Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ege - bilgisayar müh. (herkes bilgisayardan anlıyor demeyin bu işte para vardır bana çıktığına göre kesin olmalı

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ege - bilgisayar müh. (herkes bilgisayardan anlıyor demeyin bu işte para vardır bana çıktığına göre kesin olmalı
      bende bilgisayar mühendisligi okuyorum. bilgisayarda cok para var gercekten ama kolunu sallasan bilgisayarciya carpiyor o yuzden üstüne ekstra biseyler katman lazim , yabanci dil , sertifikalar programlar , referans, biraz sabir vs.

neyse hayirli olsun kardes..

Allah herkese hayirlisiyla okuyup diploma töreninde kep atmayida nasip etsin
      Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Türkiyede Bilgisayar Müh. ne is yapiyor merak ediyorum.Almanyada Bilgisayar Müh. diye birsey duymadim.Burda genel anlamda Informatik diyorlar ve bircok alanda egitim veriyor.Interdisziplinar yapiyorlar.Elektronik Bilgi sistemlere Programlama vs.En zor Egitimlerden birisi burda.120 kisiylen baslamistik 50 kisi mi ne bitirdi Okulu gerisi ya dal degistirdi ya Imtanlari basaramadi.

Insallah herkez istedigi Bölümü kazanmistir.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 20.08.2011, 10:26.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi avrasya üni. kazanan yok mu ya kafayı yiycem bunalıma girdim
          Özel Ünivesite olduğundan çok yoktur burda.

Ama kafana takılan bişey varsa sorda elimizden geldiği kadar cevaplayalım
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            KTÜ Uluslarası İlişkiler çıktı piyangodan.
            Hayırlı olsun.

1. Öğretim mi 2. Öğrt. mi
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende bilgisayar mühendisligi okuyorum. bilgisayarda cok para var gercekten ama kolunu sallasan bilgisayarciya carpiyor o yuzden üstüne ekstra biseyler katman lazim , yabanci dil , sertifikalar programlar , referans, biraz sabir vs.

neyse hayirli olsun kardes..

Allah herkese hayirlisiyla okuyup diploma töreninde kep atmayida nasip etsin
              eyv. reis saol

Yorum

• yerleşebilen herkese hayırlı uğurlu olsun. bende zonguldak karaelmas üni. ingiliz dili ve edebiyatına yerleştim
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yerleşebilen herkese hayırlı uğurlu olsun. bende zonguldak karaelmas üni. ingiliz dili ve edebiyatına yerleştim
                  Hayırlı olsun Hasan.

Tabi bütün kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Kazanamayan ya da istediği yer olmayan arkadaşlar ise üzülmesinler. Çalışarak herşey başarılabilir.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun Hasan.

Tabi bütün kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Kazanamayan ya da istediği yer olmayan arkadaşlar ise üzülmesinler. Çalışarak herşey başarılabilir.
                    Teşekkür ederim
                    Zuğaşi Berepe
                    Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ...

Hukuk için Forum Yöneticisi Mollasalihoğlu'na ulaş Samet
                      Eyvallah
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiyede Bilgisayar Müh. ne is yapiyor merak ediyorum.Almanyada Bilgisayar Müh. diye birsey duymadim.Burda genel anlamda Informatik diyorlar ve bircok alanda egitim veriyor.Interdisziplinar yapiyorlar.Elektronik Bilgi sistemlere Programlama vs.En zor Egitimlerden birisi burda.120 kisiylen baslamistik 50 kisi mi ne bitirdi Okulu gerisi ya dal degistirdi ya Imtanlari basaramadi.

bende avusturyada okuyorum bu bölümü software informatik.. Tu Wien deyim. burda da zor hatta simdi iyice zorlastirdilar ama ben yinede bölümümden memnumum..
                        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          KTÜ Elektrik-Elektronik Müh.

hoşgeldin bölüme
                          "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiyede Bilgisayar Müh. ne is yapiyor merak ediyorum.Almanyada Bilgisayar Müh. diye birsey duymadim.Burda genel anlamda Informatik diyorlar ve bircok alanda egitim veriyor.Interdisziplinar yapiyorlar.Elektronik Bilgi sistemlere Programlama vs.En zor Egitimlerden birisi burda.120 kisiylen baslamistik 50 kisi mi ne bitirdi Okulu gerisi ya dal degistirdi ya Imtanlari basaramadi.

Aslında Türkiye'de de bilg müh diye birşey yok.

Cok geniş bir dal bölünmesi lazım.

Ne iş yapar sorusuna gelince yazılımcılık yapar büyük çoğunluğu.

Özetle enayi gibi 5-6 sene
                            okumaya gerek yoktur. 2 senede yazılımcı olabilirsin. nasıl olsa her halukarda kendini geliştirmek zorundasın.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında Türkiye'de de bilg müh diye birşey yok.

Cok geniş bir dal bölünmesi lazım.

Ne iş yapar sorusuna gelince yazılımcılık yapar büyük çoğunluğu.

Özetle enayi gibi 5-6 sene
                              okumaya gerek yoktur. 2 senede yazılımcı olabilirsin. nasıl olsa her halukarda kendini geliştirmek zorundasın.
                              bu biraz ağır oldu bu konular hakkında bence pek bilgin yok yazmışsın kafana göre. Bilg. müh. sadece yazılımla snırlıysa yazılım müh. ne için açılmıştır merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu biraz ağır oldu bu konular hakkında bence pek bilgin yok yazmışsın kafana göre. Bilg. müh. sadece yazılımla snırlıysa yazılım müh. ne için açılmıştır merak ediyorum.
                                evet bu konularda biraz cahilim.

keşke yazdıklarımı tam okusaydında element
                                uydurmasaydın.
                                En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 20.08.2011, 19:21.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X