Herkese başarılar. Allah herkesin gönlüne göre verir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
Sınav normal sayılabilirdi.Çok kolay değildi ama genel olarak zorda değildi =))) Hâlâ limit sorularını hazırlayan yetkili merciilere beddualar ediyorum.Birde o kaydırık ln sorusunu uyduranlara =))) Geometri tam sıkıntı ama zora yakın orta dereceliydi =))
Giren herkesin hakkında en iyisi olur inşallah.9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Ben öylesine girdim gibi bişeydi .Geo sorularını baktım ve 5 dk sonra cıktım
BİZE HER YER TRABZON ve 61 > 34 yazdık puanı etkilemez heraldeEn son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 18:39.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeyzeoğlu 20 net yapmış mattan.Nasidur uşaklar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeyzeoğlu 20 net yapmış mattan.Nasidur uşaklar.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLys'ye bu sene girenler matematiği nasıl yorumluyor acep?
Geo zordu .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayısalsa geçmiş olsun eşit ağırlık ise eh işte
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum