun olmayı nasip etsin.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        VAr mı Beykent Öğrencisi?
                        Ben çok istedim de olmadı..

Yorum

• Hayırlı olsun hepinize darısı başımıza...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• istanbul aydın üniv gazetecilik %50 burslu.. %10 daha eklenebilirmiş, öğretmen kıyağı(:

ktü ilk tercihti olmadı, neyse bize heryer trabzon, kopamadık yine bu şehirden
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 19.08.2011, 15:52.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrasya Üniversitesi TRABZON İKTİSAT ve rüyalar gerçekleşir....

Okul daha yeni açılmadı ne bilgisi ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avrasya Üniversitesi TRABZON İKTİSAT ve rüyalar gerçekleşir....

1 tane binası var o kadar

Okul yeni açıldı ilk defa öğrenci alıyor
                                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 19.08.2011, 15:48.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X