öncelikle geçmiş olsun genç kardeşim ayazağanın çamurlu yolları ve varoş sokaklarında güzel bir 4-5 sene geçireceksin
ben matematik bilgisayar okuyorum 4. sınıf . senin okuyacağın bölümün başkanı rıza haluk kul kendisinden management information system (yönetim bilişim sistemleri) dersi aldım hoca kraldır hoca candır onunla iyi diyalog kurarsan her türlü götürürsün. ve onun hakkında bi kaç bilgi vermek gerekirse psyco derecede bilgi delisidir akademik çalışmaları vs şeyleri ilginç hikayeleri vardır çok donanımlı bir hocadır sizin bölümün tek sorumlusu gibi birşeydir ayrıca haluk hoca.
sonuç olarak hocayı ve dersi sevmelisin onun dersinde gürültü patırdı ses çıt filan çıkamaz. ona göre davran ayrıca hazırlık okumanı tavsiye ederim (eğer bölümün ingilizce ise) çünkü haluk hoca ingilizce anlatır sınavlarıda ingilizce yapar bölüm dili ingilizce ise hemde hazırlık üniversite hyatanın en zevkli dönemi olur bunu garanti edebilirim
neyse sana güzel ve başarılı günler dilerim umarım beykent'te mutlu olursun sevgilerimi sunarım..
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar , İstanbul aydın üniversitesi varsa sorularınızı cevaplayabilirim özelden bi mesaj yeterli
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum