Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lys İngilizce'ye giren var mı?

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eşitağırlık ama gözü pek yükseklerde değil babasını dükanı var orda çalışıyor üniversite mezunu olmak için giriyor sınavlara.
      Dediğin gibiyse helâl olsun
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Geometri bana çok zor gelmedi analitik kısmı hariç. Analitiği çözmeye çalışmadım bilmiyorum nasıl olduğunu. Matematik de kolaydı ama fazla pratik yapmadığım için soruların çözümü uzun vakit aldı. 15'e yakın soruyu çözmeye başlayamadan süre bitti.

Yorum

• Ben 25-30 arası mat 18-21 arası geo. bekliyorum e.a cı olarak. Hedef yüksekti ancak çok zora girdi, önümüzdeki maça bakacağız artık ne yapalım.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lys İngilizce'ye giren var mı?
            Ben girdim.
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• [QUOTE=Ahmet Başkaya;1917744379]3 senedir giren biri olarak . Matematik diğer senelere nazaran basitti.

Geo zordu .[/QUOT

geo mattan daha kolaydı bence

Yorum

• Şu zoru basiti biraz daha açarsak kaç net gibi iyi, kaç net gibi kötü yorumluyorsunuz? İyi-kötü görecelidir mâlum.

Yorum

• [QUOTE=habreg4s61;1917744508]
                  İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 senedir giren biri olarak . Matematik diğer senelere nazaran basitti.

Geo zordu .[/QUOT

geo mattan daha kolaydı bence
                  Olabilir algı meselesi .

Kişiye göre değişiyor . Ben 3 seneyi karşılaştırdım.
                  Twitter Adresim

Yorum

• Tahminimce Edebiyat ya da Sosyal zor olacak. Edebiyat ortak olduğunu düşünürsek ve matematik basit ise Edebiyat zor olacak büyük ihtimal..

Yorum

• Öylesine girdiğim ilk sınavım beklentilerimin altında sonuçlandı
                      Seneye toz duman kaldırırız sorular aynı türden olursa

PS: Dalga geçmeyin ayıp olur ççç
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 27 Tane Matematik.
                        14 Tane Geometri yaptım.
                        Ygsden düşük yapmıştım bu sınavda İstediklerimi almış oldum hayırlısı olsun.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          27 Tane Matematik.
                          14 Tane Geometri yaptım.
                          Ygsden düşük yapmıştım bu sınavda İstediklerimi almış oldum hayırlısı olsun.
                          Hayırlısı olsun Eşit Ağırlık mı?

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlısı olsun Eşit Ağırlık mı?
                            Evet Eşit Ağırlık.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Matematik 47 Doğru 2 yanlış . Geoya bakamadım
                              Twitter Adresim

Yorum

• Sayısalcı olmama rağmen sözel puanım yüksek diye bugün sosyal'e girdim tarih coğrafya güzel geçti ama felsefede hayatımda ilk kez duyduğum kelimeler vardı .Bir soru vardı vietnam savaşına gitmeyip dünya şampiyonluğu elinden alınan boksörmuhammed ali ile ilgili muhammed ali'yi işaretlicektim vazgeçtim cevabı muhammed aliymiş of ulan oscar delahoya ile mike tyson olmaz dedim 2 şık arasında kaldım jack johnson işaretledim .Soru beni şöyle yanılttı dünya şampiyonluğu elinden alınan dedi eğer deseydiki sonradan affedildi onu işaretlerdim ben de şöyle düşündüm adamın dünya şampiyonluğu elinden alınmış ama şuanda dünya şampiyonu olarak kabul ediliyor diye işaretlemedim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X