Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam kardeşim.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kazmut ilhan

Dos Santos'la birlikte küme düşme mücadelesi veriyoruz ismini bilmediğim bir İngiliz takımıyla Formaları turuncu
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Bir kol aldık her akşam arkadaşlar geliyor şamarlayıp yolluyorum.. Oyundan soğudum valla her akşam her akşam.. Become mecome bıraktım

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kazmut ilhan

Dos Santos'la birlikte küme düşme mücadelesi veriyoruz ismini bilmediğim bir İngiliz takımıyla Formaları turuncu
          Valla kanka benim takımım yenemiyor kimseyi. Ama kimseye de yenilmiyoruz. Ligde 10 maç yaptık. 3 golümüz var. 1 tanesi benim penaltıdan.

1 mağlubiyet 2 galibiyet 7 beraberlik var.

Ama UEFA'da 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik aldık. Kupada da tam gaz gidiyoruz. Ama lig fos abi ya.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• Olm penaltıları nasıl atıyonuz lan. Benim bütün penaltılarım farkla auta gidiyor.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• ççç

Önce şut, sonra yön. Önceden önce yön sonra şuttu. Hangisiydi ya kafam karıştı. Önce şut sonra yön ama bir öncekinde sonra şut önce yön. O kadar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olm penaltıları nasıl atıyonuz lan. Benim bütün penaltılarım farkla auta gidiyor.
                Hep üstüne vuruyorum.
                ççç

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hep üstüne vuruyorum.
                  ççç
                  Kanka senin bu başlığa yazmaman gerek. Senin başlığın PES 2009 with Aguero
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kanka senin bu başlığa yazmaman gerek. Senin başlığın PES 2009 with Aguero
                    Yürü git çirkef herif. Bir maçıda 11 kişi tamamla be kanka.

“Ben basit bir '
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yürü git çirkef herif. Bir maçıda 11 kişi tamamla be kanka.
                      Kırmızı kart nedeniyle hükmen yenildiğim maçta dahi yenmiştim seni fark vardı hatırlıyorum

ZiyAeddin Doğan'ın talebeleriyiz..
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Penaltı için R ve L tuşlarına bi bakın. Hangisiydi hatırlamıyorum ama bi tanesine basınca top istediğin yere gidiyordu.

Yorum

• Çok para gidiyor şu oyuna ya Ama cafede arkadaşınla oynamanın mutluluğu paha biçilemez

Yorum

• Şimdi penaltıda şöyle bir şey de var. Maç içerisinde olunca, pilot kameradan atıyorsunuz penaltıyı. Böyle olunca, aşağı veya yukarı basarak köşelere atıyorsunuz. Biz penaltıları sağ ve sola basarak atmıyor muyduk Seri penaltı atışlarında ise iş normale dönüyor. Kamera cepheden gösteriyor kaleyi. Şuta bir kere basın, sonra da sağ ve sola basın. Yön tuşunu şuta basar gibi basın. Yön tuşuna çok basarsanız taca doğru, az basarsanız kaleciye gidiyor. Ben de kurtarma işini yapamıyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• PES 10 harika...
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• ingiltereye gol olup yağıyorum frikik oldu tekkeyle gökdenizin önüne açtım gökdeniz müthiş vurdu 2-0 oldu. daha sonrasında gökdenizin savunmanın arkasına attığı topu göğsüyle düzelten tekke müthiş vurdu 3-0 oldu ilk golü de gökdenizin ortasında tuncay atmıştı. maçda 44. dakika
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X