Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• size geçmiş olsun gençler durmak yok ineklemeye devam
    !

Yorum

• Sağol be abi
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Allah yardımcınız olsun. çalışıp elinizden geleni yaptıktan sonra sıkıntı yapmaya gerek yok. gerisi Allah'a kalıyor, tevekkül edin kurtulun.
        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Allah cümleten hayırlı başarılar nasip etsin.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağol be abi
            Netin başından kalkmıyosun lan. Görende eşek gibi çalışıyor sanır.
            FIRTINA

Yorum

• gençler fizik dersi verdiğim öğrencim var ona öss lys de çıkmış sorular ve çözümlerini hazırlıyorum isterseniz bana pm atın size mail atayım onları
              !

Yorum

• 5.kez gireceğim sınava çok heyecanlıyım olacak olacak bu sefer olacak

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gençler fizik dersi verdiğim öğrencim var ona öss lys de çıkmış sorular ve çözümlerini hazırlıyorum isterseniz bana pm atın size mail atayım onları
                  Pm attım abi
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şaka bir yana bu sınava 4.kez girdim ve 2 kez üniversiteye yerleştim. Şuan da ikinci üniversiteye devam etmekteyim. Bu sınava da bir nevi hobi olarak gireceğim.

Tecrübelerimden faydalanabilirsiniz

Yorum

• Kardeşim yeter artık rakip olup durmasana bize 2 tane üni var zaten bide bizim sıralamamızla oynuyorsun yani Bu olaylarla pek ilgilenmem ama senin işte eşşeğin şeyine su kaçırmak oluyor biraz
                      BordoMavi.Net

Yorum

• LYS'e dilden girecek olan var mı ?
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• Sınav yerleri ne zaman belli oluyor ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sınav yerleri ne zaman belli oluyor ?
                            Son hafta diyorlar.

Yorum

• fen hariç hepsinde 30 u geçtikte sayısalcıyım birde neyse bakalım türkçede paragraf matematikte problemler sosyalda sıkıntı yok son rütuşları verdim fende fizikte biraz lastik hava kacırıyor bakalım ne olacak geçen sene okkalı bi geçirmişti ösym bu senede biz inş kazanırız şu i.t.ü makina mühendisliğini de hayatımızdaki bir virajı dönmüş oluruz
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fen hariç hepsinde 30 u geçtikte sayısalcıyım birde neyse bakalım türkçede paragraf matematikte problemler sosyalda sıkıntı yok son rütuşları verdim fende fizikte biraz lastik hava kacırıyor bakalım ne olacak geçen sene okkalı bi geçirmişti ösym bu senede biz inş kazanırız şu i.t.ü makina mühendisliğini de hayatımızdaki bir virajı dönmüş oluruz
                                hakkında hayırlısı olsun kardeşim İnşAllah gönlündeki yeri kazanırsın.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X