Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani nerde bizim kençler ? Açıklandı ya la sonuçlar
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• geçen seneyi pas geçtim sınava girmemiştim..2010 'da girdiğimde YGS'de 450.000'deydim..

Bu sene tekrar girdim sınava ve 2010'dan 4 puan daha düşük almama rağmen 301.000'deyim..

Bu %55 olayı dogru mu dedirtti açıkcası

Yorum

• Yine beklediğimden ve geçen seneki Ygs'den düşük bir sonuç geldi .

Derecem 5400 küsür veya 5700 küsür tam hatırlamıyorum.
        Twitter Adresim

Yorum

• Ne yaptınız gençler ? Canberk sorana kadar söylesene kaç aldığını.. Sınavdan sonra beklediğim sonucu aldım..

Yorum

• Sefa doğrularını yanlışlarını yazda kendimize gelelim Ahmet ve Canberk triplerde
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nasıl geçmiş sınavınız, sonuç belgesi ne diyor kaç puan

Canberk sınav sonucu açıkla senin için önemli olmayabilir ama BMN de sıralama için önemli
              En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 12:06.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• geçen sene üniversitelerin kaç binle aldığını gösteren bi site var mı?Ona göre strateji belirlicem.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sefa doğrularını yanlışlarını yazda kendimize gelelim Ahmet ve Canberk triplerde
                  Aşağı yukarı beklediğim gibi Türkçe daha iyi olmalıydı sadece..

Türkçe 31-9 Sosyal 31-7 Matematik 7-0 / 320 P.

Yorum

• Bekledigimden de Iyi Almisim Sonuclari

Türkçe 35-4 Sosyal 38-0 Matematik 7-0 / 430 P.
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar..
                      Allah gönlünüze göre versin..
                      Umarım LYS'de daha başarılı olur, istediğiniz okullara/bölümlere yerleşirsiniz..

Yorum

• Kendinize başka eğlence bulun la hiç havamda değilim
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Türkçe'den 39-1 yapıp YGS5'ten 336 puan alan bir mal tanıyor musunuz?

Yorum

• Ben bu trigonometriyi nasıl halledicem Konuyu dinledim, örnek çözümleride inceledim ama yapamıyorum bir türlü.
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bu trigonometriyi nasıl halledicem Konuyu dinledim, örnek çözümleride inceledim ama yapamıyorum bir türlü.
                              Bıkmadan, usanmadan çözümlü sorulardan başlayıp soru çözmekte fayda görürsün.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu trigonometriyi nasıl halledicem Konuyu dinledim, örnek çözümleride inceledim ama yapamıyorum bir türlü.
                                Trigonometri dediğin olay , 3 günde biter.
                                Bak dediğim adımları izle ve dediğim kitaplardaki testleri mutlaka çöz.

1. Önce konu anlatımlı bir kitap al ve Trigonometride BİRİM ÇEMBER'i çok iyi öğren. x ve y eksenini Trigonometride kullanmayı öğrenmek önemli. Çünkü bu 90 180 270 360 değişimlerinin tüm mantığı bu birim çemberden gelir.

2. Yarım açı formullerini sin2a,cos2a,tan2a ve bir kaç özel formulü cos sin kareleri toplamı 1 , tan cot çarpımı 1 gibi formulleri mutlaka ezberle. Dönüşüm ve Ters dönüşüm formullerine ve o tarz sorulara bence hiç bakma onların sorulmayacağına %99.9 eminim.

3.Formuller ve birim çemberi hallettikten sonra, Fem ilk adım matematikdeki Trigonometri bölümünü,
                                Ardından Güvender Mat 2 deki Trigonometri bölümünü ve en son BİREY B , Trigonometri bölümünü çöz.

Yada eş değer kitaplar elinde varsa bu zorluk aşamalarında problem değil onları yapabilirsin. Trigonometri bol soru çözerek soru tarzlarını ezberlemek aslında.

Soruyu görürsün dersin ki bu sorunun karesini alayımda hemen ortası sin2x olsun, yok işte sin kare yerine 1 - cos kare yazayım, yok 1 i yok edeyim falan filan , yani soru çözmek le soruyu tanımak daha çok.
                                Öss 2010 trigonometri sorularına bakarsan çokda korkulacak birşey yok, geçen senede trigonometrik çarpanlara ayırma gibi birşey sorulanlar.

Trigonometriyi öğrendikten sonra zaten diğer konuları, özellikle Karmaşık sayıda kutupsal gösterimi , limit türev integral içinde ufak tefek işlemlerdeki kullanım tarzlarını da öğrenmiş oluyorsun ki bu sana hem hız hemde kolaylık sağlar.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X