Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hukuk okuyan ya da hukukçu birisi var mı forumda? Bana artılarını eksilerini anlatabilecek?

Anlaşıldı soruma cevap bulamayacağım. Mübarek forumda herkes mühendis!

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlaşıldı soruma cevap bulamayacağım. Mübarek forumda herkes mühendis!
      Var yahu , hatta yönetici var hukukçu Mollasalihoğlu diye.

Trabzonsporlu Hukukçular diye başlık var al oku burdan bulursun http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=27494

Sen araştırmayı sevmeyen birisin sanırım
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Var yahu , hatta yönetici var hukukçu Mollasalihoğlu diye.

Trabzonsporlu Hukukçular diye başlık var al oku burdan bulursun http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=27494

Sen araştırmayı sevmeyen birisin sanırım

Öncelikle teşekkür ederim. Ama malumunuz sınavdan çıktım,ilgili yer burası ve benzer şeyler burada paylaşıldığı için burayı uygun gördüm.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          KTÜ'ye gelmeden bir kez daha düşünün. Canımız çıkıyor da.
          Niye ki ?

Yorum

• Trabzon'a gelmeyin deyip genelleyeyim ben..

Yorum

• Ktü ye gelmeyi düşünüyorum ben bu sene biri bana oranın artı ve eksi yönlerini yazabilirmi.. Sürekli olumsuz şeyler okuyorum ktü hakkında

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ktü ye gelmeyi düşünüyorum ben bu sene biri bana oranın artı ve eksi yönlerini yazabilirmi.. Sürekli olumsuz şeyler okuyorum ktü hakkında
                Üniversite hayatından ne beklediğine bağlı.

İstanbul gibi gece geziyim , barlar diskolar fln arıyorsan yani sosyal yaşam ve gece hayatı arıyorsan yok.

Ama Trabzon sakin bir şehirdir , genelde insanları iyidir ( yeni gençleri ayrıyorum ) , sende samimiyeti görürlerse çok samimi olurlar nerelisn bilmiyorum hiç tanımadığın adamla yüzyıllık kanki gibi sohbet edebilirsin

KTÜ dersen merkez kampüsü çok güzeldir Türkiyede sıralamaya girer , yıllarca Trabzonda yaşayıp olup ktü'de okuyanlara fikrini sorma çünkü onların üniversite hayatı liseden farksızdır sabah okula git akşam okula gel ( benimde öyle geçti çünkü )

KTÜ hakkında kötü şeyler duyarsın niye

1.'si Trabzonda yaşayan sınava hazırlanan kişilere sorarsın onlar bir an önce Trabzon dışına çıkma hevesi duyarlar dışardaki hızlı yaşama özenirler

2.'si Okulu uzamış , yada başka takımı tutan bir kişiye sorarsın ( şimdilerde daha sakin olsada , başka takımı tutanlara karşı bir sevimsizlik var )

3.'sü İstanbul , Ankaradan gelen ve hızlı yaşamayı seven insanlara sorarsın tabi onların alışması zor , çünkü Trabzon sanıldığı kadar büyük bir şehir değil merkez olarak .

Benim sana söyleceğim sakin bir üniversite hayatı arayan bir insan için Trabzon kesinlikle yaşanacak bir şehir , Ktü ise kesinlikle okunacak bir üniversitedir .
                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 22.07.2012, 16:46.

Yorum

• Gençler özellikle dışarda okuyunca göreceksiniz Üniversite hayatı denen bişey var.

Kesinlikle Lise duygusundan kurtulun

Yorum

• Şuan tam sınırda Selçuk Üni. ve Ktü tutma ihtimalleri yüksek. Olmadı Samsun kesin oluyor işte.

Sizce Makina mühendisliği için ilk tercihime Selçuk Üni. mi yoksa Ktü'mü yazayım. Çevremde çok farklı söyleyenler var. Ben yakınlığı ve teknik üni. olması açısından Ktü diyorum. Kampüsünü de gezdim gördüm çok güzel. Ancak 2 vize 1 final olması biraz sıkıntılı.

Konya'yı da gezdim orası da güzel. Uzaklığı dezavantaj ancak 1 vize 1 final olması güzel Sosyal aktivitelere ya da dil kurslarına zaman kalabilir.

Yorum

• * Mustafa yakında Trabzonda'ydım emin ol pekte sakin bir şehir değil Hareketli yani. Bence ideal bir yer zaten okul ortamın olucak . Doğa, yeşillik, deniz herşey var tavsiye ederim.
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Mustafa yakında Trabzonda'ydım emin ol pekte sakin bir şehir değil Hareketli yani. Bence ideal bir yer zaten okul ortamın olucak . Doğa, yeşillik, deniz herşey var tavsiye ederim.
                        Trabzon merkezde çok vakit geçirmemiş olsam da biliyorum az çok. Sosyal imkanlar açısından Konya daha iyi diyorlar. Araştırıyorum iyice ama şuan Ktü yazacağım sanki ilk sıraya bakalım..
                        Yani Trabzon ve Konya'nın tutmama ihtimali de var o ihtimalde direk Samsun'da kalacağım Bunu da pek istemiyorum açıkçası.
                        Hayırlısı diyeceğiz artık her zaman ki gibi
                        Teşekkür ettim Sedat abi.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon merkezde çok vakit geçirmemiş olsam da biliyorum az çok. Sosyal imkanlar açısından Konya daha iyi diyorlar. Araştırıyorum iyice ama şuan Ktü yazacağım sanki ilk sıraya bakalım..
                          Yani Trabzon ve Konya'nın tutmama ihtimali de var o ihtimalde direk Samsun'da kalacağım Bunu da pek istemiyorum açıkçası.
                          Hayırlısı diyeceğiz artık her zaman ki gibi
                          Teşekkür ettim Sedat abi.
                          * Rica ederim ama. Açık söyleyeyim hayatımda ilk defa Trabzon'u bu kadar detaylı gezdim ve kesinlikle Şehir beklediğimden de canlıydı bana göre
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tercihlerin sonucu ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuan tam sınırda Selçuk Üni. ve Ktü tutma ihtimalleri yüksek. Olmadı Samsun kesin oluyor işte.

Sizce Makina mühendisliği için ilk tercihime Selçuk Üni. mi yoksa Ktü'mü yazayım. Çevremde çok farklı söyleyenler var. Ben yakınlığı ve teknik üni. olması açısından Ktü diyorum. Kampüsünü de gezdim gördüm çok güzel. Ancak 2 vize 1 final olması biraz sıkıntılı.

Konya'yı da gezdim orası da güzel. Uzaklığı dezavantaj ancak 1 vize 1 final olması güzel Sosyal aktivitelere ya da dil kurslarına zaman kalabilir.
                              Pişman olmayacaksın Makine Mühendisliği okuduğuna. Hakkında hayırlısı olsun.

Yorum

• Hacettepe Üniversitesi nasıldır arkadaşlar, abiler?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X