Marmara ya gelen varmı arkadaşlar . Marmarayı kazanan varsa her turlu yardımcı olurum .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
YGS - LYS Maratonu | 2014 ÖSYS Sonuçları Açıklandı
Hogwarts / İlahiyat kazanan arkadaşım var
Herkese geçmiş olsun. Kazanamayan kardeşlerim,renktaşlarım takmayın kafaya.
Bir dahaki sefere olacaktır ...9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İstanbul Üniversitesi / Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İÖ)
Kazanamayan kardeşlerimizi de abilerimizi de inşallah seneye tebrik edeceğiz.
En son Murathan tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 06:02.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYokmu açıköğretim fakültesinde okuyan
*
Diğer yerleşen arkadaşlara da okul hayatlarında başarılar dilerim.En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 12:56."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar mı İstanbul Üniversiteli olan?aslında sormak istediğim çok soru var.sağlık bilimleri fakültesinin adresi bakırköy ruh ve sinir hast. has. b kapısı gösteriliyor.nasıl bir yer acaba ? ayrıca trabzonda yaşıyorum ve il dışından geleceğim üniversite yurdu çıkma ihtimali nedir ?
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbul üniversitesi-fizyoterapi rehabilitasyon kazandımaslında sormak istediğim çok soru var.sağlık bilimleri fakültesinin adresi bakırköy ruh ve sinir hast. has. b kapısı gösteriliyor.nasıl bir yer acaba ? ayrıca trabzonda yaşıyorum ve il dışından geleceğim üniversite yurdu çıkma ihtimali nedir ?
Bakırköy de fakülte mi varmış?İlk kez duydum.Ben Beyazıt kampüsündeyim dolayısıyla orayı da bilmiyorum pek ama Bakırköy çevresi güzeldir.
Üniversite yurdu çıkması da tamamiyle şans işi.Mersin'den gelen bir arkadaşıma yurt çıkmamıştı ancak İstanbul/Tuzla'da yaşayan birine çıkmıştı.Tanıdık falan varsa aramaya başla yaniAyrıca yurt düşünüyorsan KYK yurtlarına da başvur,KYK yurdu çıkar genelde.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun,öncelikle İstanbul Üniversitesi'nde sağlık ile ilgili bir bölüm kazandığın için tebrik ederim seni,bizim okulun sağlık birimleri eğitim açısından genel olarak baya kaliteli.
Bakırköy de fakülte mi varmış?İlk kez duydum.Ben Beyazıt kampüsündeyim dolayısıyla orayı da bilmiyorum pek ama Bakırköy çevresi güzeldir.
Üniversite yurdu çıkması da tamamiyle şans işi.Mersin'den gelen bir arkadaşıma yurt çıkmamıştı ancak İstanbul/Tuzla'da yaşayan birine çıkmıştı.Tanıdık falan varsa aramaya başla yaniAyrıca yurt düşünüyorsan KYK yurtlarına da başvur,KYK yurdu çıkar genelde.
açıkçası istanbul üni.tercihlerimde gerilerdeydi fazla araştırma gereksinimi duymamıştım.sağlık birimleri fakültesinin yeri bana da çok ilginç geldi
üniversite yurtları ile ilgili araştırma yaptım öncelikli olarak il dışından gelenlerin yerleştirildiğini kontenjan kalırsa şehir içinden yerleştirmeler alındığını okudum.ve istanbul'da kyk yurtlarının çıkması oldukça zormuş.üniversite yurtlarına başvuru ne zaman yapabilirim?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyazıt kampüsü oh ne güzelaçıkçası istanbul üni.tercihlerimde gerilerdeydi fazla araştırma gereksinimi duymamıştım.sağlık birimleri fakültesinin yeri bana da çok ilginç geldi
üniversite yurtları ile ilgili araştırma yaptım öncelikli olarak il dışından gelenlerin yerleştirildiğini kontenjan kalırsa şehir içinden yerleştirmeler alındığını okudum.ve istanbul'da kyk yurtlarının çıkması oldukça zormuş.üniversite yurtlarına başvuru ne zaman yapabilirim?
Tam tarihi belli değil galiba www.kyk.gov.tr bu siteden takip etmen gerekiyor.
Okul yurdu çıkmazsa üzülme,3500 kişilik Cevizlibağ yurdu bu dönem açılacak galiba öyle konuşuluyordu,eğer açılırsa onun açılmasıyla kontenjan rahatlar diye düşünüyorum,sen yine de başvur.Asil çıkmazsa da yedek sıraya giriyorsun tahminen 1 ay içinde falan yurda yerleşirsin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcılar çıkmadığı için şanslısın Bakırköy iyi yine gerçekten
Tam tarihi belli değil galiba www.kyk.gov.tr bu siteden takip etmen gerekiyor.
Okul yurdu çıkmazsa üzülme,3500 kişilik Cevizlibağ yurdu bu dönem açılacak galiba öyle konuşuluyordu,eğer açılırsa onun açılmasıyla kontenjan rahatlar diye düşünüyorum,sen yine de başvur.Asil çıkmazsa da yedek sıraya giriyorsun tahminen 1 ay içinde falan yurda yerleşirsin.umarım üniversitenin avcılar yurdu çıkar.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarmara ya gelen varmı arkadaşlar . Marmarayı kazanan varsa her turlu yardımcı olurum .Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar.
*
Diğer yerleşen arkadaşlara da okul hayatlarında başarılar dilerim.
Anadolu Üniversitesin'in resmi sitesinde çoğu bilgiyi bulamıyorum bu harçları hangi bankaya yatırıcaz ne zaman yatırıcaz neden bir bilgi yok help please
Bu Anadolu Üniversitesi web sitesinde ki örgün öğrenci sistemi,Açık öğretim öğrenci otomatı vs gibi bölümlere Osym şifresi ile girilmiyormu hiçbirine giremiyorum şifre yanlış diyor
Açık öğretim bürolarına mı gitmeliyim şifreyi oradan mı verecekler yoksa bu bilgileri almak için 1-9 Eylülde ki kayıt dönemini mi beklememiz gerekiyor yardım renktaşAdalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum