Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkese başarılar. Allah herkesin gönlüne göre verir.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Sınav kolaymıymış uşaklar.

Yorum

• sınav bitti mi kimler girdi???
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Sınav normal sayılabilirdi.Çok kolay değildi ama genel olarak zorda değildi =))) Hâlâ limit sorularını hazırlayan yetkili merciilere beddualar ediyorum.Birde o kaydırık ln sorusunu uyduranlara =))) Geometri tam sıkıntı ama zora yakın orta dereceliydi =))

Giren herkesin hakkında en iyisi olur inşallah.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Matematik normaldi ygs tarzı sorular da vardı bayağa.Ama geometride bayağa zorlandım bana biraz zor gibi geldi.

Yorum

• Geçen ygs'de sorularının cevaplarını seyretmiştim tv'de moralim bozulmuştu bugün seyretmeyeceğim .

Yorum

• Ben öylesine girdim gibi bişeydi .Geo sorularını baktım ve 5 dk sonra cıktım

BİZE HER YER TRABZON ve 61 > 34 yazdık puanı etkilemez heralde
                En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 18:39.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Geometride beni ilgilediren 22 soruyu yaptım. Matematikten de 28 tane yapabildim. Sınava giren herkesin Allah gönlüne göre versin.

Yorum

• Geçmiş olsun Arkadaşlar.. Soruların Cevaplarına Bakmamanızı Tavsiye Ederim. Önünüzdeki Sınava Zaman Kaybetmeden, Moralinizi Bozmadan Çalışmya Devam Edin
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• Teyzeoğlu 20 net yapmış mattan.Nasidur uşaklar.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teyzeoğlu 20 net yapmış mattan.Nasidur uşaklar.
                        istediği şeye göre değişir. bide bölümüne bağlı. hedefe göre değerlendirmek daha mantıklı.
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teyzeoğlu 20 net yapmış mattan.Nasidur uşaklar.
                          Sayısalsa geçmiş olsun eşit ağırlık ise eh işte
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Lys'ye bu sene girenler matematiği nasıl yorumluyor acep?
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lys'ye bu sene girenler matematiği nasıl yorumluyor acep?
                              3 senedir giren biri olarak . Matematik diğer senelere nazaran basitti.

Geo zordu .
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayısalsa geçmiş olsun eşit ağırlık ise eh işte
                                Eşitağırlık ama gözü pek yükseklerde değil babasını dükanı var orda çalışıyor üniversite mezunu olmak için giriyor sınavlara.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X