ege - bilgisayar müh. (herkes bilgisayardan anlıyor demeyin bu işte para vardır bana çıktığına göre kesin olmalı
bende bilgisayar mühendisligi okuyorum. bilgisayarda cok para var gercekten ama kolunu sallasan bilgisayarciya carpiyor o yuzden üstüne ekstra biseyler katman lazim , yabanci dil , sertifikalar programlar , referans, biraz sabir vs.
neyse hayirli olsun kardes..
Allah herkese hayirlisiyla okuyup diploma töreninde kep atmayida nasip etsin
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Türkiyede Bilgisayar Müh. ne is yapiyor merak ediyorum.Almanyada Bilgisayar Müh. diye birsey duymadim.Burda genel anlamda Informatik diyorlar ve bircok alanda egitim veriyor.Interdisziplinar yapiyorlar.Elektronik Bilgi sistemlere Programlama vs.En zor Egitimlerden birisi burda.120 kisiylen baslamistik 50 kisi mi ne bitirdi Okulu gerisi ya dal degistirdi ya Imtanlari basaramadi.
Insallah herkez istedigi Bölümü kazanmistir.
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 20.08.2011, 10:26.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
bende bilgisayar mühendisligi okuyorum. bilgisayarda cok para var gercekten ama kolunu sallasan bilgisayarciya carpiyor o yuzden üstüne ekstra biseyler katman lazim , yabanci dil , sertifikalar programlar , referans, biraz sabir vs.
neyse hayirli olsun kardes..
Allah herkese hayirlisiyla okuyup diploma töreninde kep atmayida nasip etsin
Türkiyede Bilgisayar Müh. ne is yapiyor merak ediyorum.Almanyada Bilgisayar Müh. diye birsey duymadim.Burda genel anlamda Informatik diyorlar ve bircok alanda egitim veriyor.Interdisziplinar yapiyorlar.Elektronik Bilgi sistemlere Programlama vs.En zor Egitimlerden birisi burda.120 kisiylen baslamistik 50 kisi mi ne bitirdi Okulu gerisi ya dal degistirdi ya Imtanlari basaramadi.
bende avusturyada okuyorum bu bölümü software informatik.. Tu Wien deyim. burda da zor hatta simdi iyice zorlastirdilar ama ben yinede bölümümden memnumum..
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Aslında Türkiye'de de bilg müh diye birşey yok.
Cok geniş bir dal bölünmesi lazım.
Ne iş yapar sorusuna gelince yazılımcılık yapar büyük çoğunluğu.
Özetle enayi gibi 5-6 sene
okumaya gerek yoktur. 2 senede yazılımcı olabilirsin. nasıl olsa her halukarda kendini geliştirmek zorundasın.
Ne iş yapar sorusuna gelince yazılımcılık yapar büyük çoğunluğu.
Özetle enayi gibi 5-6 sene
okumaya gerek yoktur. 2 senede yazılımcı olabilirsin. nasıl olsa her halukarda kendini geliştirmek zorundasın.
bu biraz ağır oldu bu konular hakkında bence pek bilgin yok yazmışsın kafana göre. Bilg. müh. sadece yazılımla snırlıysa yazılım müh. ne için açılmıştır merak ediyorum.
bu biraz ağır oldu bu konular hakkında bence pek bilgin yok yazmışsın kafana göre. Bilg. müh. sadece yazılımla snırlıysa yazılım müh. ne için açılmıştır merak ediyorum.
evet bu konularda biraz cahilim.
keşke yazdıklarımı tam okusaydında element
uydurmasaydın.
En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 20.08.2011, 19:21.
Yorum